• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Ne güzel ismin var. Bende kızıma eski senin deyiminle köylü kızı ismi koydum. İnşallah o da böyle düşünmez

Güzel bence

Bu yaslarda kötü gelecek
5 seneye kalmaz ısınacaksınız
10 seneye kalmaz cok seveceksiniz

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Ismimin cemre veya melisa olmasındansa kesinlikle mihriban olmasını tercih ederdim bence güzel bir isim. Beğendiğin isimler bana berkecan ve pelinsu havasında geldi sevemedim

Hem şarkısını hem telaffuzunu sevdiğim isim. Ne varsa eskilerde var bence. Ne güzel sevmiş ki böylesi güzel bir şiirle tanıştırmış bizi Abdurrahim Karakoç. İsminizi sevmeniz dileğiyle ;)

Ismimin cemre veya melisa olmasındansa kesinlikle mihriban olmasını tercih ederdim bence güzel bir isim. Beğendiğin isimler bana berkecan ve pelinsu havasında geldi sevemedim

Ama mesela benim tarzima Mihriban ismi pek uymuyor sanki yani tam olarak nasil anlatacagimi bilmiyorum. Ama disardan biri beni gorse bunun ismi kesin melisa, irem, veya deniz falan der. Size sormak istiyorum ozaman. Mihriban denince aklinizda nasil bir kiz canlaniyor? Dis gorunus ve tarz olarak?

Ama mesela benim tarzima Mihriban ismi pek uymuyor sanki yani tam olarak nasil anlatacagimi bilmiyorum. Ama disardan biri beni gorse bunun ismi kesin melisa, irem, veya deniz falan der. Size sormak istiyorum ozaman. Mihriban denince aklinizda nasil bir kiz canlaniyor? Dis gorunus ve tarz olarak?
siyah saçlari olan zayıf uzun boylu karakteri düzgün ağırbaşlı güleryüzlü sevecen bir kiz modeli

Suslusozlukte de yazmistiniz di mi? Hatta isyerinize baska isim verecektiniz?

mihriban cok guzel bir isim. herkesle ayni olmak neden bu kadar onemli ki. ayni sac ayni giyim ayni isim. hani kezban falan olsa anlarim cunku onu artik kotu anlamda kullaniyorlar. yada manasi kotu olsa. pasakli saziye sidikli naciye gibi ikili halde hakaret gibi cok kullanilan bir isim olsa yine anlarim.

ama mihriban da tek bir kusur yok kompleksiniz disinda. her yasinizda isim mi degostireceksiniz. yaslaninca da iremsu teyze kötü

Mihriban merhaba. Eğer isminden memnun değilsen değiştir. Ben şuan 31 yaşındayım ismim dudu ydu. Ve ismimden nefret ediyordum kendime hiç yakıştırmıyordum. Nüfus müdürlüğünden tek bir dilekçe ile isim değiştiriliyormuş o yasadan yararlanarak ismimi Burcu yaptım. Gerçekten şuan cok mutluyum. İnsan kendini nasıl mutlu hissdiyorsa öyle yaşamalı bence hatta geç kalmışım bile diyorum. Ayrıca cemre veya melisa ismi de çok güzel. Hayat çok kısa nasıl yaşamak istiyorsan öyle yap. Banada bir sürü şey söyleyen oldu. Hiçkimseyi takmıyorum çünkü bu benim hayatım 🥰🥰

Mihriban çok güzel ve naif bir kadını çağrıştırıyor kafamda ben olsam değişmezdim
Yeni isimler kesinlikle anlamsız geliyor.

Offf Mihriban harika bir isim. Çukur dizisinde acayip ünlü oldu zaten şarkısıyla. Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor mihriban.

Bence çok güzel bir isim. Hatta çukur dizisi yüzünden çocuğumuz olursa ismini mihriban koyucaz diyen sevgililer var etrafımda

Back