- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Mihribantje
Gayet güzel bir isim. Günümüzde hep birbirinin tekrarı olan abidik kubudik isimler var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel ismin var. Bende kızıma eski senin deyiminle köylü kızı ismi koydum. İnşallah o da böyle düşünmezismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Ne güzel ismin var. Bende kızıma eski senin deyiminle köylü kızı ismi koydum. İnşallah o da böyle düşünmez
Ismimin cemre veya melisa olmasındansa kesinlikle mihriban olmasını tercih ederdim bence güzel bir isim. Beğendiğin isimler bana berkecan ve pelinsu havasında geldi sevemedimismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Ismimin cemre veya melisa olmasındansa kesinlikle mihriban olmasını tercih ederdim bence güzel bir isim. Beğendiğin isimler bana berkecan ve pelinsu havasında geldi sevemedim
siyah saçlari olan zayıf uzun boylu karakteri düzgün ağırbaşlı güleryüzlü sevecen bir kiz modeliAma mesela benim tarzima Mihriban ismi pek uymuyor sanki yani tam olarak nasil anlatacagimi bilmiyorum. Ama disardan biri beni gorse bunun ismi kesin melisa, irem, veya deniz falan der. Size sormak istiyorum ozaman. Mihriban denince aklinizda nasil bir kiz canlaniyor? Dis gorunus ve tarz olarak?
siyah saçlari olan zayıf uzun boylu karakteri düzgün ağırbaşlı güleryüzlü sevecen bir kiz modeli
ZehraMihribana koylu isim demedim arkadasim demisti. Kizinizin ismi ne ki
le le le sakine diye bi türkü var ya onu diyo heralzüleyha mihrimahı..sakineyle aynı kefeye nasıl kyodunuz
Köylü ismi olunca nasıl oluyormuş mesala bi açıklayınBunu ben demedim. Arkadasim demisti ve bir kac kisiden daha duydum Mihriban koylu isim diye. Yoksa ben asla kimseyi asaglamam. Cidden kirici konustun simdi