işine gelmezse evinden çıkarmısın:))

Ben üst katta olmama rağmen alttakilerini çekemiyorum birde altta olsam neler olur düşünemiyorum bile.

Amann canları sıkılmış onların Arada böyle atraksiyonlarda iyi geliyordur onlara

şuanda yine tepemde depiniyolar ama busefer çocukları değil anaları toplanmışlar yine ne konuştuklarını falan çok net duyabiliyorum bağırarak konuşmak iş yaparken ellerindeki herşeyi yerlere düşürmek kısacası cingenelik adet haline gelmiş bunu anladım inadına yapıyorlarsa ALLAH belalarını versin bukadarda ağır konuşacak duruma getirdiler beni...sanki evde büyük demir toplar var birbirlerine şut çekiyolar o denlice yani evet sürekli evde oturuyolar kocaları dışarı çıkarmıyo sosyal hayatları bu hale gelmiş sanırım evde zıplamak kahkaha atmak dedikodu yapmak ben bunlarla nasıl arkadaşlık yaptım bilmiyorum inanki...

Ben üst katta olmama rağmen alttakilerini çekemiyorum birde altta olsam neler olur düşünemiyorum bile.

sorma zaten çok sıkıntılı bi ay geçiriyorum rahim filmi çektircem bu ayda adet olursam günlerdir başım ağrıyo stresden yukarı çıkıp saçlarını başlarını yolmamak için zor tutuyorum kendimi

Ben yukarda olduğum için şanslıyım aslında. Zıvanadan çıktıklarında basıyorum tekmeyi kendilerine geliyorlar biraz.

Sende aç müziği son ses kulaklarına da pamuk tıka

Bizim üst komşudan her sabahın yedisinde sanırım sürüyerek koltuklarının yerini değiştiriyo
Görgüsüzler ya apartman kuralı diye bi'şey var biz küçükken misafirlikte oturduğumuz yerden kalkmazdık kalkacağımız zaman annemden onay beklerdik. Kadından önce annem derdi kızım uslu durun diye demek zorunda zaten.

Yok öyle bi'dünya çocuktur ses olacak çekmek zorundasın yoksa gidersin diye. Ses yapan oysa o gitsin villaya at koştursun evinde

Valla bizde boş daire vardı gençler takılıyodu en son gece 12den sonra tak tuk olmaya başlayınca herkes birbir polisi aradı. Polis komşuları rahatsız edemezsiniz diye uyarı yapınca huzurlar kaçtı daire kapandı

valla yurt dısında polis cagırıyor insanlar bu tarz gurultuler için, Turkiye'de yapılabilir mi bilmiyorum ancak ve ancak komsunuz edepsizmiş o kadarını soyleyeyim.

Ben yukarda olduğum için şanslıyım aslında. Zıvanadan çıktıklarında basıyorum tekmeyi kendilerine geliyorlar biraz.

evet ben sopayla tavana falan vursam tavanın boyasıda mahvolur bide insan olan anlar bunlara anlatamassın malesef...

Son düzenleme:
Blue tabi ki sen haklisin. Terbiye edemiyorlar cocuklarini, sonra da onlar cocuk soz dinemiyor gibi sacma bahanelere siginiyorar.m
Gorgu olacak insanda biraz.

valla yurt dısında polis cagırıyor insanlar bu tarz gurultuler için, Turkiye'de yapılabilir mi bilmiyorum ancak ve ancak komsunuz edepsizmiş o kadarını soyleyeyim.

polis ikazı bunların edepsizliğini pekiştirir tatlım öyle böyle değil yani...

canım bunlar yürürken bile ses yapan karakterdeler bina eski olsa anlarım ama yeni daha 2 senelik bina ilk taşınanda bendim ordan biliyorum...10 derece depreme dayanıklı bi bina ama gel görki bunların ses şiddetinden yıkılacak yakında bide dün eve çıktı bu arkasından yarım saat sonrada ben çıktım eşim uyandı olayı anlatırken birden bu üstten tak tuk diye sesler geliyo çok bariz bi şekilde yerlere bişeyler atıyo sen düşün artık bundaki kafa yapısını...eşim gülmeye başladı bu artık işi çingeneliğe vurmuş hiç muhattap olma kendini bununla beraber rezil etme dedi...diğer B denen gerizekalıda bana dün bu gittikten sonra arkasından demezmi ya hani sen bana demiştin yaa benim üstümdekinin çocuklarının sesine dayanamıyorum deyince sen demiştin yaa taşın ozaman diye oda ondan demiştir diyo bana...bahsettiği arkadaşın 3 çocuğu var oda yanımızdaydı kocası belalı bi tip bu arkadaşın ama kız çok iyi bi kız tabi kocası belalı diye bunlar it gibi tırsıyolar bu kıza bişey diyemiyolar bende döndüm bu arkadaşa senin çocukların kaçta yatıyo dedim akşam 10 da dedi sonra bu B ye döndüm senin kocan kaçta yatıyo dedim 12 dedi...ozaman kapıycaksın çeneni dedim benim tepkim ses değil aşağıda uyuyan oluğunu bile bile ses çıkarılmasına dedim...kaldıki ben sesden şikayet ederken bi kaç ay önce bu bana benim yerimde olsan ne yapardın x in çocukları hiç durmuyo kocam çok sinirleniyo falan dedi bende ona ben bu durumda olsam eşim zaten anlardı yapamıycağını taşınırdık büyük ihtimalle dedim çünkü benim üstümdeki kişinin çocuğu değil sorun apartmanda ne kadar çocuk varsa hergün eve toplayıp depinmelerine göz yumuyo...

Son düzenleme:
Evet çocuktur laftan anlamaz ama o çocuğa baştan terbiye vermekte bazı şeyleri anlatmakta büyüklerin görevidir...
En azından baştan bunu yapabilmiş olsalardı azda olsa çocuklara laf geçirmede biraz başarılı olabilirlerdi.
Ayrıca başka birinin evinde bu şekilde bi bağrışma hoş olmamış kocaman insanlarsınız. Ben ev sahibinin yerinde olsam direk kavganızı dışarda edin evimde huzursuzluk istemiyorum derdim... Sen haklı bile olsan yeni gelen insanların gözünde sende biraz geçimsiz insan durumuna düşmüşsündür...
Bu insanlarla sorununuz varsa hiç bi şekilde muhattap olmamak en iyisi...

ya bu işlerden pek anlamam ama zabıtaya şikayette bulunsanız?

yani bi kaç kere zabıta tarafından uyarılınca akılları başına gelir diye düşünüyorum.

apartmandakilere rahatsızlık vermek bi suç değil mi

sen haklısın canım çocuklu evde mutlaka ses olur ama abartılmamalı anne baba çocuğunu eğitebilmeli dur demeyi sözünü geçirmeyi bilmeli
ben daha çok komşunun basitliğine takıldım başkasının evinde bağıra çağıra kavga ederek kişiliğini ortaya koymuş
bence sen bu insanlardan uzak dur hiç muhatap olma

Ayyyyy komşumu bendede var bitane komşu komşunun külüne muhtaç derlerya nerdeeeee benimki 2 alt katımda öyle bir müzik açıyorlar kendisi 7. Katta apartmanın bahçesinden falan heryerden dinle

Bende önce apartman görevlisiyle haber yolladım sonra onunla beraber kendim gittim sonra yöneticiyle gittim kapısına ev sahibini aradım yok anlamıyor ilk başta ders çalışıyorum 1 hafta sonra sınavım var dedim 1hafta dolmadan başladı yine diyo ki sen benden 1 hafta izin istedin doldu iznin demezmi apartmanda herkes istediğini yaparmış çok rahatsız oluyorsam müstakil bi ev bulup taşıncakmışım utanmadan öyle diyo dedim sana yanlış öğretmişler apartmanda kafana göre takılamazsın öyle

Neyse iyilikle anlamadı polis çağırdım neyse az bi süre durdu yine başladı polisi çağırdım yine açmadı bile kapıyı bu defa sonra bi akşam bizim tv açık onun müzik sesi öyle bi geliyo ki ne izlediğimizi anlamıyoruz bu defa eşim sinirlendi aradı polisi polise nasıl kafa tutuyo bağırıyor falan hiiiiçççç muhatap olmadım sonra ki sabah geldi kapıma tam kapıyı açacam karşı komşunun kapısını çaldı anlatıyor polis çağırılıyor aynı apartmanda yaşıyoruz insan bi uyarır yönetime söyler falan diye komşumda biliyo durumu çok rahatsız olmasa kimse çağırmaz falan dedi o da ben size neden anlatıyorum benim işim komşunuzda falan dedi şikayet etcekmiş neyi etcekse komşum diyo ki iyi ki açmadın kapıyı o ne çirkef kadın öyle ayyyyy konuşma bile onla anlamaz diyo bi görmede anlaşılıyor kadının nasıl biri olduğu

Benden size tavsiye kendinizi hiiiçççç üzmeyin siz sinir olup uğraşacağınıza polisi çağırın o uğraşsın artık ben böyle buldum çareyi ispatlayamadıkça sinirde oluyo

evet zaten insanlar şok oldular be bu yüzden bağırma diye çok ikaz ettim ben dahil herkes ev sahipleri falan canım niye bağırıyosun sakin ol falan diyo ama hiçkimseyi duymuyo ben bağırma dedikçe ses yükseliyo öyleki damarları çıktı boğazında kıpkırmızı oldu ciğerleri patlıycaktı nerdeyse o denlice bağırıd siz düşünün artık...ben sus dedikçe daha çok üstüme geldi nezamanki ayağa kalktı busefer bende bağırmaya başladım...evet kurunun yanında yaşta yanar kesinlikle ev sahipleri biz nereye düştük demiştir eminim ama herkes onu kınadı bunuda çok iyi biliyorum...içeride küçücük bebek var ev sahibine yani yaşlı başlı kadına al onuda burdan sen çık bakim dışarı diye itti kadını şok oldum...benim evimdede bu ona sırt çıkan arkadaşıyla bikere tartışmaya başlayıp bağırmıştı susdan falan anlamıyo işini cazgırlıkla görmeye çalışıyo...çocuklarına işine geldiklerinde çokda güzel laf geçirebiliyolar artık işi boşvermişliğe vurmuşlar...

evet bende müstakil eve çıkıcakmışım hemde villaya ALLAH akıl fikir versin başka bişey demiyorum hakkımıda bu konuda asla helal etmiyorum...apatmandakilerin hiçbiri bana bu konuda destek vermez çünkü onların çocukları doluyor eve bizim üst bi nevi çocuk kreşi zaten kocasıda rahatsız ama kadın anlamıyor kocasının ihla edemediği kadını ALLAH'a havale etmekten başka bişey diyemiyorum...

üst kattaki daire kiralıksa taşın sende gece gürültü yap canım bu işler böyle bizim komşularımızda gece balkona toplarlardı bütün sokağı öay kaşığı sesini unutamam babam en son bir korna aldı havalı onlar gürültü yaptığı akşamlarda kompresörden açıodu sonra bu toplantılar bitti :)

canım saol ama o çocuklar bundan istediği zaman mum gibi oluyolar inanki yani bunlar biraraya gelince çalarını rahat içebilmek için çocukları salıyolar evin içine ne yaparlarsa yapsınlar sonrada birbirlerinin arkasından konuşmaya başlıyolar yok onun çocuğu benim çocuğumu itti yok onunki benimkine vurdu diye...bence insanın geldiği yer önemli,geldiği yerde böyle kavgalar apartmandaki huzursuzluk ses falan normalse yeni geldiği yerdede aynı şeyi güdüyo demekki normal geliyo heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…