İsim derdi

Doğuracak olan sizsiniz,bu işin risklerine katlanacak olan sizsiniz ama ismi onlar koyacak öyle mi ? Bunu kabul etmeyin bence,büyük konuşmamayayım ama ben olsam boşanmaya kadar vardırırdım işi

Neden iki isme karşısınız? Eşimde öyle diyor. Belli bir sebebi mi var yoksa tamamen kişisel düşünceniz mi?
Sahsi fikrim,okula başlayınca zor oluyor.Siz tek kullanıyor olabilirsiniz ama okulda iki isimle cagriliyorlar mesela kızımın Ayşe Kübra, Ali Poyraz, Ali Kerem,Emine Merve vb arkadaşları var. Bahsederken seslenirken filan iki ismi de soyluyorlar.Kısa isim daha avantajlı gibi. Yalniz şöyle de düşünebilirsiniz, büyüdüğünde tercih ettiğini kullanma avantajı da olur. Yani genel bir dogru yok,herkesin doğrusu farklıdır

Abisinin oğlunun adıda mı sadece Mehmet. Soyadları aynı ilerde isim benzerliğinden sorun yaşayabilirler. Bizim akrabalarda da var çünkü karışıklık olabiliyo. Bu arada banada eşiniz başkalarının fikriyle hareket etmiş gibi geldi. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

İki kardeşinin çocuklarının adı da babalarının adı, Mehmet. Asıl saçma olan bu. Sizi gazlamak gibi olmasın ama ben olsam asla izin vermezdim
Aynen yaa çok saçma. Ailedeki egoya bak. Herkese dedenin ismi veriliyor. Bir kişide çıkıp böyle saçmalık olur mu demiyor

Merhaba hemen hemen aynı gebeliklerimiz bende 32.haftama giriyorum .benimde kayınpederimin ismi Mehmet bende severek koyucam kendisini cok sevdigim için.. ve tek isim düşünüyorum boşuna üzmeyin kendnizi tek isim daha güZel:)

Zitlasmadan guzellikle kendi buldugun ismi de ekle, XX Mehmet olmasini istiyorum de. Cagirirken de o isimle cagirirsiniz. Gorumceyle kaynana doldurduklariyla kalsinlar esinizi.

okurken sinir küpü olmamak elde değil doğrusu, nasıl bi ego var bu insanlarda ya, eşiniz kesinlikle dolduruşa gelmiş. 9 ay karnında baban mı taşıyor çocuğu bütün fedakarlıkları o mu yapıyor diyin. Ki zaten mehmet isimli aynı aile de biri daha varmış aşırı saçma bi durum olduğunuda belirtin. Eşiniz dolduruşa geldiğini söylediğinde ne diyor.. yani neden sözünden dönmüş o zaman ısrarla sorun bence bunu bi yerde pes edip çözülecektir.

İsme üzülmüyorum da tavrı kalbimi kırdı. takıldım kaldım konuya bende. Yoksa dediğin gibi Evladıma sağsalim kavuştuktan sonra hiç bir önemi yok tabiki

Bana daral geldi. Ne sacma bir istek ne kadar bencillik, hadsizlik.
Mehmet dede emzirsin, haftalarca gaz sancisini ceksin, geceleri gelsin pispislasin. Egitim, saglik, buyume vs tum maddi manevi sorumlulugunu ustlensin o zaman. O bebegin anasi sensin ve net ol kararli ol.

Kızıyor. Ben kimsenin lafıyla hareket etmem diyor. Ama onların söyledikleri ile aynı olunca aklıma öyle geliyor.

Ailede kayınpeder dahil 3 mehmede ne gerek var ? Nedir bu büyüklerin kendi isimlerini vermek merakı anlamıyorum.Bence isim hakkı annenin olmalı .

İşin garip yanı kayınbabam ben karışmam istediğinizi koyun sağlıklı olsun yeter diyor. Ama onun dışındaki herkes yükleniyor da yükleniyor.

İşin garip yanı kayınbabam ben karışmam istediğinizi koyun sağlıklı olsun yeter diyor. Ama onun dışındaki herkes yükleniyor da yükleniyor.

O aslında öyle demek istemiyor buna çok eminim .Kendi isminin konmasını istiyor ama sorun yapan kayınpeder olmasın diye çekimser duruyor .

O zaman bir ismi de sizin babanizin ismi olsun. Şahsen ben olsam oyle yapardim cunku benim babamda en az onunki kadar degerli

Malesef babam değerli değil. Çok küçükken gitti . Görüşmüyoruz. Ama dedem babam gibi. Adı Halil Mart ayında vefat etti. Onun adınıda koyalım o zaman dedim. Sen buna istediğini koy ikinciye karışamazsın dedi. Bende öyle istemiyorum. Hepsinde de İkimiz birlikte sevdiğimiz bir ismi koyalım istiyorum. Çok şey istiyorum heralde ki kabul görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…