Tşk ederimSen her zaman saf ve tertemizsin. Kendine yeni bir sayfa aç . Kimseye hiç bir şey anlatmak zorunda değilsin. İlk önce kendini sev ve kendinin tertemiz olduğunu kabul et..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederimSen her zaman saf ve tertemizsin. Kendine yeni bir sayfa aç . Kimseye hiç bir şey anlatmak zorunda değilsin. İlk önce kendini sev ve kendinin tertemiz olduğunu kabul et..
Eşiniz size Aşık olduğuna göre siz de eşinizle benzer eğitime, kültüre, yaşayış tarzına sahipsiniz. En azından bir yerlerde karşılaşmış aşık olmuşsunuz. Ne yazık ki konu sahibinin ve ona benzer çoğu kızın karşısına eşiniz gibi birisi çıkmayacak. Bu kızcağızın az çok yetiştiği ve çalıştığı ortamları tahmin edebiliyorum. İnanın eşiniz gibilerin bulunacağı ortamlar değillerdir. İstisnalar olmakla birlikte ülkemizin kızlarının büyük çoğunluğu ilk örnekteki adamlarla evlenecek. Sistem böyle, toplum kodları böyle. Ben o yüzden bu kızların kızlık zarı diktirmesini “her yasak kendi isyancısını yaratır” olarak görüyorum.
Madem çoğunluğun zihniyeti böyle madem iki yüzlü bu ülkenin erkekleri madem erkeğin elinin kiri kadının utanç madalyası o zaman hile bu kızlara da mübah
Keşke söylendiği gibi olsaydı öyle herşey hiç bir zaman gizlli birşey kalmazkiGençlikte olur öyle seyler. Sen güzellikler katmaya çalış. Geçmişe takılıp kalsaydık hiçbirimiz güçlü olamazdık
Sevgiline bişey anlatma. Biraz zaman geçince sana neler neler der. Yokya o kırmaz beni. Hassas oldugunu bilir diye düşünme. Geçmiş geçmişte kaldı. Ne alaka ya vicdanım rahat etmiyor cart curt
NeyyyyyyyyTaciz degil tecavuze ugramissiniz. Sikayet edin o adami. Kanitlayamayacaksaniz rezil edin bir sekilde duyulsun boyle biri oldugu. Kizlik zari diye bir sey yok ayrica. Bir kac ay iliskiye girmezseniz eski haline doner.
Okurken dedim ki ne güzel yorum bu dur r bir beğen yok yok muhteşem emojisi alır benden annammm sonunda içine ettiniz ahahahaha ahtapot muyuz ayol nasıl kendi kendine zar yenileniyor muTaciz degil tecavuze ugramissiniz. Sikayet edin o adami. Kanitlayamayacaksaniz rezil edin bir sekilde duyulsun boyle biri oldugu. Kizlik zari diye bir sey yok ayrica. Bir kac ay iliskiye girmezseniz eski haline doner.
Sizin kızlık zarına değil psikoloğa ihtiyacınız varKeşke söylendiği gibi olsaydı öyle herşey hiç bir zaman gizlli birşey kalmazki
Afiş mi bastırdın ki. Ortaya nasıl çıkıcakKeşke söylendiği gibi olsaydı öyle herşey hiç bir zaman gizlli birşey kalmazki
Yok fotoğrafları alıp duvara yapıştırdım Allah'ın huzurunda çıkacakAfiş mi bastırdın ki. Ortaya nasıl çıkıcak
Ben bunları ayırt edemiyecek kadar aptal bir insan değilim herşey göründüğü gibi veya konuşulduğu gibi değil dir.Sizin kızlık zarına değil psikoloğa ihtiyacınız var
Daha tacizle tecavüzün farkını bilmiyorsunuz
Başınıza berbat bir olay gelmiş şikayet etmek şöyle duysun birde daha da dibe götürmüşsünüz
Millete bir damla kan gösterme derdin de olacağınıza kendi sağlığınız elden gitmiş biraz onu düşünün
Akıl fikir iki bacak arasında Allahım sabır ver
Hea sadece seninki Allah'ın huzurunda çıkıyor.Yok fotoğrafları alıp duvara yapıştırdım Allah'ın huzurunda çıkacak
Ozaman taciz diyip hafifletmiceksinBen bunları ayırt edemiyecek kadar aptal bir insan değilim herşey göründüğü gibi veya konuşulduğu gibi değil dir.
Yanlış anladın galiba ben dememedimki bı tek benimki çıkar Allah çıkardımı çıkarır insanın karşısına muhakkakHea sadece seninki Allah'ın huzurunda çıkıyor.
Peki
Herhalde gözlerinizde bir sıkıntı var sizin ben burda size aklımı tartıp ölçemem çok şükür var olan behnim yetiyor bana siz rahatınıza bakınOzaman taciz diyip hafifletmiceksin
Kızlık zarı derdine düşmeyeceksin bozulan psikolojini tamir etmeye uğraşacaksın o zaman aptal olmadığına inanırım ama şu an zor