- Konu Sahibi bestecaglar30
Beni de ! Kürdüm napim şimdi bir yere mi saklanmam lazım![]()
Elbette ki saklanmayacagiz.
Son nefesimi vermeden bu igrenc ayrimin, asagilanmanin sona erdigini gorurum umarim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de ! Kürdüm napim şimdi bir yere mi saklanmam lazım![]()
Elbette ki saklanmayacagiz.
Son nefesimi vermeden bu igrenc ayrimin, asagilanmanin sona erdigini gorurum umarim.
Bu konu beni rahatsız etmeye başladı. Mune'yi etiketlemek istiyorum ama sadece ben böyle düşünüyorsam diye etiketlemedim. Tek kelimeyle ırkçılık.
Irkçılık olarak düşünmeyin.Her ismin çağrıştırdıkları vardır.
Siz Fransız ismi duyunca aa bu Fransız herhalde diye düşünmüyor musunuz ? Irkçılık mı oluyor o zaman ?
Veya Rus,Amerikalı,Arap filan isminden anlaşılmıyor mu ?
Konu sahibi, acik sozlu olmamizi isterken bu ilginc iyimserliginiz beni benden aldi gercekten.
Irkçılık olarak düşünmeyin.Her ismin çağrıştırdıkları vardır.
Siz Fransız ismi duyunca aa bu Fransız herhalde diye düşünmüyor musunuz ? Irkçılık mı oluyor o zaman ?
Veya Rus,Amerikalı,Arap filan isminden anlaşılmıyor mu ?
Berfin kürt ismi zaten kesin eminim.Ama ne fark eder? Kafasına takmasın.Merhaba arkadaşlar bu seferki derdim kendim için değil. Arkadaşım için ismi Berfin ve ismini beğenmiyor. Aslında farsca bi isim ama genelde kürtçe olarak düşünülüyor. Siz bu ismi ilk duyduğunuzda ne düşünürdünüz? Lütfen açık sözlü olun ve içinizden geleni söyleyin. Mesela Berfin diye bi ünlü olsaydı bu kızı kürt veya doğulu olarak mı düşünürdünüz? Arkadaşlarım benim için çok önemlidir ve sizede güveniyorum...
Mesela Berfin diye bi ünlü olsaydı bu kızı kürt veya doğulu olarak mı düşünürdünüz?