• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Senin hepsini pes etmeden bulman takdire sayan öncelikle.
Herseyı kazanmış olman ikinci harıka haber.
Ciddi anlamda sapıkmıs bu arada adam.
Öylesine yapılmaz boyle seyler cunku.
Yanlıs hatırlamıyorsam aynı ıs yerindeydınız dı mı
Evet. Ben de ona şaşırıyorum biliyor musun? Benğm gözüm kapalı değildi ama Hiç açık vermedi. Aldatan adamlara, kadınlara sallamalar, ahlak dersleri vermeler, bana harika bir insanı oynadı. Bazen burdaki kadınlara diyorlar hiç mi belli etmedi,hiç mi görmedin kocanın, sevgilinin gerçek yüzünü diye. Ama bazı insanlar mükemmel oynuyor. O yüzden kimseye sormadım böyle bir soru. Dibine kadar Yaşadım çünkü bunu. Ama eski eşim asla bir kere bağırmadı bana. Bir kere kızmadı. Canım elma çekti desem tüm marketleri gezer bulur, beğendiysem gider yine alır. Öyle biriydi. Ama ben bu konulardaki kadınlar gibi aman keyfim bozulmasın diyemedim. Hele birde ortada dayak var, hala kadına sabret demişler. Sinir oluyorum. Annem 30 yıl sabredip boşandı. Yediği dayaklar, psikolojik şiddetler, ihanetler her gün artarak devam etti ve bunlar babamın yanına kar kaldı. Gençlikleri gidiyor bu kadınların onlara üzülüyorum

Evet. Ben de ona şaşırıyorum biliyor musun? Benğm gözüm kapalı değildi ama Hiç açık vermedi. Aldatan adamlara, kadınlara sallamalar, ahlak dersleri vermeler, bana harika bir insanı oynadı. Bazen burdaki kadınlara diyorlar hiç mi belli etmedi,hiç mi görmedin kocanın, sevgilinin gerçek yüzünü diye. Ama bazı insanlar mükemmel oynuyor. O yüzden kimseye sormadım böyle bir soru. Dibine kadar Yaşadım çünkü bunu. Ama eski eşim asla bir kere bağırmadı bana. Bir kere kızmadı. Canım elma çekti desem tüm marketleri gezer bulur, beğendiysem gider yine alır. Öyle biriydi. Ama ben bu konulardaki kadınlar gibi aman keyfim bozulmasın diyemedim. Hele birde ortada dayak var, hala kadına sabret demişler. Sinir oluyorum. Annem 30 yıl sabredip boşandı. Yediği dayaklar, psikolojik şiddetler, ihanetler her gün artarak devam etti ve bunlar babamın yanına kar kaldı. Gençlikleri gidiyor bu kadınların onlara üzülüyorum
Genclikleri gidiyoru hep söylerim.
Ama bosan diyince kotu oluyorum belki denk gelmıssındır.
Her koyun kendi bacağından asılır.
Senın adına cok mutlu oldum ben daim olsun Mutlulugun
Insallah bigun asık oldum diye konu acarsin buraya ♥️

Erkek için kadının hayatını mahvetmek, duygularını, güvenini yok etmek ne kadar kolay değil mi? Boşanıyoruz evet ama ölene kadar geçmeyecek yaralarımız oluyor. Yediğim o kazıkları hayatım boyunca unutmayacağım. Ben ağır atlattım çünkü bir değil onlarca kadınla aldatmış beni. Bir değil üç değil, on değil, 30 değil. Rakam epey büyük. Ama şimdi hayatımı yaşıyorum sayeisnde. Evi aldım, arabayı aldım. Altınları vs aldım. Çok çok iyiyim
Bu ne bolluk bacım 3 ayda mı bulmuş o kadarı

Biz sevgili iken yattığı bir kadın, sevgili ve nişanlı iken yüz yüze aldattığı 2-3 kadın, sevgili, nişanlı ve evli iken de en az 60-70 tane kadınla sanal aldatma var. Sapık adam bütün konuşmaları saklamış skype ta, gizlice aldığı telefonda. Telefonda en az 15 kadının vücudunun her yerinin çıplak halleri, videolar. Hiçbirini silmemiş. Sırf beni aldatmak için nişandan 1 gün sonra telefon almış mesela. İnterntten kadınlarla tanışmış. Mahkemede delil olsun diye tek tek kullanıcı adlarını yazdığımızda ortaya 60-70 tane kadın çıktı. Bir sürü sahte Facebook, skype hesapları. Bizim evlilik dahil tanışma süremiz 3 yıldan fazla. Allah ın her günü aldatılmışım. Yazdıkça midem bulandı yine. Resim gönderen kadınlara da, onlara çıplak resim yollayan bu adama da hayret ediyorum. Hiç kimse korkmamış bu durumdan. Bu adam resimleri silmemiş mesela. Kadınların yarısı evli. Ne kadar cesurlar dedim hep
Tamm yazmışsın

Bu ne bolluk bacım 3 ayda mı bulmuş o kadarı
Yok. 10 senedir yapıyormuş kadınlarla görüşme işini. Ben son üç yılına denk gelen dönemdeydim. Yani onunla tanıştığım İlk günden yakaladığım güne kadar saydığım kadın sayısı o. Öncesi ile bir parti kurabilirdi sanırım

Aldatılıyorsunuz, siz kadın yok yok yoook diyince bu durum değişmez. Siz basbaya aldatılıyorsunuz. Siz yokken onunlaymış, siz gelince de durum buna evrilmiş, sizi gönderip onu getirecek işte. Yok demek yerine durumu kabullenin biraz yol almış olursunuz.

Barisirlar insallah. Burda herkes bosan bosan diyip duruyor herseye. Once bir konusmayi denemeli bana gore. Demek ki burda herkesin ilk zamanlari mukemmel gecmis. Ben de esim de calisiyorduk. Ev islerine yardim etmedigi icin ya da baska sebeplerle tartismamiz oluyordu ara ara . Oncesinde sevgililik donemimiz oldu 2 yil ama evlilik cok farkli bana gore.Yani evlenince ortak evde yasiyosun onun kirlilerini topluyosun. Karsidaki duyarsizlasinca illa ki tartisma oluyor. Kendi kardesiniz olsa bi tartismaya boşan mi diceksiniz. şasiyorum valla. Tabi tokat normal degil ama illa hemen bosan demem.
Zaten erkekler sizin gibi düşünenler yüzünden bu şekilde davranmakta sorun görmüyorlar hanımefendi. Tartışmanın da bir adabı vardır. Kimse kimseye canının istediği gibi hakaret edemez öyle. Yok öyle bir dünya. Ben bu yüzden ilişki bitirdim. Eşim aynı şeyi yapsa evliliğimi de bitiririm ki burada dayaktan; belki de aldatmadan söz ediliyor. Şöyle bağımlı olmayın Allahaşkına.

Yok. 10 senedir yapıyormuş kadınlarla görüşme işini. Ben son üç yılına denk gelen dönemdeydim. Yani onunla tanıştığım İlk günden yakaladığım güne kadar saydığım kadın sayısı o. Öncesi ile bir parti kurabilirdi sanırım
Nasıl yakaladınız ya

Aldatılıyorsunuz, siz kadın yok yok yoook diyince bu durum değişmez. Siz basbaya aldatılıyorsunuz. Siz yokken onunlaymış, siz gelince de durum buna evrilmiş, sizi gönderip onu getirecek işte. Yok demek yerine durumu kabullenin biraz yol almış olursunuz.
Nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Bir hafta önce herşey normalken iki gün içinde nasıl eve getirebilecek bir kadın olmuş olabilir? İlgi yönğnden problem yoktu hep evdeydi tlf hep ortadaydı diyorum hadi her konuda kör oldum diyelim his denen bişe var en azından hissederdim. Bi problem yüzünden bir aydır hiç bir arkadasıyla görüşmüyordu ben gidince onlarla görüşeceği için rahatladı işe kıyafet götürmesi de sağlıkçı fırmanın altına gitmek için. Evet bana kimse öyle davranamaz ama herşeye de illa aldatılıyorsun damgası yapışturmayın

Nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Bir hafta önce herşey normalken iki gün içinde nasıl eve getirebilecek bir kadın olmuş olabilir? İlgi yönğnden problem yoktu hep evdeydi tlf hep ortadaydı diyorum hadi her konuda kör oldum diyelim his denen bişe var en azından hissederdim. Bi problem yüzünden bir aydır hiç bir arkadasıyla görüşmüyordu ben gidince onlarla görüşeceği için rahatladı işe kıyafet götürmesi de sağlıkçı fırmanın altına gitmek için. Evet bana kimse öyle davranamaz ama herşeye de illa aldatılıyorsun damgası yapışturmayın
Bu sekilde olup aldatılan bir sürü kadın var, erkekler de salak değil fark etmeden bazı anormal davranışlar sergilemekle birlikte gayet normal davranışlar sergilemeye de özen gösteriyorlar bir yandan ki karşı taraf anlamasın. Hiçbir erkek, erkek arkadaşı ile rahatça görüşmek için bu kadar şey davranmaz, başka bir kadın var net.

Eski konularını aç bir bak istersen🙄

Adam hep böyleymiş🙄

Tekrar oku belli ki unutmussun😑

Belki yanılıyorum ama sanki konu sahibi bu olaylarda kendini suçluyor ve barışmanın yollarını arıyor gibi🤔

Biraz da kendinizi düşünün. Babaniz üzülürse üzülsün kimse üzüntüden ölmez. Ayrıca niye evliliği hapis hayatina ceviriyorsunuz ? Niye ikinizde ayri ayri veya beraber disari cikmiyorsunuz ? Ben 1 haftadir evdeyim sık8ntıdan öleceğim.

Siz kafanizdan yazıp cizmissiniz hatta esinuzin neden kiyafet götürdüğünü bile söylemissiniz. İlgi gösgeriyor diye size her seyi yapabilir benim anladığım bu. O zaman neden bize soruyorsunuz ?

Back