- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
- 133
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
Barisirlar insallah. Burda herkes bosan bosan diyip duruyor herseye. Once bir konusmayi denemeli bana gore. Demek ki burda herkesin ilk zamanlari mukemmel gecmis. Ben de esim de calisiyorduk. Ev islerine yardim etmedigi icin ya da baska sebeplerle tartismamiz oluyordu ara ara . Oncesinde sevgililik donemimiz oldu 2 yil ama evlilik cok farkli bana gore.Yani evlenince ortak evde yasiyosun onun kirlilerini topluyosun. Karsidaki duyarsizlasinca illa ki tartisma oluyor. Kendi kardesiniz olsa bi tartismaya boşan mi diceksiniz. şasiyorum valla. Tabi tokat normal degil ama illa hemen bosan demem.
Tartışmak başka dayak atmak başka. Ikisi arasındaki farkı anlamak lazım. Tabi birde duruş meselesi. Dayak atan arayıp sormayan tatile gidince sen gelme dur daha fazla diyen erkeğe kendimi ezdirmem. Karakter meselesi tamamen. Bazı şeylerin oluru vardır bazı şeyler ise gün gibi ortadadır. Mesela konu sahibinin eşinin sevmediği gibi. Diğer konularını okursanız adam zaten evde istemiyor. Yoksa tabi ki bir tartışmaya kimse bosan demez. Tartışmasız evlilik diye bir şey zaten dünyada yok.