işine gelmezse evinden çıkarmısın:))

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
evet hanımlar bunu yeni öğrendim üst kattaki komşunuz bütün apartmanın çocuklarını hergün eve toplayıp evde hoplayıp zıplayan çocuklara annelerinden utandığı için dur diyemiyosa evdeki merdivenden çocuklar atlayınca avizeniz sallanıyorsa bide üstüne eşiniz gece bi mekan işletip gece işinin başında olmak zorundaysa yani gündüz uyuyorsa siz o evden çıkmak zorundaymışsınız :1: sinirden gülüyorum şimdi sizlere konuyu az olarak anlatmaya çalışacağım ben işin içinden çıkamadım bide siz söyleyin istedim kim haklı kim haksız...apartmanımızda 4 arkadaş gayette güzel geçinip giden kişilerdik 2 akşamda bir eşim gece evde olmadığı için benim evimde toplanırdık o ana kadar kadar herşey normaldi yani ben komşularımı akşamları evime çağırıp çaylar kekler ikram edene kadar...üst kattaki komşum 5 yaşındaki çocuğuyla oynaması için apartmandaki bütün herkesin çocuğunu eve doldurur evde hoplama zıplama bağrış çağrış eşim sürekli uykusundan kalkar uyumadan işe giderdi birde üstümüzdeki ev dublex merdivenlerinden bir altarki bu çocuklar eşim bikere sıçrayarak uyandı...bu arkadaşı ben o görüştüğümüz dönemlerde 2 kere aradım 1.konuşma söyle...
ben:canım nasılsın...
x:ayy canım çocuklar çok ses çıkarıyo dimi zaptemiyorum inan hakkınızı helal edin şimdi göndercem evlerine...
ben:tamam canım zıplamasınlar merdivenden atlamasınlar yeter oynasınlar yoksa gönderme benim yüzümden....
x:ne olur kusura bakmayın çocuklara dönüp bakın x abiniz işe gitcekmiş hadi herkes evine...
2.aramam bu sırada hala görüşüyoruz ben yine aradım...
x telefonu açar açmaz canım biliyorum çok ses geliyo ne olur kusura bakma hep bu x in çocukları valla gelmelerini istemiyorum ama zorla geliyolar kızım bile (kızı 5 yaşında)anne gelmesinler diyo bıktım valla sizede öyle mahcubuzki...
ben:tamam canım diyip kapadım...
şimdi ben 3 aydır evime çağırmadıktan sonraki konuşmayı yazıyorum sizlere ailevi problemlerim vardı bide bebek için tedavi doktor derken psikolojim gereği kimseyle görüşmek istemedim o dönem zaten kimsede beni arayıp nasılsın demedi bende aramadım kimseyi buarada arkalarından baya baya konuşanlar deikodularını yapanlar canciğer kuzu sarma olmuş bu grubun içinden yine:1:
1 ay önce yine çok ses var eşim kulağına pamuk tıkadı artık dayanamadı neolur ara dedi isteksiz aradım konuşma şu şekilde...
ben:canım nasılsın...
x:iyiyim misafirim var...
ben:canım merdivende zıplıyolar x ne ettiyse uyuyamadı oynasınlar koşsunlarda o merdivene çıkmasınlar neolur...
x:yani sanmayınki ben susun durun demiyorum kasıtlı yaptığımı sanmayın...
ben öyle şey olurmu falan deyip ama eşimede bidaha kendin çık kapıya beni muhattap etme dedim sinirlendim...
neyse bugün alt kattaki komşum yeni taşındı beni ve bu arkadaşları çağırmış,ben indim bunlar gelmeden yarım önce kızın kayınvalidesi var konuşuyoruz yeni bi bebekleri ve 2.5 yaşında çocukları var...kayınvalidesi kızım çocuklar ufak illaki ses olur ses olursa kusura bakma neolur dedi yok teyze sizin sesiniz gelmiyo hiç bana hem bebek daha bunlar bunların sesi olsa neolur dedim...ama şaşırdım demekki benim hakkımda bi muhabbet dönmüş arkamdan...neyse bunlar geldiler ama benim üstümdeki A diyelim üstümdekine ve bi zamanlar kızı kendisinin kızını hırpaladığı için görüşmek istemiyorum diye arkasından atıp tutan B geldi....kızların ikiside aynı yaşta A VE B nin beni görünce kucağımdan inmeyen çocuklar yanıma dahi yaklamadılar (öğretilmişler belliki) neyse dedim kötüye çekmedim...bu can ciğer olanlarda bu A VE B yine buarada...A benim suratıma dahi bakmıyo ben konuşmaya çalıştım baktım dönüp yüzüme bakmıyo yani kurmuş kendini hanımefendi belli...bende pas vermedim tabi durum böyle olunca,alt komşumuzun kayınvalidesi yine sesden çocuklardan konu açtı bak canım olur ya ses olur hiç çekinme gel söyle biz alınmayız falan dedi yok ablacım gelmem zaten arkadaşımı bile arayınca rahatsız oluyo artık dedim gülerek...olay burda koptu bu üst komşu bi zamanlar arkadaşım dediğim insan bana bağırarak bir döndü baaaaaaaakkk seninle bu konuda çok fena kavga etcez artık burama kadar geldi sen ayıp ediyosun falannn...herkes şok oldu nedense B hariç...bu sefer bende döndüm sen kimse bağırıyosun çocukmu snin karşında ne kavgası edicekmissin ne saçmalıyosun dedim başladı anlatmaya...yok işte bıktım artık ben evime misafir çağıramıycakmıyım en son beni aradığında evime ilk defa gelen misafirlerim ve onların çocukları vardı onlar bile şok oldu sen arayınca elbette çocuk zıplıycak hoplıycak madem öyle bi villaya falan taşınsın dediler....ben utandım çocuklarınıza sahip çıkın nasıl diyim evime gelen insanlara dedi:1: senin için ama hala çoookk bağırıyo ben bağırma dedikçe sesi yükseldi benim bağırma demekten kastım milletin evinde rezil olmamaktı ama ben bağırma dedikçe sesi yükseldi bi özgüven geldi hanımefendiye....artık onun sesini bastırabilmek için bende bağırdım mecburen sen apartman kurallarını bilmiyosun sanırım dedim,ben biliyorum apartmanda çocuk varsa çekmek zorundasın işine gelmesse çeker gidersin falan dedi bende rahatsızlığı veren sensin nasıl bi apartmandan geldin bilmiyorum ama senin gitmen gerekir bu durumda dedim iyice girdik birbirimize...sen apartmandaki bütün çocukları evine toplayıp hoplayıp zıplatacaksın ben seni uyarınca rahatsız olduğumu söyleyince sen bana trip atamassın demekki kasıtlı yapıyomuşsun gerçekten önceden aradığımda ayyy canım hakkını helal et dediğin insana şimdi bunları söylediğine göre sen bayaaa bi bilenmissin demekki patladın işte dedim...yok ben buna laf çarpmışım konuyu bilerek ben açmışım konuyu açan abla diyoki kız ağzını açıp bişey demediki ben açtım konuyu falan diyo ama nafile kendinden başkasını duymuyo nasıl bağırdığını anlatamam....sonra ayağa kalkmalar falan artık dayanamadım bana bak senin böyle deli ayağına yatıp bağırıp çağırman bana işlemez kendini yorma bukadar delilikse bendede var o beni çığrımdan çıkarma insanların evinde ayıp oluyo diye susuyorum burda gövde gösterisi yapmaya çalışma falan dedim ama cidden zor duruyorum...bunun gibi birsürü konuştu ben gidiyorum dedi çekti gitti...giderkende 5 yaşındaki kızını bizim olduğumuz evde bıraktı ve kapıda çocuğa bağıra bağıra blue'nun olduğu odaya girmiyosun yanınada yaklaşmıyosun dedi...bukadar basitleşme görmedim ben hayatımda...daha sonra B kendi kendine bi hazırlama yapmış olacakki hemen atladı ortaya valla kimse benim çocuğuma laf edemez yani şimdi 5 yaşlarında çocuklar hepsi dur yapmadan anlamıyolarki bende döndüm...5 yaşındaki çocuğa topuklu ayakkabı giydiriyosunuz dudağına ruj gözüne far sürüyosunuz ve bu çocukları ana okuluna gönderiyosunuz ama bu çocuklara orda zıplama diyemiyosunuz bana ne anlatıyosun sen ya hayırdır dedim ses yok....daha sonra eşim kendisinin eşini çağırdı dükkana konuştular anlattı olayı eşim ben kiracımıyımda ha deyince evden çıkayım bu laf çok ayıp abi dedi...eşide şok oldu ben senide eşinide kendi eşimide bilirim takılmayın boşverin dedi bende abi benim takılıp takılmayacak bi durumum yok bu saattn sonra asla muhattap olmam dedim adamda çok üzüldü bende farkındayım inanki işden gelince ben hepsini evlerine kovalıyorum artık falan dedi...çok uzun oldu biliyorum kusuruma bakmayın ama hala çok sinirliyim burda kim haklı kim haksız bide sizlere sormak istedim....

Son düzenleme:
ben olsam o kadının agzını yırtardım orda :52::52:

O A ve B aralarında ne konuştularsa birbirlerini iyi gazlamışlar.. Ve bayada saçmalamışlar.. Sende güzel savunmuşsun kendini bence..
Ne sanıyorlar bunlar kendilerini onu anlayamadım ama sen birşey yapmadığın için seni sessiz sakin bellemişler sesini çıkaramazsın sanmışlar sanırım.. Aynı şeyi onun üst katındakiler yapsın bakalım o "çocuktur yapar" mı diyecek yoksa villaya mı taşınacak merak ettim..

O A ve B aralarında ne konuştularsa birbirlerini iyi gazlamışlar.. Ve bayada saçmalamışlar.. Sende güzel savunmuşsun kendini bence..
Ne sanıyorlar bunlar kendilerini onu anlayamadım ama sen birşey yapmadığın için seni sessiz sakin bellemişler sesini çıkaramazsın sanmışlar sanırım.. Aynı şeyi onun üst katındakiler yapsın bakalım o "çocuktur yapar" mı diyecek yoksa villaya mı taşınacak merak ettim..

onun üstünde kimse yok malesef ama keşke olsaydıda oda bukadar rahatsız olsaydı keşke...ben asla böyle konularda altta kalmam evet ben parlayınca sesi kısıldı kullandığı antideprasanların arkasına sığınan bi zavallıdan başka bişey değil malesefki...bende kullandım onunkiden daha ağır antideprasanlar ama asla deliliğe yatmadım...zaten bağırma huyu var kızına öyle bir bağırıyorki çocuk saflaşmış artık korkudan...bana seninde çocuğun olsun anlarsın diyo bende alt katımda misafirlikte olduğum için benim çocuğum eğerki senin tepende depinip koltuklardan kendini yerlere atarsa ben seni arayıp bi özür dilemessem ve bunu yapmasına sürekli göz yumarsam gel yüzüme tükür dedim...okadar basit bi insanmışki eve geldim tepemde bildiğin tepiniyo yerlere bişeyler atıyo elime bi sopa bende tavana vursam....değmezki tavanımın boyasının çiizilmesine değmez...hatta bi ara bunlar sırt sırta verdiler bende çocuklarının hakkınızda birbirlerinizin arkasından ne konuştuğunu söylesem yüzyüze bakamassınız bana hikaye anlatmayın burda dedim sus pus oldular...

boylelerını malesef etrafta ınsan goruyor.benımde vardı tepemde halı sılkeler camasırım var cam kapı acık sabah 4 e kadar temızlık yapar benı delırtırdı.basa cıkılmıyor ne desen anlamıyorlar.hakkımı asla helal etmem cunku dusuk tehlıkem olmasına ragmen evınde patlayan su borusu sayesınde tum su evıme doldu boya parası bıle benden cıktı psıkolojımı bozdular hamıle halımle allaha havale ettım defolup gıttıler kurtuldum.olakı baska yerde denk gelırse ne yaparım bılmem okadar.allah sabır versın dıyecek bısey yok

ben olsam o kadının agzını yırtardım orda :52::52:

canım ilk defa gittiğim bi evde bukadar rahatsızlık vermek zaten çok içimi acıttı ve o öyle bağırırken içerde 2 aylık bebek vardı kadın bebeği dışarı nasıl çıkaracağını şaşırdı önümde tabak vardı bian kafasına fırlatmayı düşündüm ama haklıyken haksız olmak vardı bide...

evet ben parlayınca sesi kısıldı kullandığı antideprasanların arkasına sığınan bi zavallıdan başka bişey değil malesefki...

Bak güzelim, konunu okudum, haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir. Güzel güzel izah etmişsin diyecek ve yardımcı olacaktım ama sen kalkıp antidepresan kullanan insanlara zavallı demeye yelteniyorsan sana yardım etmeye falan gerek yok kesinlikle... O kafayı değiştir.

boylelerını malesef etrafta ınsan goruyor.benımde vardı tepemde halı sılkeler camasırım var cam kapı acık sabah 4 e kadar temızlık yapar benı delırtırdı.basa cıkılmıyor ne desen anlamıyorlar.hakkımı asla helal etmem cunku dusuk tehlıkem olmasına ragmen evınde patlayan su borusu sayesınde tum su evıme doldu boya parası bıle benden cıktı psıkolojımı bozdular hamıle halımle allaha havale ettım defolup gıttıler kurtuldum.olakı baska yerde denk gelırse ne yaparım bılmem okadar.allah sabır versın dıyecek bısey yok

evet bide o huyları vardır pazartesi temizlik günüdür ama o salı günü haldır haldır yapar...evi süpürdüğü zaman süpürgenin kapılara duvara vuruşundan anlarım hangi odayı süpürdüğünü :1: bende hakkımı asla helal etmiyorum annem hep derdide inanmazdım hele bi çayını çorbanı içirmeyi kes bak bakalım komşuluk kalıyomu derdi cidden doğruymuş yaa...

Bak güzelim, konunu okudum, haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir. Güzel güzel izah etmişsin diyecek ve yardımcı olacaktım ama sen kalkıp antidepresan kullanan insanlara zavallı demeye yelteniyorsan sana yardım etmeye falan gerek yok kesinlikle... O kafayı değiştir.

ne yazdığımı anlamadın sanırım antideprasan bende kullandım bu kadın için antideprasanın arkasına saklanan zavallı dedim...yani benim demek istediğim ben antideprasan kullanıyorum bağırıp çağırıcam ama karşımdaki ben bu ilacı kullanıyorum diye bana ağzını açmıycak diye düşünüyo...konusu geçti aynen böyle söyledi...antideprasan kullandım hamilelik düşündüğüm için mecbur bıraktım...ben arkasına sığınan zavallı diye yazdım kelimemden farklı bişey çıkarıp kafama takılacaksanız yardım etmeyinde zaten...asla antideprasan kullanan kimseye zavallı demeye kalkışmam önce haddim değil sonrada bende kullandım mecburi bıraktım annemde kullanıyor...ben günde 3 tane antideprasan alan bi insandım kimseye zavallı demeye yeltenmedim....

Son düzenleme:
onun üstünde kimse yok malesef ama keşke olsaydıda oda bukadar rahatsız olsaydı keşke...ben asla böyle konularda altta kalmam evet ben parlayınca sesi kısıldı kullandığı antideprasanların arkasına sığınan bi zavallıdan başka bişey değil malesefki...bende kullandım onunkiden daha ağır antideprasanlar ama asla deliliğe yatmadım...zaten bağırma huyu var kızına öyle bir bağırıyorki çocuk saflaşmış artık korkudan...bana seninde çocuğun olsun anlarsın diyo bende alt katımda misafirlikte olduğum için benim çocuğum eğerki senin tepende depinip koltuklardan kendini yerlere atarsa ben seni arayıp bi özür dilemessem ve bunu yapmasına sürekli göz yumarsam gel yüzüme tükür dedim...okadar basit bi insanmışki eve geldim tepemde bildiğin tepiniyo yerlere bişeyler atıyo elime bi sopa bende tavana vursam....değmezki tavanımın boyasının çiizilmesine değmez...hatta bi ara bunlar sırt sırta verdiler bende çocuklarının hakkınızda birbirlerinizin arkasından ne konuştuğunu söylesem yüzyüze bakamassınız bana hikaye anlatmayın burda dedim sus pus oldular...

Ahaha iyi demişsin :1: İkiside biliyorlar suçlarını tabii sus pus olmuşlar.. :)
Tepinsin boşver bence, daha fazla muhattap olma.. O öyle yaparak hem kalitesini düşüürüyor hemde sadece kendine zarar sana rahatsızlık vericem diye kendi sinirlerini yıpratıyor.. Mutlaka çıkar ondan bu yaptıkları..

Ahaha iyi demişsin :1: İkiside biliyorlar suçlarını tabii sus pus olmuşlar.. :)
Tepinsin boşver bence, daha fazla muhattap olma.. O öyle yaparak hem kalitesini düşüürüyor hemde sadece kendine zarar sana rahatsızlık vericem diye kendi sinirlerini yıpratıyor.. Mutlaka çıkar ondan bu yaptıkları..
[

bu üst komşum benim evimdede aynı şeyi yaptı bikere hemde bu B dediğim kişiye bi konuda uyardı bunu bak senin 3.uyarışın oldu yeter artık diye bi başlamıştı bağırmaya şok olmuştum ama ben burda kavga etmeyin millet kocamla beni kavga etcek falan diye ayırmıştım bunları :1: bunlar ben 3 ay önce en son bıraktığımda birbirlerinden nefret ediyolarki bugün sarmaş dolaş kucak kucağalardı bence bana biz arkamızdan yaptığımız dedikoduları unuttuk sende unut demek istiyolarmış demekki :1:

ne yazdığımı anlamadın sanırım antideprasan bende kullandım bu kadın için antideprasanın arkasına saklanan zavallı dedim...yani benim demek istediğim ben antideprasan kullanıyorum bağırıp çağırıcam ama karşımdaki ben bu ilacı kullanıyorum diye bana ağzını açmıycak diye düşünüyo...konusu geçti aynen böyle söyledi...antideprasan kullandım hamilelik düşündüğüm için mecbur bıraktım...ben arkasına sığınan zavallı diye yazdım kelimemden farklı bişey çıkarıp kafama takılacaksanız yardım etmeyinde zaten...asla antideprasan kullanan kimseye zavallı demeye kalkışmam önce haddim değil sonrada bende kullandım mecburi bıraktım annemde kullanıyor...ben günde 3 tane antideprasan alan bi insandım kimseye zavallı demeye yeltenmedim....

Iyi o zaman, okuduğunu yorumluyor insan sonuçta ;) Kadının bayağı saçma bir bakış açısı varmış, ne demek antidepresan kullanınca kimse ona bağıramayacakmış bilmem ne, çok bekler... Şikayet edin kendisini, polisi arayın... Madem terbiyesizlik de yapmış bedelini ödesin. Çocuk yuvası mı orası, kendisi taşınsın villaya keyfine göre at koşturmak istiyorsa...

Iyi o zaman, okuduğunu yorumluyor insan sonuçta ;) Kadının bayağı saçma bir bakış açısı varmış, ne demek antidepresan kullanınca kimse ona bağıramayacakmış bilmem ne, çok bekler... Şikayet edin kendisini, polisi arayın... Madem terbiyesizlik de yapmış bedelini ödesin. Çocuk yuvası mı orası, kendisi taşınsın villaya keyfine göre at koşturmak istiyorsa...[/

aynen canım yazılımdada eksik oluyo bazen :) evet kızına çok kez bağırdığında bile yapma dediğimde ben ilaç kullanıyorum buda biraz yardımcı olsun uslu dursun diyebilecek kadar saçma bakış açısı var...onlara sorsan sorunları var haklılar eee bizim sorunumuz yokmu biz ağaç kavuğundanmı çıktık? polis buna ne yapabilirki ihdar verir gider sonra arkamdan dönen muhabbetleri bi düşün onu dövücem diye korktuda polis çağırdı daha neler neler oooo :1:

o kadar iyi anlıyorum ki seni. üstten gelen seslerden kafayı yemek üzereyim artık. zannedersin ki metro geçiyor üst kattan. bağırışlar, çağırışlar, eşya sürümeler, her camdan halı silkelemeler. bir ev süpürüşü var sağolsun hangi odada hatta odanın neresinde rahat rahat anlayabiliyorum artık.
aaaa tabi bidee şu var sesler ondan değil canciğer kuzu sarması olduğu karşı komşusundan geliyor. aklınca bizi kandıracak onlarla aramızı bozacak .kendini çok akıllı zannediyor böyle insanlar. hatta insan demeye ben utanıyorum onlara çünkü bu sesleri bir insanın çıkarması mümkün değil sanırım.
anlatılacak daha o kadar şey var ki aslında ama düşündükçe sinir oluyorum.

son olarak banyonun tavanı aktı ama yine onlardan gelmediğini iddia ediyorlar. halı silkelenmesinden balkonun camları çizik içinde. çiziklerden yakında dışarısı gözükmeyecek ama onların hiç bir zaman suçu yok sadece temiz ve titiz insanlar :47::47:

canım ayrıca biz artık onları Allah'a havale ettik ses çıkarmıyoruz. ama bende annemde babamda kesinlikle hakkımızı haram ediyoruz. sende hiç muhatap olma bırak Allah'tan bulsunlar.

aynen canım yazılımdada eksik oluyo bazen :) evet kızına çok kez bağırdığında bile yapma dediğimde ben ilaç kullanıyorum buda biraz yardımcı olsun uslu dursun diyebilecek kadar saçma bakış açısı var...onlara sorsan sorunları var haklılar eee bizim sorunumuz yokmu biz ağaç kavuğundanmı çıktık? polis buna ne yapabilirki ihdar verir gider sonra arkamdan dönen muhabbetleri bi düşün onu dövücem diye korktuda polis çağırdı daha neler neler oooo :1:

Ama işte gözünü korkutmak lazım böyle gürültü de çekilmez ki. Benim de böyle bir komşum vardı yatak odasında TV izliyorlardı sürekli, en sonunda duvarı vurdum birkaç kez... Sonra kız bir gün beni evine davet etti, laf arasında gürültü yaptıysak kusura bakma falan dedi... Daha da gürültü yapmadı... Ben şanslıymışım sanırım, bilemedim.

Son düzenleme:
1 çocuk da değil, eve bir sürü çocuk toplamış.

başkasına evden çık diyeceğine, hava kötü olunca avm vb yere götürsünler de orada çocuklar oynayarak enerjilerini boşaltsınlar(güzel havada parklara götürebilirler.) çocukların suçu yok, doğası gereği atlar, zıplar, anneleri ona uygun yer bulmakla sorumlu. başkasını rahatsız etmenin alemi yok ki...

apartman yaşamını bilmeyen insanlara çok sinirleniyorum. bir de itiraz ederler ya, pes!

1 çocuk da değil, eve bir sürü çocuk toplamış.

başkasına evden çık diyeceğine, hava kötü olunca avm vb yere götürsünler de orada çocuklar oynayarak enerjilerini boşaltsınlar(güzel havada parklara götürebilirler.) çocukların suçu yok, doğası gereği atlar, zıplar, anneleri ona uygun yer bulmakla sorumlu. başkasını rahatsız etmenin alemi yok ki...

apartman yaşamını bilmeyen insanlara çok sinirleniyorum. bir de itiraz ederler ya, pes!

yok canım nerde öyle avm falan...bunların tek zevk aldığı şey kahvaltıda birinde öğlen yemeğinde birinde akşam birinde yemek yiyolar zaten birazda bundan kasıldım konuşmayı kestim ben yaa hergün evlerde toplanmak çok abartılı geldi bana...çocuklarına sus koşma dedikleri zaman o çocuklar öyle uslu oturuyorki emin ol bunlar keyif yapcaz diye çocukları bırakıyolar kendi hallerine altta insanmı var onlar için ne farkederki...onlar rahat rahat çaylarını içsinler yeter onlara düşünleri bu sadece...

o kadar iyi anlıyorum ki seni. üstten gelen seslerden kafayı yemek üzereyim artık. zannedersin ki metro geçiyor üst kattan. bağırışlar, çağırışlar, eşya sürümeler, her camdan halı silkelemeler. bir ev süpürüşü var sağolsun hangi odada hatta odanın neresinde rahat rahat anlayabiliyorum artık.
aaaa tabi bidee şu var sesler ondan değil canciğer kuzu sarması olduğu karşı komşusundan geliyor. aklınca bizi kandıracak onlarla aramızı bozacak .kendini çok akıllı zannediyor böyle insanlar. hatta insan demeye ben utanıyorum onlara çünkü bu sesleri bir insanın çıkarması mümkün değil sanırım.
anlatılacak daha o kadar şey var ki aslında ama düşündükçe sinir oluyorum.

son olarak banyonun tavanı aktı ama yine onlardan gelmediğini iddia ediyorlar. halı silkelenmesinden balkonun camları çizik içinde. çiziklerden yakında dışarısı gözükmeyecek ama onların hiç bir zaman suçu yok sadece temiz ve titiz insanlar :47::47:

canım ayrıca biz artık onları Allah'a havale ettik ses çıkarmıyoruz. ama bende annemde babamda kesinlikle hakkımızı haram ediyoruz. sende hiç muhatap olma bırak Allah'tan bulsunlar.

canım ben hayatımda böyle bişey görmedm inanki bukadar bencillik cingenelik görmedim artık eşimde çıktı çığrından önceden burda herkes ev sahibi belkide ömür boyu yüzyüze bakıcaz herkesle kimseye surat bile asma diyen adam şimdi kavga falan çıkarsa dövmeden gelme eve diyo :1: 2 senedir komşuyuz benim hayatımda ilk defa çocuklu misafirim geldi bundan 4 ay önce bide hanımefendi bana onu dememzmi sanada çocuk misafir geldi gece 12 ye kadar koştular ben çocuklar yüzünden eşim uyuyamıyo diye sana telefon açsam nasıl olurdu diyo bana şok oldum açsaydında böyle içinde kalmasaydı kaldıki benim evim öyle çocuk koşacak bi ev değil eşyalarım açısından sende çok iyi biliyosun siz geldiğiniz zaman çocuklarınızı yerinden kaldırtmazdınız üstte kalcam diye bari yalan söyleme dedim kesti sesini....o gün gerçekten 3 yaşlarında 2 tane çocuk vardı açtım bunlara bi çizgi film çocuklar koltuktan kalkmadı çokda kolay insana iftira edebiliyo böyle insanlar yazık çok yazık....

Son düzenleme:
Ama işte gözünü korkutmak lazım böyle gürültü de çekilmez ki. Benim de böyle bir komşum vardı yatak odasında TV izliyorlardı sürekli, en sonunda duvarı vurdum birkaç kez... Sonra kız bir gün beni evine davet etti, laf arasında gürültü yaptıysak kusura bakma falan dedi... Daha da gürültü yapmadı... Ben şanslıymışım sanırım, bilemedim.

işte canım altında oturduğum için elimden bu konuda bişey gelmiyo onu rahatsız edicem diye alt katımdaki insanlara rahatsızlık vericem diye çekiniyorum...bunların gözünü korkutsan ne olcak onlara göre bu sesler normal şeyler kaldıki dün gözü korkmadıysa bişeyde demiyorum artık üstüme gelmesine izin vermeyince ortamı terk etti çünkü....

bu üst komşum benim evimdede aynı şeyi yaptı bikere hemde bu B dediğim kişiye bi konuda uyardı bunu bak senin 3.uyarışın oldu yeter artık diye bi başlamıştı bağırmaya şok olmuştum ama ben burda kavga etmeyin millet kocamla beni kavga etcek falan diye ayırmıştım bunları :1: bunlar ben 3 ay önce en son bıraktığımda birbirlerinden nefret ediyolarki bugün sarmaş dolaş kucak kucağalardı bence bana biz arkamızdan yaptığımız dedikoduları unuttuk sende unut demek istiyolarmış demekki :1:

Amann canları sıkılmış onların :1: Arada böyle atraksiyonlarda iyi geliyordur onlara :27:

Back
X