İşin içinden çıkamıyorum, bana bir yol gösterebilir misiniz?

söylemek kolay tabii farkındayım. tamamen mantıklı bakılacak olursa 1,5 yılda bunlar yaşanıyorsa uzun vadede daha zor zamanlar yaşanır bence. sevgi bitmemiş ama saygı zedelenmiş. zaten bu şekilde giderse sevgide biter ve sadece alışkanlık,verilen emekler için acı çekmek ne kadar doğru.

güven sarsıldı mı yerine gelmez hep şüphe kalır ve şu da var aldatan ya da buna yeltenen adam genelde devamını getirir bu işin. şüpheler genelde haklı çıkar..

malesef üzülerek söylüyorum bunu.. annemle babmın evliliğinden biliyorum.. kendi ilişkilerimde yaşadım,çevremde çooook şahit oldum.

istisnalarda vardır elbette ama genelde bu böyle malesef.

ben olsam şöyle yapardım,böyle yapardım diyemiyorum sadece mantıklı açıdan bakmaya çalışıyorum.işin içine duygular girince tabii ki kendine engel olmak zor. bende ayrılıktan çok döndüm, bitirmem gerektiği halde bitiremedim. sonunu göremiyorum .. güçsüzlük ettim

ama sen eşine bu gece doğru tavrı sergilemişsin bence. umarım hakkında hayırlısı olur

Az önce eşimin maillerine girdim ve başka bir kızla aşk maillerini gördüm. Hepsinin ekran görüntülerini aldım. Yöneticilerine göndereceğim. Sonra eşimi aradım, itiraf etti. Bir aydır bu kızdan epey hoşlanıyormuş, ilişkiyi düzeltme çabaları aklından o kızı atmak içinmiş. Biz haftasonu ayrılınca evi terkeder terketmez kıza açılmış. Kız da istemem yan cebime koy modlarında. Bu iş sonsuza kadar bitti. Bana dedi ki " Artık seni sevmiyorum, o kızdan çok hoşlanıyorum." Zaten kıza da mailde "Boşandıktan sonra sana verdiğim tüm sözleri tutacağım. Beni bekle ve yanımda ol, seni çok istiyorum." yazmış. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Herşey bitti...

Şu an sadece desteğinize ihtiyacım var. Allah'ım bana sabır versin...

umarim yine bi u dönüsü yapmaz esin:27:
hakkinda hayirlsii olsun canim bunca gel gitli evlilikde sende cok yiprandin umarim dahada yipratmasin kendini....En dogru karar Senin icin :71:

aldatan kendini aldAtır evli bi adamla yazışan kadının evlenince başka adamlarla yazışmiyacağı ne malum sen bence baştan yakaladığın için şüket düşünsene son aşamada yakaladığında ne kadar mahfolurdun bence eşin seni kaybetmiş sende bi suç yok o zaten sen onu affetsende az zaman sonra o yolda gizlice ilerlemeye çalışıcaktır....... ama sevgi zor biten bi durum malesef bitti dediğin an bitmiyo zaman herşeyin ilacı.... ama şu kadarını söyleyeyim akıllanacak adam bi yaptığı hatayı bi daha yapmaz....

PİSLİKKK ...ne lanet ya bu son yazdığını okuyana kadar hep eşine hak verdim..resmen pislikmiş allahın belası çok sinirlerimi bozdu ya haywann...sanaa sabır diliyorum allahtan hiçbişi değil..o adi için üzülmelerin gözyaşların affetmlerin allhım ya ne diyim ki belasını bulcak oda..yöneticilerde mail at için rahatlasın pisliğe sakın bida acıma!

Gerçekten Allah sana sabır versin canım.
Neyse ki gerçek yüzünü göstermiş,yoksa neden böyle oldu diye kendini suçlayacaktın,üzülüp duracaktın.
Hiç kötü hissetme,aksine ohhhh kurtuldum,çok şükür de.
Bak çocuğunuz da yokmuş henüz.Hemen hayatından defet,kendine yeni bir hayat kur.İleride seçeceğin adam,çocuğuna baba olacak vasıfta birisi olsun.Bu adamdan belli ki bir şey olmazmış.Alışmış kudurmuştan beterdir.Sanma ki o kıza aşık veya onunla ömür geçirecek.Nasılsa senin başına gelen,yarın o kızın da başına gelecek.Eden bulur derler.
Boşveeer,Allah'a havale et.Onları kendi karanlıklarında bırak,sen kendi aydınlık geleceğine kanat aç.

Söyleyecek söz bulamıyorum arkadaşım. Çok zor bir durum yaşayan bilir çeken bilir ancak. Sen elinden geleni yaptın en azından vicdanın rahat. Allah sana sabır versin dayanma gücü versin. Kilitlendim yazacak çok şeyde bulamıyorum şuan seni ne teselli edebilir bilmiyorum bile

Az önce eşimin maillerine girdim ve başka bir kızla aşk maillerini gördüm. Hepsinin ekran görüntülerini aldım. Yöneticilerine göndereceğim. Sonra eşimi aradım, itiraf etti. Bir aydır bu kızdan epey hoşlanıyormuş, ilişkiyi düzeltme çabaları aklından o kızı atmak içinmiş. Biz haftasonu ayrılınca evi terkeder terketmez kıza açılmış. Kız da istemem yan cebime koy modlarında. Bu iş sonsuza kadar bitti. Bana dedi ki " Artık seni sevmiyorum, o kızdan çok hoşlanıyorum." Zaten kıza da mailde "Boşandıktan sonra sana verdiğim tüm sözleri tutacağım. Beni bekle ve yanımda ol, seni çok istiyorum." yazmış. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Herşey bitti...

Cnm ya Allah sana sabır versin.Eşine ve kahrolasıca kadını da nasıl biliyorsa öyle yapsın
Konunu daha yeni okudum tam barışmanız için acaba ne söylesem yardımcı olabilirm diye düşünürken yazdığın bu mesajı okudum ve nasıl sinirlendim anlatamam.Başından beri bu adam için kendini suçladın,davranışlarını gözden geçirdin.Sonuçta hiç bir kadın senden farklı davranmazdı.Ben bazen oluyorki eşimin evlenmeden önceki çıktıklarını bile deliler gibi kıskanıyorum.Sonuçta sen evlendikten sonra eşinin mesajlaştığı bayanları kıskanıp eşini yargılamışsın.Bi de zeytinyağı gibi üste çıkmış lanet herif her defasında, seni suçlamış unutamadığın için.Demekki en son da bi bahane arıyormuş ve gitmiş.Bu tarz kadınları da anlamıyorum ya bekar erkeklerin suyu mu çıktı yani, ne bekliyorlar ki evli insanları baştan çıkarınca kendilerini bi halt mı sanıyorlar.O kadar sinirleniyorum ki böyle karaktersiz kadınlara...Her defasında diyorum allah hiçbirimize bu acıyı yaşatmasın.Sanada allah bol sabır versin arkadaşım.Şuan belki duygularını anlamam münkün değil insanın başına gelmeden biçok şeyi anlayamıyor ama en azından bi uzman desteği al canım faydası olacaktır.Kendini yeyip bitirme...

Ben demistim demeseydim keske. Ilk anda anlamistim isin icinde baska birinin oldugunu cünkü bi erkek senin esin gibi davraniyorsa mutlaka aklinda ve gönlünde baska biri vardir. Isi bu kadar uzatmasi vicdanen rahat olamadigi icindi simdi ise vicdani bile artik engel olmaya yetmiyor. Ta en basindan beri bu kiz vardi o her ne kadar bir aylik falan desede. Seni sen buraya yazmaya basladigindan beri aldatiyor bu rezil adam lütfen ona göre süründür o pisligi

Anlamadığım şey bu adam neden mail şifresini değiştirmiyor ya da ısrarla bu işleri mailden hallediyor. Yani sen ona daha önce de yazışmaları yakaladığını söylüyorsun. Böyle bir şey yaparsa tekrar yakalanacağını biliyor. Ya senin bunu görmeni istedi senden tamamen ayrılmak için ya da senin ona olan güvenini tartıyor kendi kafasında. Gerçekten anlam veremiyorum ben.

Anlamadığım şey bu adam neden mail şifresini değiştirmiyor ya da ısrarla bu işleri mailden hallediyor. Yani sen ona daha önce de yazışmaları yakaladığını söylüyorsun. Böyle bir şey yaparsa tekrar yakalanacağını biliyor. Ya senin bunu görmeni istedi senden tamamen ayrılmak için ya da senin ona olan güvenini tartıyor kendi kafasında. Gerçekten anlam veremiyorum ben.

ben de aynen sizin gibi düşündüm..eşiniz neden aynı hataya düşsün ki....sınamak için mi yaptı acaba...

nasil yani yaaa,son msji okudum agzim acik kaldi.bence bu biraylik degil daha fazlasi var.allah onlari islah etsin.

yuva yikanin yuvasi olmaz mis.baskasi icin senden vazgecen yarin bi baskasi icin ondan vazgecer.

tez zamanda toparlanman dilegiyle.allah yardimcin olsun...

ay çok üzüldüm ya:59: konuyu okurken 'eşim geldi aramız düzeliyo galiba' falan yazmanı bekledim açıkçası ve bu aklımın ucundan bile geçmemişti:50: peki ozaman neden ağladı yani vicdan azabımı duydu :26:off ya canım Allah sabır versin ve en önemlisi hakkında hayırlısı ne ise o olsun

kendini suçladın...hatalarım oldu dedin o düzeltiyordu ben bozdum dedin...o da bahane bulmaya çalıştı kendince bence...bir bahanenin arkasına sığındı.aslında 1 aylık deil daha uzun bir zamandan beridir var bence bu kızla ilişkisi...ağlaması tamamen vicdanı yüzündendi...ufacık bir tartışmanın arkasından kapıyı çekip giden bir adam...zaten süphelerinde de haklıymışsın...çok büyük hayal kırıklığı yaşadım kendi adıma...üzüldüm...Allah yardımcınız olsun.Allah güzel günleri çabuk getirsin size inşallah...

o gözyaşlarını iyi bilirim ben.. timsah gözyaşı onlar!

daha öncede demiştim bir kere bunu yapan adam yine yapar. aldatılmış olmak için illa yatakta yakalamak gerekmiyor bence.

ekran görüntülerini mahkemede de kullan , tazminat iste bence. kesinlikle içinde ki sevgiyi köreltmeye bak , bir anda olmaz tabii ki ama asla affetme bunu ..

bence tekrar gelip özür dileyebilir. sen yine affetsen o tekrar yapar. bu tarz adamlar değişmez, yarın bir başkasıyla olsa onu da aldatacaktır zaten.

inşallah en yakın zamanda temiz bir sayfa açarsın, yeni hayatına umutla bakarsın.

zor bir durum ama şu da var yaşın gençken ayrılman avantaj , uzun yıllar sonra çocuk sahibi olup yaşayabilirdin bunları.

Allah yardımcın olsun

suan kendimide sınıyorum eminim basıma gelseydi aynı şeyleri hissederdim.ama dışardan bakınca olayın unutulabilicegini görüyorum..ayrı kaldıgınız dönemde belkide acıdan kendine mesgale aramıştır eminim öledir.bukadar seviyorken birbirinizi arayın bence.onsuzluk hatta onu baskalarıyla görmek size daha acı verecektir ayrılırsanız..buna katlanmak kolay olmaz düşünüyorumda,sevdiginiz adam yanınızda ve her erkegin yaptıgı gibi boşluga düşümüştür de yapmıştır..burda oynanan o kadınlar bence aşagılananda utanması gerekende.çünkü ayrıldıgınızı biliyolardır ve ozaman diliminde eşinizle konuşmuşlar ve siz eve dönünce herşey normale dönmüş..onların yerinde olmak daha da kötü bence..:51:

ya ben yorumlara bakmadan yazdım ama gelişmeler varmış görmemişim:53:

son msjda resmen ağzım açık kaldı ama ne yalan söyleyeyim bu kadar kolay kestirip atabiliyorsa msjlara karşılık vermiyorsa kesin bi haltlar karıştıryodur diye düşünmüştüm ki öleymiş.üzülme canım dik dur Allah yardımcın olsun dua et bol bol Allah karşına kat kat iyilerini çıkartır inşallah.:85::85::85::85::85:

Teşekkür ederim canım. Ben de senin için dua edeceğim. İnşallah herşey düzelir sizin evliliğinizde. Biten evlilik kadar zor bir yıkım yok belki de hayatta. Ama güçlü olmak gerek.

Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum, eşimle konuştum, içimden geçenleri ifade ettim. Ama o ayrılmaya kararlı gözükürken de (ve bu 3.ayrılığımız) artık daha fazla karşısında ezilmek istemiyorum. Gurur değil bu başka bir his, belki yorgunluk var artık içimde. Böyle bir mektup yazarım belki, ama işe yarar mı bilmem. Böyle elim kolum bağlı beklemek, elimden bir şey gelmemesi de ağırıma gidiyor ama. Başlıkta yazdığım gibi gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık. Kim daha hatalı bunu da düşünmüyorum. Sadece artık düzelsin, mutlu olalım istiyorum ama başaramıyoruz, buna yanıyorum...

insan istedigi kadar tartisir hatta seviyeli tartismalar incinilen durumlari acik ettigi icin tavsiye bile edilir.Kiskanclik icin esinden ziyade kendini bakima al derim canim.Esini baska bir bayanla yanyana hayali bile aci verirken gercegi izdiraplarin en siddetlisidir.Siz evlilik uzmani degilsiniz hicbirimizde degiliz.Bunun bir kitabi klavuzu da bulunmadigina binaen Ayrilmak mi Sana daha fazla aci verecek?? Beraberlik mi??Esine de Sana da biseycikler Diyecegim.INAN HAYAT KISA GECTI DUN BITTI GELECEK ZATEN BELLI DEGIL BUGUNU YASAYIN.Ki birbirinizi sevmeseniz evlenmezdiniz.Senin terapi ile kiskancliklarinda arinacagini esinin de seni ne kadar yiprattiginin farkina varacagini umarim Guzel gunler sizin elinizde.UZUN AYRILIKLAR GUCSUZ SEVGILERI YIKAR.AMA BUYUK SEVGILERI DAHA DA ATESLENDIRIR.TIPKI RUZGARIN MUM ALEVINI YERLE BIR EDIP,KOR ATESLERI ALEVLENDIRDIGI GIBI...TABI AYRILIK IKI TARAF ICIN de KOZ OLMADIGI VE ALISKANLIGA DONUS:44::44::44::69::69::69:MEDIGI MUDDETCE

Son düzenleme:

1. TATLIM ADAMIN YAPTIGI BANA SU DURUMU ANIMSATTI: SAMIMI ARKADASIM ESIYLE KUSTU 4 AY ADAM ARKADASIMI ARAMADI EVLERI AYIRMISLARDI BIR DE EVLADI VARDI 3YASINDA...TABI MAILLERDENN HABERI BULUNMAYAN ARKADASIM EVE DOndu adam "4 ay boyunca her gece ruyalarimda seni ve evladimi goruyordum ama gururumda aramadim demisti" evladiinin hatirina tekrar barismislardi...geldikten kisa sure sonra Bilgisayari tarayinca ayni duruma benzeyen kizin adini adresini uzun sureli mailini buldu.Hatta Fethiyeye bile gitmis adam tanismaya.Neyse arkadas herseyini alip tekrar baba evine gidince adam Bildigin gibi degil arkadasim bunlari bana verdi benim alakam bu kizla yok falan tabi arkadas hic inanmadi bosandi.4 yil evlatlarini haftasonlari goruyordu adam .Arkadas eger sen evlenirsen Bende evlenecegim demisti ayrilirken. uc yi once duydum ki ikinci kez tekrar ayni esiyle evlenmis simdiye kadarda bir problemlerini duymadim.ILGINC diye Yazdim .ALLAH YARDIMCIN OLACAKTIR INANIYORUM SOGUKKANLI VE ASALETLI DURUSUNU BOZMA HATA YAPPARSIN.

Back
X