• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

Yakın zamanda süslü sözlükte de buna benzer içerikte 2-3 soru sormuştu aynı kişi. O siz misiniz diye düşündüm şu an. Çok benzer şeyler yazmışsınız. İsminize, internetteki (benim gördüğüm) 2 sitede soru açacak kadar takıntılı mısınız gerçekten eğer aynı kişiyseniz? Öyleyse durum daha vahim farkında mısınız? Bence bu konuyla ilgili yardım almanız lazım. Gayet normal bir isminiz var, bu kadar takıntılı olmanızı normal görmedim.

Kafaya takilmamasi gereken bir isminiz var bence ve de kotu bir isim degil. Isminizi begenmediginiz icin tasiyamiyosunuz yani size yakistirilmiyo olmasi normal bu yuzden. Isminizle barisik olsaniz ve de sevseniz kimse boyle dusunmez emin olun. Misal bana göre neslihan ismi de eski moda kacan bir isim. Neslihan atagulu dusundugumuz de gayet de isim yakisiyo. bu kadar modern bir kadin uzerinde bile siritmiyo isim. Nedeni: kadinin kendiyle barisik olan ozguvenli bir kadin olmasindan kaynakli...

Mihriban sözlüğü saldın burada mı başladın? Sorun isim değil bence takıntının üzerine gitmelisin. Insan her sabaha mihriban nasıl bir isim acaba diye uyanmamali:/

Sanirim türküsü yuzunden değiştirmek isterdim. Zuleyha, Mihriban, sakine gibi isimleri duyunca kafamda direkt türküleri calmaya basliyor.
pelin ismini görünce de benim aklıma nil karaibrahimgil in bak ppelinnne ppelineeeööö şarkısı geliyor :)))

Mihriban merhaba. Eğer isminden memnun değilsen değiştir. Ben şuan 31 yaşındayım ismim dudu ydu. Ve ismimden nefret ediyordum kendime hiç yakıştırmıyordum. Nüfus müdürlüğünden tek bir dilekçe ile isim değiştiriliyormuş o yasadan yararlanarak ismimi Burcu yaptım. Gerçekten şuan cok mutluyum. İnsan kendini nasıl mutlu hissdiyorsa öyle yaşamalı bence hatta geç kalmışım bile diyorum. Ayrıca cemre veya melisa ismi de çok güzel. Hayat çok kısa nasıl yaşamak istiyorsan öyle yap. Banada bir sürü şey söyleyen oldu. Hiçkimseyi takmıyorum çünkü bu benim hayatım 🥰🥰
Dudu dudu dilleri

O isim ustune sarkilar siirler yazilmis Leyla neyse Mihriban da o kadar asil ve guzel. Ama bence siz degistirin belli ki bu ismi kaldiramiyorsunuz.

Şiir gibi ,üzerine türküler yapilmis adiniz var .Şu ortalikta dolanan bir yigin aynı toplu isimlerden degil.Özel bence ve cok güzel👍

Hep 20 yaşında kalmayacaksın ve o zaman isminin ne kadar güzel olduğunu fark edeceksin çok güzel bi isim. Ayrıca sorun adında değil sana, köylü ismi gibi diye arkadaşında.

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
yoo ismin cok güzel bence. duydugumda hemen aklıma mihriban türküsü gelir dolayıveririm dilime aksama kadar. bak şimdi bile söylüyorum :-) ben böyle bir hikayesi olan şeyleri severim

Bence şükretmeniz lazım siz Mihribanı beğenmiyorsunuz ismi döndü, Fikriye, Şükriye olanlar ne yapsın 😁Bu arada köylü kızı söyleminiz hiç hoşuma gitmedi kaba buldum... Köylü de şehirli de insan kimse kimseden daha üstün değildir unutmayın lütfen... Bilakis köyde yaşayan insanlar birbirlerine karşı çok daha saygılı ve nazikler..

Aslinda hicbiri kotu isim degil,
Ama kafamda yankilaniyor Zuleyha bekletme ha, Zuleyha geç kalma ha...
Aşk kağıda yazilmiyor Mihriban...
Ya da le le le sakine, niye gittin tütüne 😬
Sanirim birazdan bu isimlerin sahiplerinin gazabina ugrayacagim 🤣
Alinmasinlar lutfen, sorun benim türkü hafizamda, Mahmut Tuncer in Seyithan sarkisini bile ezberden soyleyebilecek kadar kaydediyorum elimde degil 🙈
Gülme krizine girdim :)

Dert ettiğin şeye bak be bacım asıl cemre ,Melisa hiç güzel değil bence hele melisa yabancı isim. Bizde gül gibi anlamlı isimler dururken... İsmin gayet güzel yerinde olsam hiç düşünmezdim değiştirmeyi. Adına şarkı bile yazmışlar kız daha ne istiyosun:)
Sen bu isimle büyüdün bu isimle tanındın
Şarkıcı Atiye var Hadise var Fahriye E. var...
Daha neler var..ismin eskisi yenisi olmaz

annen baban sana o ismi severek uygun gormusler. anormal isim de degil. o isimde bi tanidigim yok ama olsaydi da siradan normal kulaga hos geken bi isim gibi dusunurdum. gozume carpmazdi.

İsmin çok güzel ama bence değiştir artık kafaya takmışsın belli ki. Burda bile daha önceden yine açmıştın bu konuyu

Back