Derdim komşum kızlar 😶😶

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazı insanlar taş kafalı cahil benim üst komşum gibi.boyle insanlara napsan da fayda etmez sadece sinirlerin bozulur
kiz nasilda iyilik yapmisimdir yapilan iyiligin lafi olmaz tabi ama karsiliginda bu kadar nankorluk gorunce insan sinir oluyo evet bklm nereye kadar surecek bu bidaki tartismamiz nasil olur bilemem 😂😂

Kim ne derse desin arkanızdan " gönderdik onu burdan" dese ne olacak ki? Sizin iç huzurunuz kalmadıktan sonra? En başından bu konu konuşmalıydı. Basit bir durum çok büyütülmüş pireyi deve yapmışlar. Bunlar su masrafı olmasın diye 1 ay boyunca banyo da yapmıyordur beklerim yani. Tövbe yarabbim. Ya temizlikçi tutulacak ya ikinizden biri taşınacak
Şikayet ederim ev sahibi degil bisey degil kiraci sonucta

Bir de merdivenleri yıkamak bana saçma geldi. Ben önce süpürüp sonra da viledayla siliyorum mis gibi kokuyor apartman.

Şimdiye kadar şikayet etmedin mi hiç? Kesinlikle bu olayı anlat, sessiz kalma.
yok kiz etmedim hatta bunlar napti evin catisina kendi kafalarina gore dukkan yaptilar ayakkabi dikiyolar bununla tehtit edeyim diyomuşum 😂😂😂evin catisina dukkanmi acilirmis o zmn sessiz kalmistim nebilim asko simdiki aklim olsaydi onada karsi cikardim

Bir de merdivenleri yıkamak bana saçma geldi. Ben önce süpürüp sonra da viledayla siliyorum mis gibi kokuyor apartman.
Yuzey temizleyici onerir misiniz rica etsem
Ben bingo mutlu yuvam kullaniyorum once cok iyi kokuyor 10 15 dk sonra yok oluyor koku🥲

yaa oylede yapiyom ama viladayla silmekle cikarmi kiz 4 5 ayda ne kadar pislik birikir bilmezmisin

Yuzey temizleyici onerir misiniz rica etsem
Ben bingo mutlu yuvam kullaniyorum once cok iyi kokuyor 10 15 dk sonra yok oluyor koku🥲
Ben de bingo soft kullanıyorum o güzel kokuyor. Biraz da çamaşır suyu damlatıyorum. Lavanta kokusu sıkıyorum bir iki fıs.

Ayda bikere kavga ettigim komşumla bgn yine tartışmamız oldu nedeni şu ben 3 katlı bi apartmanda oturuyom en altta ben oturuyom önlü arkalı bahceli evim neyse 2.ve 3.kattaki komşularim aşırı pis 4 5 ayda bi merdiven yıkarlar ama ben 2 3 gunde bi yikiyom kendi merdivenimi ve ortak alan olan ön bahceyi bgn hanfendiler kendi merdivenlerini yikayip aşagi benim kapinin eşiğine kadar indirip pisligini orda bıraktilar bn goruyom ama bahceyle birlikte orayida yıkiycaklar sandim ama orda bıraktilar bekliyom yıkamiyolar yıkamıycaklarmisda zaten ben dısari ciktim zillerine bastım buranin hali ne diye ne varmis dediler biz merdivenimizi yikayip ciktik orasini sen kullaniyosun dediler ben kriz gecirdim lan mikrop senede bir merdiven yikonuz onuda benim kapinin esiginemi birakiyonuz pisligini falan diye konustum ki hakliyim bana çemkirme dedi 😂😂😂😂g.tü b.klu komsularim ben bunlarla nasil geçincem bilmiyom ne yapmam gerek kızlar
Nedemk sen oturuyorsun sen yıka onlar gecerken bacalarını omuzlarinami alıyorlarmış ...🤣🤣sondaki lafa güldüm g.tu b.klu olana

Ayda bikere kavga ettigim komşumla bgn yine tartışmamız oldu nedeni şu ben 3 katlı bi apartmanda oturuyom en altta ben oturuyom önlü arkalı bahceli evim neyse 2.ve 3.kattaki komşularim aşırı pis 4 5 ayda bi merdiven yıkarlar ama ben 2 3 gunde bi yikiyom kendi merdivenimi ve ortak alan olan ön bahceyi bgn hanfendiler kendi merdivenlerini yikayip aşagi benim kapinin eşiğine kadar indirip pisligini orda bıraktilar bn goruyom ama bahceyle birlikte orayida yıkiycaklar sandim ama orda bıraktilar bekliyom yıkamiyolar yıkamıycaklarmisda zaten ben dısari ciktim zillerine bastım buranin hali ne diye ne varmis dediler biz merdivenimizi yikayip ciktik orasini sen kullaniyosun dediler ben kriz gecirdim lan mikrop senede bir merdiven yikonuz onuda benim kapinin esiginemi birakiyonuz pisligini falan diye konustum ki hakliyim bana çemkirme dedi 😂😂😂😂g.tü b.klu komsularim ben bunlarla nasil geçincem bilmiyom ne yapmam gerek kızlar
Offf bende bunu anlamıyorum yaa, senin kapının önünden geçerken ayaklarını omuzlarına mı alıyorlar? Oranın kirlenmesinde de payları var, ne olacak iki üç merdiven daha siliverseler sankiii...

Offf bende bunu anlamıyorum yaa, senin kapının önünden geçerken ayaklarını omuzlarına mı alıyorlar? Oranın kirlenmesinde de payları var, ne olacak iki üç merdiven daha siliverseler sankiii...
silmedikleri gibi birde kendi pisliklerini benim kapinin eşiğine birakiyolar ordan sonrasini ben yikayacakmisim benimmis ya orasi😂😂😂

Şu yom yom diye konuşmaniz sayesinde zor bitirdim konuyu . Benim çevremde de var böyle sizin gibi ağzına geleni devirip dökerek konuşan bliyom gdiyom mikroplar falan filan deyip bir yandan temizlik yapan kusura bakmayın konuya cevap yazamadım 😂

Akılsızlar sizin ordan geçerken uçarak mı geciyorlarmış hakkınızla girmişler. İnsan olsalar siz yikamasanizda yıkarlar.

Şu yom yom diye konuşmaniz sayesinde zor bitirdim konuyu . Benim çevremde de var böyle sizin gibi ağzına geleni devirip dökerek konuşan bliyom gdiyom mikroplar falan filan deyip bir yandan temizlik yapan kusura bakmayın konuya cevap yazamadım 😂
konuya cvp yazmiycaktin madem hic yazmasaydiniz niye ağzıma geleni devirip dökmüşüm acaba anlattım ya nedenini

Bu ne leş bir üslup böyle siz merdiven temizleyeceğinize üslûp çalışın

Back
X