İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Sağlık personeli çok yoğun stres altında ondan böyle saçmalıyor olabilir can korkusuyla.

Aslında hiç açıklamıyor yaptıklarını da şu dönemde üzerine gitme istersen hiç. Ne bileyim sessiz sedasız otur evde istersen

Bunları yazdığıma inanamıyorum ama ne bileyim korona korkusuyla canavarlaştı mı acaba diyorum

İşte her açıdan düşünmek zorundayım herkes hemen çık git falan modunda e iş başlayınca gelip nerde kalıcam hemen ev nasıl bulucam. Bu adamla evlendim hayatım burada pat die çıkılıp gidilmiyor malesef

Tatil olamaz sağlık çalışanı

kesinlikle haklisiniz. Orda kalmayi düsünüyorsaniz isinizden dolayi oralarda ev bakarsiniz yok olmadi baba ocagina geri döncem diyorsaniz oradaki is hayatinizi bitirip geri dönersiniz. Ama böyle bir adim atmak icin cok yanlis bir zaman maalesef onun icin biraz daha sabretmeniz lazim üzgünüm

Evet malesef öyle o da bunun farkında ondan bu kadar rahat ve küstah davranıyor sanırım

Evli bir insan değilim evlilik bitirmek eminim çok zordur. Sizi anlıyorum. Ama eşiniz o kadar zorluyor ki sınırını hayret ediyorum. Sizi istemediğini o kadar gözünüze sokmuş ki ya gerçekten hiç kaybetme korkusu yok ya da nasılsa gidemez diye düşünüyor. Ay sinir oldum ya.

Ben boşanmak istiyorum ama şu an bu durumda ne yapabilirim diyorum hepsini okudunuz mu şu an evden çıkıp nereye gideyim nerden gidip avukat bulayım korkuyo herkes çıkamıo kimse
Sınav için niye gittin madem sinav önemli dersen boşanmak da önemli.. hehe virüs de bahane olmuş

Gidip darp raporu al. Polise git uzaklaştırma iste. Akşam kapıyı açma kapıdan gitmezse polisi çağır.

Tatil olamaz sağlık çalışanı
belki durumdan dolayı üzerini değiştirme ihtiyacı duyuyordur. diğer sorunlarınızı bilmiyorum ama eşim de sağlık çalışanı ve o da yanına bir şeyler alıyor. ve bu yaşananlardan dolayı biraz daha stresliyiz ne yazık ki. sizin de benzer bir durum olabilir mi? hatta eşim de bizi ailemin yanına göndermeyi teklif etti ama benim için rahat etmediği için gitmek istemedim

Evlenince ortaya çıktı işte ne bilelim

Evliliğin ilk yili çok tartisma oluyor. Bence bosanma sebebi değil bunlar. Ben de 1.5 yillik evliyim..Bircok konuda tartisma oluyor. Virus olayindan dolayi da gergindir. Cqlisan herkes gergin. Evdeyseniz, guzel yemekler hazirlayin, sohbet etmeye calisin. 9 aylik evli biri aldatmayi dusunmez bnce. Ama cocuk dusunmeyin bir sure daha. Burda herkes aman bosan falan yaziyor. Daha yeni evlenmissin zaten. Evde birlikte film izleyin. Bazen terslesmeler oluyor. iki insanin bir hayati paylasmasi o kadar zor ki..

Ama böyle de yapılmaz ki stresli die böyle mi davranmalı hiç elle tutulur yanı kalmıyo

Ya güzel yorumlamışssınız ben de diyorum acaba çok mu üstüne düştüm. E hiç hiçbişe yapmayınca da bağ kurulmaz olan sevgi de gider düşüncesndeyim sanırım bilemiyorm biraz akıl taktik verin bana

Hep dua ediyorum inanın. Önerdiğiniz dua zikir varsa paylaşır mısınız

Direk ailenin yanına git tokat ne demek ya !! Durma su magara ayisiyla allah aşkına. Seni hic sevmiyor zaten evden gitmeni istiyor çok belli. Seven erkek esine boyle davranmaz.
Ondan yapıyor böyle hayvanliklar. Sende biraz gururlu ol seni döven birde üzrine evden kovam adamın yanında durma istersen?
Sabret diyenleri hiç anlamadım ? Bir tokat atmış gitmiş. Bunu sindir yani bir dahakine birkaç tokat artı tekme sonra hastanelik olunca boşanırsın. Aynen sabır ve dua çok mantıklı ? Şiddet dua ve zikirle ya da sabırla düzelmez hanımefendi biraz akıllı olum bırakın bu cahillikleri Allah askina

Son düzenleme:

Dayak yiyip sabredenler önce hastanelik sonra en iyi ihtimalle evden koyuluyorlar. Daha kötü ihtimal öldürülüyorlar. Cahil cahil dayak yiyen kadınlara sabret dua et yazmayın allah aşkına ?? Şiddet eğilimi olan bir insanı tedavi düzeltir o da belki. Sabır ve zikir değil. Çıkın şu kafalardan cehaletlerden bitsin ya !! Dua ettiğiniz kadar gururlu da olun sizin döven söven erkeklere yapışmayın b*k var gibi!! Adamlar sevse vurmaya kıyamaz zaten. Biraz akıllı olun !!

Burası benm de evim neden o git deyince gideyim ya hele şu durumda

Burası benm de evim neden o git deyince gideyim ya hele şu durumda

Peki kalıp sizi sevmeyen size ailenizin yanına gidince gelme diyen bir de üzerine bir soru sordunuz diye dayak atan birinin yanında durmaya devam edin ne diyim. Kendinize yakışan bu demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…