Millet boşuna saç baş yoluyormuşVay anasinin gözü. Kizlik zari eski haline dönüyorsa bu kadar hymenoplasti ameliyati olanlar ve yapan doktorlar boşmuş
Kizlik zari dikimi yaptiniz diyelim adam az cok biliyor diyorsun gecmisi. Strese sokmaz mi bu durum?
Çok kötü bir durum rabim düşmanımın başına vermesin ama anlatmadıgım zaman da bunalmima giriyorum saçma sapan piskolojilere giyorum misal diyorum başıma böyle olaylar geldi acaba bunlarda değilde hamile kalirmiyim evelencegim kişiden hep böye bir saçmalık düşünüyorum ki böyle birşeyde gündeme gelemez çünkü ben kaç defa regıl görmüş bir insanım olmayacağını biliyorum bı tarafım umut var diyor bir tarfimda umutun tükendi diyorum walla bilmiyorum ne yapım rabim yar ve yardımcımız olsunAçık ve net söylüyorum anlatma bir arkadaşım da aynı durumu yaşadı çocukken dayısı taciz etmişti, anlattıktan sonra ilişkisi bitti. Erkekler neler yaşıyor hepsini tek tek anlatıyor mu hayır. Sen travmanı atlat yeni bir sayfa aç kendine herşey geçmişte kalsn cnm evet insanın hayatta başına olumsuz şeyler geliyor malesef. Kızlık zarına gelince ona önem veren biriyle evlenme ztn. Allah yardımcn olsn inşallah en kısa zamanda atlatrsn. Doğru yolda ol sen daima ona göre insan çıkar karşısına önemli olan yaşadıklarından ders çıkar ve aynı hataları yapma bir daha
İşte bende böyle bir cikmazdayim ne yapım bilmiyorum çok üzülüyorumVay anasinin gözü. Kizlik zari eski haline dönüyorsa bu kadar hymenoplasti ameliyati olanlar ve yapan doktorlar boşmuş
Kizlik zari dikimi yaptiniz diyelim adam az cok biliyor diyorsun gecmisi. Strese sokmaz mi bu durum?
Yok edemedim benim ailem öyle rahat aile değil benide öldürür kimse kimsenin derdini bilmiyor işteBu assiri bilimsel yaklasimin dayanagi nedir?bide nasil büzusüp eski halini aliyor anlamadim ama konu sahibesi adami sikahet ettiniz mi?
Yani anlatimi peki ya hüsran olursa sonumuz?hayır olmazsın alıp karşına detaylı bi şekilde başından geçenleri anlatırsan sen sen olursun bu kandırmak resmen
saklarsan da vicdanen kendini nasıl rahat hissedeceksin ? taciz olayını anlatsan devamını getirmesen de olur dökülme tam anlamıylaYani anlatimi peki ya hüsran olursa sonumuz?
Asla anlatmak zorunda değilsiniz gecmisinizi . Ortaya çıkacak kadar yayilmamıştır umarım . İnancınızı bilmiyorum ama Müsluman iseniz , İslamiyette insanların gecmislerindeki cinsel yasamalarini anlatması doğru değil. Açıklamak zorunda da değil. Yeter ki değişmiş olsun kisi . Allah mutlu mesut etsin sizi . Yüklenmeyin kendinize . Dediğiniz gibi insanız. Hata yaparız. Önemli olan hatadan dön
Benimki tecavüzdü ama bende kendi hayatımı maahvettim sonrada benimde çok Hattam var malesef şimdi okadar üzülüyorum o kadar pişmanim ki neye yarar bilmiyorum18 yasında benide patron taciz etmişti. Hemen işten çıktım. Ay öldüm bitti demedim galiba tecavüz senin ki ?
İşte nalet gelsin vicdanım rahat degilki ondan kendimi çok kötü hissediyorumsaklarsan da vicdanen kendini nasıl rahat hissedeceksin ? taciz olayını anlatsan devamını getirmesen de olur dökülme tam anlamıyla
Asla anlatmak zorunda değilsiniz gecmisinizi . Ortaya çıkacak kadar yayilmamıştır umarım . İnancınızı bilmiyorum ama Müsluman iseniz , İslamiyette insanların gecmislerindeki cinsel yasamalarini anlatması doğru değil. Açıklamak zorunda da değil. Yeter ki değişmiş olsun kisi . Allah mutlu mesut etsin sizi . Yüklenmeyin kendinize . Dediğiniz gibi insanız. Hata yaparız. Önemli olan hatadan dönme Ellahmdülilah müslümanım keşke dediğiniz gibi olsa bende öyle olmasını istiyorum ama öyle beceremiyorrum
Taciz degil tecavuze ugramissiniz. Sikayet edin o adami. Kanitlayamayacaksaniz rezil edin bir sekilde duyulsun boyle biri oldugu. Kizlik zari diye bir sey yok ayrica. Bir kac ay iliskiye girmezseniz eski haline doner.
Evet kismeye hesap vermek zorunda değilim ama cidi bir ilişki yaşıyoruz evlilik düşünüyor benle nasıl başarabilirm ki bunu Edemedim çünkü benim ailem öyle diğer aileler gibi değil ailemden korktum çok istedim anlatmak olmadı amaKimseye hiçbir şey için hesap vermek zorunda değilsin. Şu anki sevgiline de hesap verme. Geçmişte ne olduysa oldu önüne bakacaksın daima güçlü ol.
17 yaşındayken o iğrenç adamı şikayet ettin mi?
O hiç birskeilde eski haline dönmez kırılan bardağı tekrardan sağlam yababilirmisiniz ?Nasıl eski haline dönüyor...o iş nasıl.oluyor kuzum
Becerememki ztn yapamamYaşadıklarınızın arkasında durun. Yalanlarla ne bu insanı ne de başka bir insanı kandırmayı düşünmeyin.
Değil mihayır olmazsın alıp karşına detaylı bi şekilde başından geçenleri anlatırsan sen sen olursun bu kandırmak resmen
3 5 ay beklersek belki olur öyle dedi arkadaşO hiç birskeilde eski haline dönmez kırılan bardağı tekrardan sağlam yababilirmisiniz ?
Hayat bu alay bugünün yarını da olur alay edilecek bı tarafı yok böyle şeylerinHahahha kızlık zarı eski haline geliyormuş ya
En çok yine kk sevinicek bunu okuyan üyeler yada altta okuyanlar oh be diyecek nasılsa eski haline geliyormuş
Bugün herkes sevgilisiyle sevisicek
Kızlık zarı dikimi olmayacak ve buraya bu konular açılmayacak
Yada ah vah diyenler olmayıp aksine 3 aya 5 aya sevisicekler
Olur da böyle bilimsel bir açıklama olmaz
aynen öyle seni seven böyle de kabul eder unutmaDeğil mi
Size demedim diğer arkadaşın dediğine karşılık dedim sizle ne alakası varHayat bu alay bugünün yarını da olur alay edilecek bı tarafı yok böyle şeylerin
Size demedim diğer arkadaşın dediğine karşılık dedim sizle ne alakası var
Ve evet böyle bilmeden etmeden doğrulukla hiç ilgisi olmayan şeyi sanki doğruymuş gibi söylerse bende yazarım siz bile bardak kırılırsa diye cevap yazmışsın yok biliyorum bana demediginizi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?