evet hanımlar bunu yeni öğrendim üst kattaki komşunuz bütün apartmanın çocuklarını hergün eve toplayıp evde hoplayıp zıplayan çocuklara annelerinden utandığı için dur diyemiyosa evdeki merdivenden çocuklar atlayınca avizeniz sallanıyorsa bide üstüne eşiniz gece bi mekan işletip gece işinin başında olmak zorundaysa yani gündüz uyuyorsa siz o evden çıkmak zorundaymışsınız sinirden gülüyorum şimdi sizlere konuyu az olarak anlatmaya çalışacağım ben işin içinden çıkamadım bide siz söyleyin istedim kim haklı kim haksız...apartmanımızda 4 arkadaş gayette güzel geçinip giden kişilerdik 2 akşamda bir eşim gece evde olmadığı için benim evimde toplanırdık o ana kadar kadar herşey normaldi yani ben komşularımı akşamları evime çağırıp çaylar kekler ikram edene kadar...üst kattaki komşum 5 yaşındaki çocuğuyla oynaması için apartmandaki bütün herkesin çocuğunu eve doldurur evde hoplama zıplama bağrış çağrış eşim sürekli uykusundan kalkar uyumadan işe giderdi birde üstümüzdeki ev dublex merdivenlerinden bir altarki bu çocuklar eşim bikere sıçrayarak uyandı...bu arkadaşı ben o görüştüğümüz dönemlerde 2 kere aradım 1.konuşma söyle...
ben:canım nasılsın...
x:ayy canım çocuklar çok ses çıkarıyo dimi zaptemiyorum inan hakkınızı helal edin şimdi göndercem evlerine...
ben:tamam canım zıplamasınlar merdivenden atlamasınlar yeter oynasınlar yoksa gönderme benim yüzümden....
x:ne olur kusura bakmayın çocuklara dönüp bakın x abiniz işe gitcekmiş hadi herkes evine...
2.aramam bu sırada hala görüşüyoruz ben yine aradım...
x telefonu açar açmaz canım biliyorum çok ses geliyo ne olur kusura bakma hep bu x in çocukları valla gelmelerini istemiyorum ama zorla geliyolar kızım bile (kızı 5 yaşında)anne gelmesinler diyo bıktım valla sizede öyle mahcubuzki...
ben:tamam canım diyip kapadım...
şimdi ben 3 aydır evime çağırmadıktan sonraki konuşmayı yazıyorum sizlere ailevi problemlerim vardı bide bebek için tedavi doktor derken psikolojim gereği kimseyle görüşmek istemedim o dönem zaten kimsede beni arayıp nasılsın demedi bende aramadım kimseyi buarada arkalarından baya baya konuşanlar deikodularını yapanlar canciğer kuzu sarma olmuş bu grubun içinden yine
1 ay önce yine çok ses var eşim kulağına pamuk tıkadı artık dayanamadı neolur ara dedi isteksiz aradım konuşma şu şekilde...
x:iyiyim misafirim var...
ben:canım merdivende zıplıyolar x ne ettiyse uyuyamadı oynasınlar koşsunlarda o merdivene çıkmasınlar neolur...
x:yani sanmayınki ben susun durun demiyorum kasıtlı yaptığımı sanmayın...
ben öyle şey olurmu falan deyip ama eşimede bidaha kendin çık kapıya beni muhattap etme dedim sinirlendim...
neyse bugün alt kattaki komşum yeni taşındı beni ve bu arkadaşları çağırmış,ben indim bunlar gelmeden yarım önce kızın kayınvalidesi var konuşuyoruz yeni bi bebekleri ve 2.5 yaşında çocukları var...kayınvalidesi kızım çocuklar ufak illaki ses olur ses olursa kusura bakma neolur dedi yok teyze sizin sesiniz gelmiyo hiç bana hem bebek daha bunlar bunların sesi olsa neolur dedim...ama şaşırdım demekki benim hakkımda bi muhabbet dönmüş arkamdan...neyse bunlar geldiler ama benim üstümdeki A diyelim üstümdekine ve bi zamanlar kızı kendisinin kızını hırpaladığı için görüşmek istemiyorum diye arkasından atıp tutan B geldi....kızların ikiside aynı yaşta A VE B nin beni görünce kucağımdan inmeyen çocuklar yanıma dahi yaklamadılar (öğretilmişler belliki) neyse dedim kötüye çekmedim...bu can ciğer olanlarda bu A VE B yine buarada...A benim suratıma dahi bakmıyo ben konuşmaya çalıştım baktım dönüp yüzüme bakmıyo yani kurmuş kendini hanımefendi belli...bende pas vermedim tabi durum böyle olunca,alt komşumuzun kayınvalidesi yine sesden çocuklardan konu açtı bak canım olur ya ses olur hiç çekinme gel söyle biz alınmayız falan dedi yok ablacım gelmem zaten arkadaşımı bile arayınca rahatsız oluyo artık dedim gülerek...olay burda koptu bu üst komşu bi zamanlar arkadaşım dediğim insan bana bağırarak bir döndü baaaaaaaakkk seninle bu konuda çok fena kavga etcez artık burama kadar geldi sen ayıp ediyosun falannn...herkes şok oldu nedense B hariç...bu sefer bende döndüm sen kimse bağırıyosun çocukmu snin karşında ne kavgası edicekmissin ne saçmalıyosun dedim başladı anlatmaya...yok işte bıktım artık ben evime misafir çağıramıycakmıyım en son beni aradığında evime ilk defa gelen misafirlerim ve onların çocukları vardı onlar bile şok oldu sen arayınca elbette çocuk zıplıycak hoplıycak madem öyle bi villaya falan taşınsın dediler....ben utandım çocuklarınıza sahip çıkın nasıl diyim evime gelen insanlara dedi senin için ama hala çoookk bağırıyo ben bağırma dedikçe sesi yükseldi benim bağırma demekten kastım milletin evinde rezil olmamaktı ama ben bağırma dedikçe sesi yükseldi bi özgüven geldi hanımefendiye....artık onun sesini bastırabilmek için bende bağırdım mecburen sen apartman kurallarını bilmiyosun sanırım dedim,ben biliyorum apartmanda çocuk varsa çekmek zorundasın işine gelmesse çeker gidersin falan dedi bende rahatsızlığı veren sensin nasıl bi apartmandan geldin bilmiyorum ama senin gitmen gerekir bu durumda dedim iyice girdik birbirimize...sen apartmandaki bütün çocukları evine toplayıp hoplayıp zıplatacaksın ben seni uyarınca rahatsız olduğumu söyleyince sen bana trip atamassın demekki kasıtlı yapıyomuşsun gerçekten önceden aradığımda ayyy canım hakkını helal et dediğin insana şimdi bunları söylediğine göre sen bayaaa bi bilenmissin demekki patladın işte dedim...yok ben buna laf çarpmışım konuyu bilerek ben açmışım konuyu açan abla diyoki kız ağzını açıp bişey demediki ben açtım konuyu falan diyo ama nafile kendinden başkasını duymuyo nasıl bağırdığını anlatamam....sonra ayağa kalkmalar falan artık dayanamadım bana bak senin böyle deli ayağına yatıp bağırıp çağırman bana işlemez kendini yorma bukadar delilikse bendede var o beni çığrımdan çıkarma insanların evinde ayıp oluyo diye susuyorum burda gövde gösterisi yapmaya çalışma falan dedim ama cidden zor duruyorum...bunun gibi birsürü konuştu ben gidiyorum dedi çekti gitti...giderkende 5 yaşındaki kızını bizim olduğumuz evde bıraktı ve kapıda çocuğa bağıra bağıra blue'nun olduğu odaya girmiyosun yanınada yaklaşmıyosun dedi...bukadar basitleşme görmedim ben hayatımda...daha sonra B kendi kendine bi hazırlama yapmış olacakki hemen atladı ortaya valla kimse benim çocuğuma laf edemez yani şimdi 5 yaşlarında çocuklar hepsi dur yapmadan anlamıyolarki bende döndüm...5 yaşındaki çocuğa topuklu ayakkabı giydiriyosunuz dudağına ruj gözüne far sürüyosunuz ve bu çocukları ana okuluna gönderiyosunuz ama bu çocuklara orda zıplama diyemiyosunuz bana ne anlatıyosun sen ya hayırdır dedim ses yok....daha sonra eşim kendisinin eşini çağırdı dükkana konuştular anlattı olayı eşim ben kiracımıyımda ha deyince evden çıkayım bu laf çok ayıp abi dedi...eşide şok oldu ben senide eşinide kendi eşimide bilirim takılmayın boşverin dedi bende abi benim takılıp takılmayacak bi durumum yok bu saattn sonra asla muhattap olmam dedim adamda çok üzüldü bende farkındayım inanki işden gelince ben hepsini evlerine kovalıyorum artık falan dedi...çok uzun oldu biliyorum kusuruma bakmayın ama hala çok sinirliyim burda kim haklı kim haksız bide sizlere sormak istedim....
x:ayy canım çocuklar çok ses çıkarıyo dimi zaptemiyorum inan hakkınızı helal edin şimdi göndercem evlerine...
ben:tamam canım zıplamasınlar merdivenden atlamasınlar yeter oynasınlar yoksa gönderme benim yüzümden....
x:ne olur kusura bakmayın çocuklara dönüp bakın x abiniz işe gitcekmiş hadi herkes evine...
2.aramam bu sırada hala görüşüyoruz ben yine aradım...
x telefonu açar açmaz canım biliyorum çok ses geliyo ne olur kusura bakma hep bu x in çocukları valla gelmelerini istemiyorum ama zorla geliyolar kızım bile (kızı 5 yaşında)anne gelmesinler diyo bıktım valla sizede öyle mahcubuzki...
ben:tamam canım diyip kapadım...
şimdi ben 3 aydır evime çağırmadıktan sonraki konuşmayı yazıyorum sizlere ailevi problemlerim vardı bide bebek için tedavi doktor derken psikolojim gereği kimseyle görüşmek istemedim o dönem zaten kimsede beni arayıp nasılsın demedi bende aramadım kimseyi buarada arkalarından baya baya konuşanlar deikodularını yapanlar canciğer kuzu sarma olmuş bu grubun içinden yine
1 ay önce yine çok ses var eşim kulağına pamuk tıkadı artık dayanamadı neolur ara dedi isteksiz aradım konuşma şu şekilde...
x:iyiyim misafirim var...
ben:canım merdivende zıplıyolar x ne ettiyse uyuyamadı oynasınlar koşsunlarda o merdivene çıkmasınlar neolur...
x:yani sanmayınki ben susun durun demiyorum kasıtlı yaptığımı sanmayın...
ben öyle şey olurmu falan deyip ama eşimede bidaha kendin çık kapıya beni muhattap etme dedim sinirlendim...
neyse bugün alt kattaki komşum yeni taşındı beni ve bu arkadaşları çağırmış,ben indim bunlar gelmeden yarım önce kızın kayınvalidesi var konuşuyoruz yeni bi bebekleri ve 2.5 yaşında çocukları var...kayınvalidesi kızım çocuklar ufak illaki ses olur ses olursa kusura bakma neolur dedi yok teyze sizin sesiniz gelmiyo hiç bana hem bebek daha bunlar bunların sesi olsa neolur dedim...ama şaşırdım demekki benim hakkımda bi muhabbet dönmüş arkamdan...neyse bunlar geldiler ama benim üstümdeki A diyelim üstümdekine ve bi zamanlar kızı kendisinin kızını hırpaladığı için görüşmek istemiyorum diye arkasından atıp tutan B geldi....kızların ikiside aynı yaşta A VE B nin beni görünce kucağımdan inmeyen çocuklar yanıma dahi yaklamadılar (öğretilmişler belliki) neyse dedim kötüye çekmedim...bu can ciğer olanlarda bu A VE B yine buarada...A benim suratıma dahi bakmıyo ben konuşmaya çalıştım baktım dönüp yüzüme bakmıyo yani kurmuş kendini hanımefendi belli...bende pas vermedim tabi durum böyle olunca,alt komşumuzun kayınvalidesi yine sesden çocuklardan konu açtı bak canım olur ya ses olur hiç çekinme gel söyle biz alınmayız falan dedi yok ablacım gelmem zaten arkadaşımı bile arayınca rahatsız oluyo artık dedim gülerek...olay burda koptu bu üst komşu bi zamanlar arkadaşım dediğim insan bana bağırarak bir döndü baaaaaaaakkk seninle bu konuda çok fena kavga etcez artık burama kadar geldi sen ayıp ediyosun falannn...herkes şok oldu nedense B hariç...bu sefer bende döndüm sen kimse bağırıyosun çocukmu snin karşında ne kavgası edicekmissin ne saçmalıyosun dedim başladı anlatmaya...yok işte bıktım artık ben evime misafir çağıramıycakmıyım en son beni aradığında evime ilk defa gelen misafirlerim ve onların çocukları vardı onlar bile şok oldu sen arayınca elbette çocuk zıplıycak hoplıycak madem öyle bi villaya falan taşınsın dediler....ben utandım çocuklarınıza sahip çıkın nasıl diyim evime gelen insanlara dedi
Son düzenleme: