- 25 Eylül 2018
- 157
- 121
-
- Konu Sahibi zombimilena
Mehmet de olmayacak tek bir ismi olacak kendim seçeceğim deyin o zaman siz de.
Allah'ım kaçıncı yüzyıldayız insanlar Mars'ta koloni kuruyorlar biz hala babamın adını koyacağız çocuğa derdindeyiz.
Daha 27 haftalık, bunun derdine düşmüşler, çok sinir bozucu çooook.
Allah size sabır versin, bebeğinizi de sağ salim kucağınıza almayı kısmet etsin
aynı isim problemini bende yaşıcam sanırım hemde aynı isimle. eşimde bi mehmet abisinin çok büyük yardımları olmuş bunun karşılığında oğlum olursa adını mehmet koyucam demiş. babamın adı da mehmet olunca bizim aile pek istemedi açıkcası. babam ben ölmeden benim adımı vermeyi mi düşünüyorlar gibi anneme konuşmuş. bu arada cinsiyet henüz belli değil benim ama erkek olacağını hissediyorum. eşime göbek adını mehmet koymayı teklif etmeyi düşünüyorum. kimlikte yazmıcak ama kulağına mehmeti de okusunlar. sende öyle bir teklifte bulunabilirsinzombimilena ama sakinlikle yap bunu iş tartışmaya binerse inada da biner.
eğer 10 tane doguracaksanız bencede ses etmeyin
begendiğiniz isimleri diğer çocuklara koyarsınız ,
yada çocugun uyumayıp ağladıgı geceler götürüp kp kucagına koyacaksanız bencede tek isim koyun o baksın ,
ama bu yazdıklarımın hiçbirine evet demıyorsanız
benım dogurdugum cocugun adına onlar karışamaz sende tek başına karar veremezsin diye ufak bir cinnet geçirirsin .
Ay bu kayinpeder kayinvalide ismi koyma ismi nedir ya?
Butun sulale Mehmet olsun tamam.
Nasil bir egodur.
Esinizin pat diye Mehmet olacak demesi de ilginc. Insan bi fikir sorar, yumusatir.
Of bi arkadasim vardi, kocasinin tarafindaki torun torba baba dede dönusumlu kendi adlarini veriyorlardi erkek cocuklarina.
Iyi butun erkek kuzenler Mehmet,kizlar Ayse olsun tamam, OK.
Haklısın ama bende hiç konuşma becerisi yok. Kırmak da istemiyorum eşimi. Nasıl ne diyeceğimi bilmiyorum yani.
Diyor ki istediğini koy ikinci de karışamazsın. Benim öyle içime sinmiyor ki. İkimiz birlikte koyalım ikimizin de istediği birşey olsun diyorum ama yok diyor. Anlamıyorum
Ciddi mi? Bak bildim :)) Erdim mi ne.Kayınvalidemin adı da ayse. Aynen kız olursa da ayşe diye öneren olmuştu.
Ben iki isim olayına karşıyım ama madem baştan bir ismi Mehmet olsun dediniz, ya iki isim koyarız ya da Mehmet isminden tamamen vazgeçerim diyerek emrivakiye emrivakiyle cevap verirdim.