- 4 Mart 2012
- 14.985
- 34.608
- 798
Konu sahibi, Her zaman emeklerin sömürülmemesinden yana oldum fakat maalesef ki Ülkemizde Bir çok işveren ellerine geçen firsatları*, karşısında ki işinde ne kadar iyi olmaya çalışırsa çalışsın değerlendirirler
Özellikle sizin gibi Özellerde çalışmaya çalışan kişiler için ..
Öncelikle, Örgün eğitim almamış Lisans mezunu değilseniz..
2 yıllık Çocuk Gelişimi bölümü mezunuysanız..
Ya da Belediyelerden vs..yerlerden kurslar sayesinde sertifika programları ile belgeler alıp çalışıyorsanız..
Öncelikle sizi, kurum sahipleri asla Öğretmen olarak görmez..
Veliler, biliyorsa bunu aynı aynı şekilde durumu değerlendirirler..
Açıkçası bana staja gelen Öğrencilerime her zaman söylediğim şey, ne yaparsanız yapın derslerinize iyi çalışıp Lisans okuyun Kpss ile Atanın yoksa bu işte, Özellikle Özel sektörde sizi çok kullanırlar..
Öğretmen olarak asla görmezler Düşük maaşla çalıştırıp tabir-i caizse Etinizden sütünüzden yararlanırlar, değer görmezsiniz.
Özellikle sizin gibi Özellerde çalışmaya çalışan kişiler için ..
Öncelikle, Örgün eğitim almamış Lisans mezunu değilseniz..
2 yıllık Çocuk Gelişimi bölümü mezunuysanız..
Ya da Belediyelerden vs..yerlerden kurslar sayesinde sertifika programları ile belgeler alıp çalışıyorsanız..
Öncelikle sizi, kurum sahipleri asla Öğretmen olarak görmez..
Veliler, biliyorsa bunu aynı aynı şekilde durumu değerlendirirler..
Açıkçası bana staja gelen Öğrencilerime her zaman söylediğim şey, ne yaparsanız yapın derslerinize iyi çalışıp Lisans okuyun Kpss ile Atanın yoksa bu işte, Özellikle Özel sektörde sizi çok kullanırlar..
Öğretmen olarak asla görmezler Düşük maaşla çalıştırıp tabir-i caizse Etinizden sütünüzden yararlanırlar, değer görmezsiniz.
Son düzenleme: