• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işine gelmezse evinden çıkarmısın:))

üst kattaki daire kiralıksa taşın sende gece gürültü yap canım bu işler böyle bizim komşularımızda gece balkona toplarlardı bütün sokağı öay kaşığı sesini unutamam babam en son bir korna aldı havalı onlar gürültü yaptığı akşamlarda kompresörden açıodu sonra bu toplantılar bitti :)

canım benim evim kira değil kendi evimiz bide üstünde bi daire yok bu son kat...kiracı olsam bukadar takmazdım inanki kafama...

evet bende müstakil eve çıkıcakmışım hemde villaya :1: ALLAH akıl fikir versin başka bişey demiyorum hakkımıda bu konuda asla helal etmiyorum...apatmandakilerin hiçbiri bana bu konuda destek vermez çünkü onların çocukları doluyor eve :1: bizim üst bi nevi çocuk kreşi zaten kocasıda rahatsız ama kadın anlamıyor kocasının ihla edemediği kadını ALLAH'a havale etmekten başka bişey diyemiyorum...

işe iyi tarafından bakalım...
en azından komsunuz sizi villalara yatlara katlara layık goruyormuş :)

işe iyi tarafından bakalım...
en azından komsunuz sizi villalara yatlara katlara layık goruyormuş :)

:1: evet gece konduyada git diyebilirdi :1: ahh benim saf kafam eşim evi alırken gel bu dublexi alak demiştide ben gece evde tek olacağım için dublex evin merdiveninden korkarım ben demiştim :1: yukardan hırsız girse ruhum duymaz demiştim :1:

:1: evet gece konduyada git diyebilirdi :1: ahh benim saf kafam eşim evi alırken gel bu dublexi alak demiştide ben gece evde tek olacağım için dublex evin merdiveninden korkarım ben demiştim :1: yukardan hırsız girse ruhum duymaz demiştim :1:

tüh keşke orayı alsaydınız. onlar da alt kata taşınırdı, zaten o kadar gürültüye hırsız mahalleye bile uğramazdı :D

komşunuz çok feci allah yardımcınız olsun..

tüh keşke orayı alsaydınız. onlar da alt kata taşınırdı, zaten o kadar gürültüye hırsız mahalleye bile uğramazdı :D

komşunuz çok feci allah yardımcınız olsun..

saol canım ALLAH'a havale ettim zaten artık...ben onunla çata çat kavga edip ağız dalaşına girip kendimi rezil etmek istemiyorum apartmana inşallah beni buna mecbur bırakmaz ilerde...

Valla çocuk gürültüsünde hemen yukarı çıkan haysiyetsiz heriften çektiğim için mi bilmiyorum ama hak verdim o kadına.
Sonuçta telefon bazı çaldığında biz de diyoduk "bu gece azdı yaa,kusura bakma.Uyucak şimdi" diye.Yani neden aradığı bilindiği için (alt kat komşusu niye cepten arar??) açar açmaz ona fırsat vermeden sen diliyosun özrünü
ama bir değil iki değil,mübarekte sabır denen bişey yok.Kendi çocuklarını bile umursamayan,gürültülerini duymamak için başka kadınlara açtığı evlerde kalan biri olduğundan..(amma dolmuşum,yine başladım çekiştirmeye:) neyse ne diyodum
Biz de aradığında bazen hak veriyoduk ama telefonu kapatınca hakaret içerikli bir cümle de kuruyoduk arayan şahsa,yalan yok :)) komşunun da dediği gibi sanılmasın ki o hiç rahatsız değil,durun çocuklar demiyor,ilgilerini başka şeye çekmeye çalışmıyor...Amaaa çocuk bu,hele ikisi bir araya geldiklerinde dünyayı takmazlar...
Bakın ne güzel tedavi de oluyomuşsunuz,bakarsınız haşarı ikiz oğlunuz olur aynı konuşmaları siz alt komşunuzla yaparsınız:emir_bebek:

Son düzenleme:
Gürültü olunca polis çağıracaksınız, tutanak tutulmasını isteyeceksiniz. Bakın uyarmak değil tutanak. Sonra da durum 3lenince o tutanaklarla mahkemeye başvuracaksınız.

Valla çocuk gürültüsünde hemen yukarı çıkan haysiyetsiz heriften çektiğim için mi bilmiyorum ama hak verdim o kadına.
Sonuçta telefon bazı çaldığında biz de diyoduk "bu gece azdı yaa,kusura bakma.Uyucak şimdi" diye.Yani neden aradığı bilindiği için (alt kat komşusu niye cepten arar??) açar açmaz ona fırsat vermeden sen diliyosun özrünü
ama bir değil iki değil,mübarekte sabır denen bişey yok.Kendi çocuklarını bile umursamayan,gürültülerini duymamak için başka kadınlara açtığı evlerde kalan biri olduğundan..(amma dolmuşum,yine başladım çekiştirmeye:) neyse ne diyodum
Biz de aradığında bazen hak veriyoduk ama telefonu kapatınca hakaret içerikli bir cümle de kuruyoduk arayan şahsa,yalan yok :)) komşunun da dediği gibi sanılmasın ki o hiç rahatsız değil,durun çocuklar demiyor,ilgilerini başka şeye çekmeye çalışmıyor...Amaaa çocuk bu,hele ikisi bir araya geldiklerinde dünyayı takmazlar...
Bakın ne güzel tedavi de oluyomuşsunuz,bakarsınız haşarı ikiz oğlunuz olur aynı konuşmaları siz alt komşunuzla yaparsınız:emir_bebek:

kendi çocuğu yapsa inanınki asla aramazdım,sorun apartmanın bütün çocuklarını toplayarak yatak odamızın hemen yanındaki odada zıplamalarıydı...
ben aradığım zamanlarda zıplamasınlar diye uyardım çok ses oluyo biz çok rahatsız oluyoruz kelimesi hiç geçmemişti aramızda...
sorun tatlıya bağlandı aynı çatı altında küslük olmaz diye barıştık ve bana başka bi nedenden dolayı kırgınmış zaten bu olaydan 1 ay öncesinde beni aramış ve ben geri dönmemişim ve o ara görüşmemişim kendiside ister istemez gürültü yüzünden tavır takındığımı sanmış bu yüzden birden patlamış olay günüde bana...

ben aradığını görmedim halbuki tavır falanda takındığım yoktu,o ara kayınpederim rahatsız olduğu için kafam çok doluydu...
yani tamamen yanlış anlaşılma olmuş...

iyi dilekleriniz içinde çok teşekkür anlarım sizde haklısınız çekmeyen bilemez :1:
birgün çocuğum olursa daha iyi anlarım sizi...

Son düzenleme:
Back