- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.391
- 348
- 37
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
-
Merhaba hanımlar
Derdim büyük çok üzgünüm şu an çok zor yazıyorum.
Daha önce açtıgım konudan da bilirsinz belki eve gelmemi çok istemiyordu eşim tabi geldim bi aldatma olayı falan olduğunu da sanmıyorum çünkü hep bakarım tlf na. Ben evdeyken hep evdedir sadece arkadaslarıyla da dısarı çıkmıyordu ben varken bi olay yüzünden ikimiz de çıkmama kararı almıştık.Neyse işte geldiğimden beri de konuşmuyoruz ben bayılmıyorum ben de gelmeye yeterli eşyam yok gibi çıkışmıştım mesajda.
Bugüne dönelim. Sabah kalktı hazırlandı ve birer parça da ev kıyafeti aldı. Ben de doğal olarak sordum neden alıyorsun onları diye. O kadar sinirlenmiş ki neye bilmiyorum sen yat karışma dedi. Tabi cuma günü olunca duramadım çıkışta bi yere mi gidiyorsun dedim. Koridorda bagırmaya başladı hep pislik düşünüyormuşum işe gidiyormuş üşümemek için almş vs.
Tabi yine duramadım kalktım ne dedim sana ya bu kadar bagıracagın ne oldu diye bağırınca geldi resmen bana saldırdı bi de tokat attı gitti. Mesaj attım sen nasıl insansın nasıl yaparsın ne dedim gibisinden baya saydırdım. Vay efendim herkes yatarken kendi işe gdiyormuş ben de daha sorguya çekiyormuşum.Boşanıcam senden dedim boşanacaksan hemen git evde durma yazmış bi de. Ne yapacağımı şaştım. Şu virüs varken kalkıp aileme gitsem başka şehirdeler babam yaşlı başka hastalıkları var üzmek istemiyorum. Evde dursam istemiyorum ne yapıcam bi akıl verin.
İşte her açıdan düşünmek zorundayım herkes hemen çık git falan modunda e iş başlayınca gelip nerde kalıcam hemen ev nasıl bulucam. Bu adamla evlendim hayatım burada pat die çıkılıp gidilmiyor malesefGiderseniz ailenizin yanina gideceginizi düsündügüm icin ve babanizin hasta oldugunu söylemistiniz sanirim onu düsünerek bekleyin dedim. Cünkü bu aralar yeni bir eve cikmak esya almak sknti olabilir... Allah yardimciniz olsun
Tatil olamaz sağlık çalışanıBence iş yeri Corona tatili verdi. Ama o başkasının yanına gidiyor , ise gider gibi çıkıp.
Valla insan herkesi kendi gibi bilirmiş. Benim iş yerim bir aylık ücretsiz izin vermişti, aileme iki haftasını söylemiştim sadece. Sabahtan çıkardım, sevgilimle takılırdik. Okuyunca aklıma direkt bu geldi.
Zaten aldatsa neeee aldatmasa ne ? Böyle bir hayvan ile evli olmak bile boşanma sebebi bence
kesinlikle haklisiniz. Orda kalmayi düsünüyorsaniz isinizden dolayi oralarda ev bakarsiniz yok olmadi baba ocagina geri döncem diyorsaniz oradaki is hayatinizi bitirip geri dönersiniz. Ama böyle bir adim atmak icin cok yanlis bir zaman maalesef onun icin biraz daha sabretmeniz lazim üzgünümİşte her açıdan düşünmek zorundayım herkes hemen çık git falan modunda e iş başlayınca gelip nerde kalıcam hemen ev nasıl bulucam. Bu adamla evlendim hayatım burada pat die çıkılıp gidilmiyor malesef
Evet malesef öyle o da bunun farkında ondan bu kadar rahat ve küstah davranıyor sanırımkesinlikle haklisiniz. Orda kalmayi düsünüyorsaniz isinizden dolayi oralarda ev bakarsiniz yok olmadi baba ocagina geri döncem diyorsaniz oradaki is hayatinizi bitirip geri dönersiniz. Ama böyle bir adim atmak icin cok yanlis bir zaman maalesef onun icin biraz daha sabretmeniz lazim üzgünüm
Sınav için niye gittin madem sinav önemli dersen boşanmak da önemli.. hehe virüs de bahane olmuşBen boşanmak istiyorum ama şu an bu durumda ne yapabilirim diyorum hepsini okudunuz mu şu an evden çıkıp nereye gideyim nerden gidip avukat bulayım korkuyo herkes çıkamıo kimse
belki durumdan dolayı üzerini değiştirme ihtiyacı duyuyordur. diğer sorunlarınızı bilmiyorum ama eşim de sağlık çalışanı ve o da yanına bir şeyler alıyor. ve bu yaşananlardan dolayı biraz daha stresliyiz ne yazık ki. sizin de benzer bir durum olabilir mi? hatta eşim de bizi ailemin yanına göndermeyi teklif etti ama benim için rahat etmediği için gitmek istemedimTatil olamaz sağlık çalışanı
Evlenince ortaya çıktı işte ne bilelim
Ama böyle de yapılmaz ki stresli die böyle mi davranmalı hiç elle tutulur yanı kalmıyoEvliliğin ilk yili çok tartisma oluyor. Bence bosanma sebebi değil bunlar. Ben de 1.5 yillik evliyim..Bircok konuda tartisma oluyor. Virus olayindan dolayi da gergindir. Cqlisan herkes gergin. Evdeyseniz, guzel yemekler hazirlayin, sohbet etmeye calisin. 9 aylik evli biri aldatmayi dusunmez bnce. Ama cocuk dusunmeyin bir sure daha. Burda herkes aman bosan falan yaziyor. Daha yeni evlenmissin zaten. Evde birlikte film izleyin. Bazen terslesmeler oluyor. iki insanin bir hayati paylasmasi o kadar zor ki..
Ben mi baskı yapmısımBana çok baskı yapmış gibi geldi. Şiddet hariç tabi yapmaması gerekirdi . Niyeyse öyle hissettim
Ya güzel yorumlamışssınız ben de diyorum acaba çok mu üstüne düştüm. E hiç hiçbişe yapmayınca da bağ kurulmaz olan sevgi de gider düşüncesndeyim sanırım bilemiyorm biraz akıl taktik verin banaSen tatile gitmissin tamam aramadi ya da bir sure daha kal dedi.Neden aa neden gelmemi istemio musun falan diosun.Demek sen kadar yogun hissetmio fakat seni sevmio manasina gelmez bu erkekler biz gibi sarip sarmalamayi bilmio ya da hemen sahiplenip alisamio.Yoklugunu o evde hissetmesi icin once zaman gececek sonra o evde olmayisin ona koyacak.Sana karsi tepkili bir adamla birliktesin ve duzeltecegim diye iyice batiriyorsun yenisiniz daha biraz zamana birak bir seyleri her sey bi otursun adama ahtapot gibi sarilma olmasi gereken dozda yasa yasat.Zamanla aranizda bag kurulacak ne kadar flort etsende evlilikte ki bag farkli.Ona msj atarak ya da beni sevmio musun dusunmuo musun merak etmiosun ne yapiosun nereye gidiosun falan birak kenara adam hesap verecek ya da bazi seyleri dusunecek kivamda degil sen vicik vicik hamurdan biseyler yapmaya calisosun zaman lazim azicik agir tut kendini
Hep dua ediyorum inanın. Önerdiğiniz dua zikir varsa paylaşır mısınızSabret kardeşim sürekli dua et bil ki bu bir andır gelip geçecek sense sabrın karşılığı bu ağaçtan güzel meyvalar yiyeceksin sen Allah'a istiğfar halinde ol Allah kullarının daima yardımcısıdır Rabbim senin ve eşinin kalbine şifa versin aranızda muhabbeti yayginlaştirsin eşine sürekli Allahtan korkmasini ve senin ona Allahın emaneti olduğunu söyle ve eşine sakin saygısızlık yapma yuva yıkmak kolay yapmak zor bunu unutma Allahta sabredenlerle beraberdir .
Sabret kardeşim sürekli dua et bil ki bu bir andır gelip geçecek sense sabrın karşılığı bu ağaçtan güzel meyvalar yiyeceksin sen Allah'a istiğfar halinde ol Allah kullarının daima yardımcısıdır Rabbim senin ve eşinin kalbine şifa versin aranızda muhabbeti yayginlaştirsin eşine sürekli Allahtan korkmasini ve senin ona Allahın emaneti olduğunu söyle ve eşine sakin saygısızlık yapma yuva yıkmak kolay yapmak zor bunu unutma Allahta sabredenlerle beraberdir .
Burası benm de evim neden o git deyince gideyim ya hele şu durumdaDirek ailenin yanına git tokat ne demek ya !! Durma su magara ayisiyla allah aşkına. Seni hic sevmiyor zaten evden gitmeni istiyor çok belli. Seven erkek esine boyle davranmaz.
Ondan yapıyor böyle hayvanliklar. Sende biraz gururlu ol seni döven birde üzrine evden kovam adamın yanında durma istersen?
Sabret diyenleri hiç anlamadım ? Bir tokat atmış gitmiş. Bunu sindir yani bir dahakine birkaç tokat artı tekme sonra hastanelik olunca boşanırsın. Aynen sabır ve dua çok mantıklı ? Şiddet dua ve zikirle ya da sabırla düzelmez hanımefendi biraz akıllı olum bırakın bu cahillikleri Allah askina
Burası benm de evim neden o git deyince gideyim ya hele şu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?