İsim derdi

nedir bu anne baba ismi koyma sevdalıları. Cok sacma geliyor bana

Butun erkek cocuklarin adi mehmet mi olucakmis hayir bunu kabul etmissiniz birde ikinci ismi istemiyorlar. İstediginiz ismi koyun bence onlara ne ya herkes kendi cocugunun ismini koysun. Gorumcen de cok merakliysa dogursun bi tane ismi sade mehmet olsun.

Her konuda dünyanın en anlayislisi olan kocam oğlumuzun adı söz konusu olunca katir gibi inatçıydi. Coo beğendiğini isim vardi aileden birinin adı fln da degildi. Ama takti o isme . Benim de begendigim bi isin degil di hic. Bari 2.isim de bnm istediğim bsy olsun dedim onu da istemedi yok illa tek o isim olcak. Baktim geri adım atmıyo tum bebek süslemelerini ısminin işli olduğu tulumları vs o iki isimle yaptirdim kendi istediğim ismi de eklettim. Peş etti artik :) 2.isim konusunda kararlı ol onunla sev bebegini alışacak mecbur

Konuyu tekrar okuyunca, Aklıma arkadaşımın yaptığı geldi. Oğluna hamile kaldığında bir isim koyuyorlar, arkadaşım Doğuma yakın çocuğun ismine kp inin isminide ekliyor. Eşi kızıyor ne alaka babamın adını koymayalım diyor. Kp “daha ben hayattayım, benim adımı koymayın diye tutturuyor”. Arkadaşım inat etmiş koymuş kp inin adını, hani öyle çok güzel bir isimde değil ama insanlar ilginç gerçekten.

Konu basit bir şey gibi ne dertler okuyoruz
Walla hiç de basit degil
İki cocugumda da isim yüzünden boşanma noktasına geldik.hatta konumda var burda
Sırf isim yüzünden bi daha cocuk mocuk yapmam
Verecek tawsiyem yok ne yazıkki
Allah yardımcınız olsun
Hersey gönlünüzce olur inş

Tavrınızı koyun ve lütfen kabul etmeyin. Kocanız pirince giderken evde ki bulgurdan olsun da görsün... sorun isim meselesi değil sorun sizin doğuracağınız çocuk üzerin de kv görümce vs kadar hakkınız olmaması. Bunu bi düşünün ve yedirebiliyorsanız kendinize o isimi koyun yoksa kendi istediğiniz isim de diretin sonuna kadar

Şu aile büyüklerinin ismini yeni bir bireye koymak o kadar sacma kiiiii. Ne saygıdan ne dusunceden valla. Olacaksa başka turlu göstersinler. Yeni bir insan evladinin da ismi bir zahmet farklı bir şey olsunn

9 ay karnınızda taşıdığınız çocugunuza bir isim hakkını bile çok gören beyinsizler hepiniz bi bitin inşAllah....

Kp öldü mü niye onun adı. Kendi babanın adını koy madem. Yani bu da çok saçma ama.

Baba adını kabul etmedim ben en başta , eşime benim babamin adı da konulabilir kimsenin gönlü kalmasın dedim. O da haklı buldu zaten var olan bir ismin tekrar konulması da gereksiz geliyor üstelik birinin ismini koysan öbürüne yanlışlık gibi geliyor.
KV daha yeni hamileydim hemen ortaya bir isim attı , sinirlendim ama bozuntuya vermedim. Problemli bir gebelik süreciydi en başta, bir zahmet isim hakkı bende olsun diye düşündüm .. bende hemen ortaya bir isim attım. Eşime annenin dediği isim olmayacak demedim o zaman inatlaşabilirdi , benim sevdiğim bir isim var onu istiyorum dedim .ve böylece annesinin söylediği isim şu an anılmıyor bile..
Belki basit gelebilir ama insan takıyor haklısınız , o kadar sıkıntı yaşıyoruz bir zahmet isim işine de kimse karismasin

kımse kusura bakmasın kım ne derse desın ısım hakkı annenındır benım nazarımda

Ailede 2 mehmet varken 3.niye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…