Işimi seviyordum ama özel sektör beni bitirdi

yok o aslinda sizin yaptiginiz isti, ilk sayfadaki mesajiniz kanitlar nitelikte. :)
Siz ABD’de baya sıkılıyorsunuz sanırım, bu nasıl bir teknik master; burda takılacak kadar boş vaktiniz var hep görüyorumda sizi. Şu an ABD’ den bağlanıyorsunuz sanırım siteye :) Üzüldüm cidden insan bu kadar başarlı olurda dünyası bu kadar dar mı olur :)

yok yok uzulmeyin. en azindan dunyam anonim bir sitede insanlarin dertlerinin arasina kendi kardesimi sokup yaaa bakinnn en cok benim kardesimmmm diyecek kadar kucuk degil. :) uzulmeye once kendinizden baslayin, vaktiniz kalirsa hobi olarak bana da uzulursunuz tabi.

kimisi suyu ocağa koyacak on saniye bulamaz, üçü bir aradayi soğuk suyla içer ama hak ettiğini alamaz. kimisi de hem çalışır, hem kk da yazmaya yetişir.
kapasite meselesi demekki

Ben bunu kabul etmiyorum. Neden sürekli şükür edebiyatı yapıyoruz. İşçiler dünya üzerinden yok olmadan açlık bitmeden şikayet erme hakkımız olmayacak mı. Neden her meslek grubu yaşayabileceği max konforla yaşatmayı hak etmiyor gibi sürekli ama şöyle sıkıntı arayanlar var böyle dert çekenler var diye susturuluyoruz. Herkes insan onuruna yaraşır bir iş ortamı ve hayatı hak ediyor. Yeri gelsin bir doktor da avukatta şikayet etsin bir işsiz bir yoksul diş şikayet etsin. Bıktım mesleklerin yarıştırılmasından. Arkadsşım yerinde olsam müdiremle konuşurdum. Sizi seviyorum işimi seviyorum bla bla bla fakat üzerimde çok baskı hissediyorum Özgür hissetmediğim için zihnen de çok yoruluyorum falan. En fazla papaz olursunuz belki biraz daha rahat hareket edebilirsiniz ya da tazminatınızı alır başka iş bakarsınız (böyle bir şansınız varsa )

Bir şey söyleyeyim mi? Gerçekten bunlar doğruysa berkeley ve mıt gibi okullarda okuyorsanız ve burda takılıyorsanız ciddi bir sıkıntı var. Bence bu başarı ve cv ile bilime katkı yapmaya zaman ayırın. Tr’de ki bir sitede görümcem beni kıskanıyor kocam beni aldatıyor sorularına cevap yazmak yerine :) Ben söylüyorum zaten öğretmenim boş vaktim çok öğretmenlik rahat gezecek kadar çok paramda yok buralardayım :)

izin verin de internette hangi sitede takilacagimi da ben bileyim. kardesinizin isine karisin siz. muhendislik okumak/yapmak kendini dunyadan soyutlamakla alakali degil ama simdi onu anlatmayayim size.

beni burada bilen bilir, yuz yuze gorustugum uyeler nerede okuyup nasil bir hayat yasadigimi da bilir. tamam bu zamana kadar itu’den iyi bir okulla karsilasmamissiniz anladim biraz carpici bir gercek bu sizin icin ama olsun hayat bu kime neyi ne zaman ogretecegi belli olmuyor. siz bence daha da komik olmadan meslektaslarinizdan ozur dileyin.

kimisi suyu ocağa koyacak on saniye bulamaz, üçü bir aradayi soğuk suyla içer ama hak ettiğini alamaz. kimisi de hem çalışır, hem kk da yazmaya yetişir.
kapasite meselesi demekki
Siz inandanız yani Berkeley ve MIT gibi okullarda okuyan, orda yaşayan bir insanın kk’da görümcemle didiştik, kv’m bana hırladı konularını okuyuo yorum yapacağına :) İlgili okulların dünyadaki sıralamalarını ve lokasyonlarını ait oldukları sosyo ekonomik çevreyi bir araştırın bence.

konuyu bağlamından koparıp kızcağızın derdini hiç ettiniz. öğretmenseniz ve vaktiniz boşsa kendinizi geliştirmeye ayırın zamanınızı, burdaki herkese laf sokmak yerine.sadece bir konuda insanların teline bastığınızı bile bile, millete yuz kere cevap yazmayın.

kız kaç yıldır kk da ve konuları arasında çelişki yok, hep aynı şeyi söyledi. siz kendi değerinizi neden duşuk göruyorsunuz, böyle birisi burda yazmaz, ancak ben gibiler yazar diye anlamıyorum.
neden yazmasın ki, çoğumuz da kariyer sahibi kadınlarız hepimiz yazıyoruz.

Kolejde sadece 1 yıl öğretmenlik yaptım.Branş öğretmeniyim.O yıl 3 yaş,4 yaş 5 yaş ve 1. sınıfların derslerine giriyordum.30 saat ders.Maaş desen az zaten.
Neyse öyle yiprandımki.
Çünkü mesleğimi doğru şekilde yapmaya çalışıyordum.O sene alerji hastası oldum.
Vücudum stresten şiserdi düşünün.
Sonra dedimki kendime,bi ömür bu stresi çekemem.Kpss stresini çekerim kendi geleceğim için daha iyi dedim ve tam 2 yıl evden çıkmadım.Kendimi kpssye verdim.Çok şükür ki atandım.4 yıllık devlet öğretmeniyim şimdi.İyikide o kararı almışım diyorum.2 çocukla özel sektör çok zor olurdu benim için.
Sizde inşallah atanirdiniz bugün.
Kula yaranmak insanın ömrünü tüketiyor

Kariyer sahibi olmakla arkadaşın bahsettiği cv çok ayrı noktalar. Bu kariyere sahip olan birine böyle bir site varmış diye anlatsan senle iletişimini keser boş bir insan diye. Kusura bakmayın bu konu dolandırıcılara da açık; bu kariyere sahip birinin burda görümce kaynana konularına zaman ayırıp okuyacağını “yıllardır” burada takılacağına inanan varsa kolay dolandırılır.

evet inanıyorum. ama siz kendinizden başka herşeye hayretler içerisindesiniz. "benim bildiğim gördüğüm şeyleri nasıl kabul etmezler" şeklinde bı yaklaşımınız var.

ben üyeyi biliyorum. mesleki konularda yardım isteyen üyelere yazdığı yorumları da okumuslugum var. gayet bilgili, yönlendirme yapabilen, tavsiye verebilecek kadar donanımlı biri.

burda geçirdiğimiz saatler size her zaman kim olduğumuzu göstermez maalesef.

Hahaha inanın bakalım; resmen dolandırıcılara açık veri tabanı :)

gerçekten komiksiniz,
kız sanki alaaddin'in cini de inanmıyorsunuz.
neden boş insan diye iletişimi kessin ahhaaaa.
ufkunuza hayran kaldım.
neyse size tavsiye bundan sonra biri size derdini anlatırsa o da bişey mi, bir de benim dıdımı görsen demeyin. faydalı değil, anlamlı değil, sadece asap bozucu. istediğiniz asap bozmaksa başardınız. tebrikler.

cok carpici bir bilgi daha vereyim ama siki durun tamam mi lutfen kalbinize inmesin. :)

ben kk’ya uyeyken berkeleyden kabul aldim. hatta kabul mailimi de ailemden sonra ilk once burada konustugum, gorustugum benden yasca buyuk kisilere attim birlikte sevindik.

konuyu carpitmayin, sanki kardesiniz itu’de okurken dunyayi kurtariyormus gibi bir seyin icine girmis siz de buna inanip gelip insanlara seninki de dert mi, sukret diyorsunuz. kardesinizin abarttigini, dunyanin itu’den buyuk oldugunu soyleyen biri cikinca da cirkinlesiyorsunuz. halbuki cok basit, evet yanlis tepki vermisim konu sahibi kusura bakmayin diyip cekip gidin.

Peki size söylecek bir lafım yok dünyanız çok dar demek ki ne diyeyim ısrarla kariyerim doğru diyorsunuz. Bu daha da kötü bir şey bence. Ne bileyim biz bu insanlardan bilime katkı beklerken onlar Amerika’dan İngiltere’den buraya bağlanıp gelin kaynana konusu okuyormuş demek vay be (!)

ben bilime de katkida bulunurum, bos vaktimde kk da okurum, vakit bulur sicak sicak kahve de icerim. yormayin kendinizi. muhendis olmak sizin filmlerde gordugunuz gibi surekli ekran basinda kod yazmak degil, sakinlesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…