Valla çocuk gürültüsünde hemen yukarı çıkan haysiyetsiz heriften çektiğim için mi bilmiyorum ama hak verdim o kadına.
Sonuçta telefon bazı çaldığında biz de diyoduk "bu gece azdı yaa,kusura bakma.Uyucak şimdi" diye.Yani neden aradığı bilindiği için (alt kat komşusu niye cepten arar??) açar açmaz ona fırsat vermeden sen diliyosun özrünü
ama bir değil iki değil,mübarekte sabır denen bişey yok.Kendi çocuklarını bile umursamayan,gürültülerini duymamak için başka kadınlara açtığı evlerde kalan biri olduğundan..(amma dolmuşum,yine başladım çekiştirmeye:) neyse ne diyodum
Biz de aradığında bazen hak veriyoduk ama telefonu kapatınca hakaret içerikli bir cümle de kuruyoduk arayan şahsa,yalan yok :)) komşunun da dediği gibi sanılmasın ki o hiç rahatsız değil,durun çocuklar demiyor,ilgilerini başka şeye çekmeye çalışmıyor...Amaaa çocuk bu,hele ikisi bir araya geldiklerinde dünyayı takmazlar...
Bakın ne güzel tedavi de oluyomuşsunuz,bakarsınız haşarı ikiz oğlunuz olur aynı konuşmaları siz alt komşunuzla yaparsınız