• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Barisirlar insallah. Burda herkes bosan bosan diyip duruyor herseye. Once bir konusmayi denemeli bana gore. Demek ki burda herkesin ilk zamanlari mukemmel gecmis. Ben de esim de calisiyorduk. Ev islerine yardim etmedigi icin ya da baska sebeplerle tartismamiz oluyordu ara ara . Oncesinde sevgililik donemimiz oldu 2 yil ama evlilik cok farkli bana gore.Yani evlenince ortak evde yasiyosun onun kirlilerini topluyosun. Karsidaki duyarsizlasinca illa ki tartisma oluyor. Kendi kardesiniz olsa bi tartismaya boşan mi diceksiniz. şasiyorum valla. Tabi tokat normal degil ama illa hemen bosan demem.

Tartışmak başka dayak atmak başka. Ikisi arasındaki farkı anlamak lazım. Tabi birde duruş meselesi. Dayak atan arayıp sormayan tatile gidince sen gelme dur daha fazla diyen erkeğe kendimi ezdirmem. Karakter meselesi tamamen. Bazı şeylerin oluru vardır bazı şeyler ise gün gibi ortadadır. Mesela konu sahibinin eşinin sevmediği gibi. Diğer konularını okursanız adam zaten evde istemiyor. Yoksa tabi ki bir tartışmaya kimse bosan demez. Tartışmasız evlilik diye bir şey zaten dünyada yok.

Barisirlar insallah. Burda herkes bosan bosan diyip duruyor herseye. Once bir konusmayi denemeli bana gore. Demek ki burda herkesin ilk zamanlari mukemmel gecmis. Ben de esim de calisiyorduk. Ev islerine yardim etmedigi icin ya da baska sebeplerle tartismamiz oluyordu ara ara . Oncesinde sevgililik donemimiz oldu 2 yil ama evlilik cok farkli bana gore.Yani evlenince ortak evde yasiyosun onun kirlilerini topluyosun. Karsidaki duyarsizlasinca illa ki tartisma oluyor. Kendi kardesiniz olsa bi tartismaya boşan mi diceksiniz. şasiyorum valla. Tabi tokat normal degil ama illa hemen bosan demem.

Yasi 29 dogru yaziyorsa profilinde. Meslegi var.

Kocasi evden gitti diye sevindirik olmus eve gelme diye mesajlar atiyor kadin trip atinca alttan almak yerine uste cikiyor. Eve donunce konusmuyor. Basit bi soruda saldirip dovuyor.

Simdi bu kadin kendini bit pazarinda mi buldu da bi adamla evli diye surekli onu alttan alıp ustten verecek?

Senin kizin olsaydi olsun kizim mi derdin? Umarim ki kizin yoktur

Kadin eger kendi degerini bilmezse kimse bilmez. Ne kocasi ne arkadasi kusura bakma ben simdiye kadar kadin alttan aldi diye iyi hos olan koca gormedim. Ama evet kadinin surekli kendini ezdirmesiyle adam daha az problem cikarabilir de

NEDEN KATLANSIN? IMZA ATTI DIYE MI?
Isi gucu var,sagligi var, cocugu yok neyine katlanacak yani bu adamin pipisi var diye mi yani anlamadim

cidden anlamadim yani soruyorum neden bosanmasin?

Merhaba hanımlar
Derdim büyük çok üzgünüm şu an çok zor yazıyorum.
Daha önce açtıgım konudan da bilirsinz belki eve gelmemi çok istemiyordu eşim tabi geldim bi aldatma olayı falan olduğunu da sanmıyorum çünkü hep bakarım tlf na. Ben evdeyken hep evdedir sadece arkadaslarıyla da dısarı çıkmıyordu ben varken bi olay yüzünden ikimiz de çıkmama kararı almıştık.Neyse işte geldiğimden beri de konuşmuyoruz ben bayılmıyorum ben de gelmeye yeterli eşyam yok gibi çıkışmıştım mesajda.
Bugüne dönelim. Sabah kalktı hazırlandı ve birer parça da ev kıyafeti aldı. Ben de doğal olarak sordum neden alıyorsun onları diye. O kadar sinirlenmiş ki neye bilmiyorum sen yat karışma dedi. Tabi cuma günü olunca duramadım çıkışta bi yere mi gidiyorsun dedim. Koridorda bagırmaya başladı hep pislik düşünüyormuşum işe gidiyormuş üşümemek için almş vs.
Tabi yine duramadım kalktım ne dedim sana ya bu kadar bagıracagın ne oldu diye bağırınca geldi resmen bana saldırdı bi de tokat attı gitti. Mesaj attım sen nasıl insansın nasıl yaparsın ne dedim gibisinden baya saydırdım. Vay efendim herkes yatarken kendi işe gdiyormuş ben de daha sorguya çekiyormuşum.Boşanıcam senden dedim boşanacaksan hemen git evde durma yazmış bi de. Ne yapacağımı şaştım. Şu virüs varken kalkıp aileme gitsem başka şehirdeler babam yaşlı başka hastalıkları var üzmek istemiyorum. Evde dursam istemiyorum ne yapıcam bi akıl verin.
Sen niye evden gidiyorsun ki evi bırakma ona oyle bı durumda erkek defolup gitmeli sakın eve alma birkacgun görsün gününü şiddet te var uzaklaştırma da alabilirsin,Rabbim ıslah etsin böyle kocalari

Kendim boşandığım için boşan dşyorum evet. Kadın dayak yemiş, hakaret işitiyor, psikolojik şiddet var. Ne diyelim? Sen bu adamla (ayıyla) konuş, suyuna git, aman hemen boşanma. Aaaa iki tokat attı diye kötü koca mı oldu? Ağzını burnunu kırıp 1 hafta komada yatmadıysan boşanmana gerek yok. Seni köpek yerine koyuyor ama gizli gizli seviyordur emin ol... bunları mı diyelim. Sjsjsjsjsj Gülme geldi yine sinirden

Evliliğin ilk yili çok tartisma oluyor. Bence bosanma sebebi değil bunlar. Ben de 1.5 yillik evliyim..Bircok konuda tartisma oluyor. Virus olayindan dolayi da gergindir. Cqlisan herkes gergin. Evdeyseniz, guzel yemekler hazirlayin, sohbet etmeye calisin. 9 aylik evli biri aldatmayi dusunmez bnce. Ama cocuk dusunmeyin bir sure daha. Burda herkes aman bosan falan yaziyor. Daha yeni evlenmissin zaten. Evde birlikte film izleyin. Bazen terslesmeler oluyor. iki insanin bir hayati paylasmasi o kadar zor ki..
3 aylık evliyken aldatıldım ben. 9 aylık evli adam aldatma konusunda Master yapar. Ama şimdi siz şey dersiniz; Aaaa kesin sen suçlusun. İyi bir eş olsaydın kocan seni boynuzlamazdı.

Son düzenleme:
Sabret kardeşim sürekli dua et bil ki bu bir andır gelip geçecek sense sabrın karşılığı bu ağaçtan güzel meyvalar yiyeceksin sen Allah'a istiğfar halinde ol Allah kullarının daima yardımcısıdır Rabbim senin ve eşinin kalbine şifa versin aranızda muhabbeti yayginlaştirsin eşine sürekli Allahtan korkmasini ve senin ona Allahın emaneti olduğunu söyle ve eşine sakin saygısızlık yapma yuva yıkmak kolay yapmak zor bunu unutma Allahta sabredenlerle beraberdir .
Asdasdasadadaafa. Allah kullarına kullanın diye akıl vermiş ama neyse

Farkındaysanız bu konuları yazan kadınlara hep sabret tatlım dua et sakin kocanı boşanma diyenler teşekkür ediyorlar ama dayak yeme akıllı ol ezik olma diyenlere tepki gösteriyorlar :) kendileri gibi ezik kadınlar daha cazip geliyor yapcak birşey yok. Daha çok insan muamelesi görmemeye devam eder bu şekilde adam insan yerine koymuyor evden gitse muzik açıp oyun oynayacak sevinçten burada kadınlar sabret dua et zikir çek canım.... 🤣🤣 Allah'ım nasıl bu kadar ezik olunur şok oluyorum. Adam eski konusunda demis ki eve gelme tatil yap bol bol ne kadar geç gelirsen o kadar iyi ve hic aramamış bile. Buradan belli degil mi bir gram sevmediği ?
Çünkü onların bu hayattaki tek kazanımı koca. Koca kutsal ve vazgeçilmez. hayatına tükürse yine de beyimdir, ne yapsa yeridir derler. Bazı insanlara müstehak.

3 aylık evliyken aldatıldım ben. 9 aylık evli adam aldatma konusunda Master yapar. Ama şimdi siz şey dersiniz; Aaaa kesin sen suçlusun. İyi bir eş olsaydın kocan seni boynuzlamazdı.
Hiç suçun yok. Bazı adamlara poponla kuş tutsan yaranamazsın. 10 kere hizmet et 11.’de yapma, zaten hiç yapmamış olursun. Her şeyini alttan al, dünyanın en ılıman insanı ol, ilk öf deyişinde dırdırcı olursun. Gözünün üstünde kaşın var diye bile aldatabilir dövebilir sövebilir. Çok şanslısın ve akıllısın ki çocuk falan da olmadan boşamışsın.

Tartışmak başka dayak atmak başka. Ikisi arasındaki farkı anlamak lazım. Tabi birde duruş meselesi. Dayak atan arayıp sormayan tatile gidince sen gelme dur daha fazla diyen erkeğe kendimi ezdirmem. Karakter meselesi tamamen. Bazı şeylerin oluru vardır bazı şeyler ise gün gibi ortadadır. Mesela konu sahibinin eşinin sevmediği gibi. Diğer konularını okursanız adam zaten evde istemiyor. Yoksa tabi ki bir tartışmaya kimse bosan demez. Tartışmasız evlilik diye bir şey zaten dünyada yok.

Kocasi evden gitti diye sevindirik olmus eve gelme diye mesajlar atiyor kadin trip atinca alttan almak yerine uste cikiyor. Eve donunce konusmuyor. Basit bi soruda saldirip dovuyor.

Simdi bu kadin kendini bit pazarinda mi buldu da bi adamla evli diye surekli onu alttan alıp ustten verecek?

Kadin eger kendi degerini bilmezse kimse bilmez. Ne kocasi ne arkadasi kusura bakma ben simdiye kadar kadin alttan aldi diye iyi hos olan koca gormedim. Ama evet kadinin surekli kendini ezdirmesiyle adam daha az problem cikarabilir de

Isi gucu var,sagligi var, cocugu yok neyine katlanacak yani bu adamin pipisi var diye mi yani anlamadim

Kendim boşandığım için boşan dşyorum evet. Kadın dayak yemiş, hakaret işitiyor, psikolojik şiddet var. Ne diyelim? Sen bu adamla (ayıyla) konuş, suyuna git, aman hemen boşanma. Aaaa iki tokat attı diye kötü koca mı oldu? Ağzını burnunu kırıp 1 hafta komada yatmadıysan boşanmana gerek yok. Seni köpek yerine koyuyor ama gizli gizli seviyordur emin ol... bunları mı diyelim. Sjsjsjsjsj Gülme geldi yine sinirden

Kadın olmak 2. Sınıf olmak, evlilik en kutsal şey. Erkek yüce varlık, alttan alıcaz. Çok seviyor beni de aman işte bi sinir anına denk geldi. Gittim diye zil taktı, üstüne bana şiddet uyguladı ama olsun inşallah boşanmayız. Boşan diyenler de pis şeytan dilli batının beyinlerini yıkadıgı yoldan çıkmışlar. İnşallah barışırlar.

Kadın olmak 2. Sınıf olmak, evlilik en kutsal şey. Erkek yüce varlık, alttan alıcaz. Çok seviyor beni de aman işte bi sinir anına denk geldi. Gittim diye zil taktı, üstüne bana şiddet uyguladı ama olsun inşallah boşanmayız. Boşan diyenler de pis şeytan dilli batının beyinlerini yıkadıgı yoldan çıkmışlar. İnşallah barışırlar.

Bosanacaksin sonra ne olacak? Dunyada erkek kitligi var bilmiyor musun? Sinek kadar kocan olsun ama basinda bulunsun ❤

Cunku yuva kolay kurulmuyor ve yuvayı dısı kus yapar.

Bosanacaksin sonra ne olacak? Dunyada erkek kitligi var bilmiyor musun? Sinek kadar kocan olsun ama basinda bulunsun ❤

Tabiiiii, aileme bana hakaret etsin. Çocuğumun önünde bana bağırsın şiddet uygulasın. Benim evim bura defol git diyecek kadar adi olsun. Aldatsın, internette karı kız peşinde koşsun kendini de beni de küçük düşürsün. Ama evde sonuçta bir ayak sesi değil mi. Çok yalnız kalırım yoksa bir nefes olsun bana. Boşanmayan anlamaz.

Cunku yuva kolay kurulmuyor ve yuvayı dısı kus yapar.

Kuslar bile bizden daha uyanik ya
Yuvada hasta kus olunca asagi atiyorlar bakiyorlar bu gidici
Enerji kaybi olmasin vs. diye

Biz hala yuce koca nolur benden bosanma modundayiz😑 allah a bu kadar kulluk etmiyorlar, zikir istiyor kocasi eve baglansin diye😑😑

Kuslar bile bizden daha uyanik ya
Yuvada hasta kus olunca asagi atiyorlar
Enerji kaybi olmasin vs. diye

Biz hala yuce koca nolur benden bosanma modundayiz😑 allah a bu kadar kulluk etmiyorlar, zikir istiyor kocasi eve baglansin diye😑😑
Cift terapıstı iyi gelebilir

Hiç suçun yok. Bazı adamlara poponla kuş tutsan yaranamazsın. 10 kere hizmet et 11.’de yapma, zaten hiç yapmamış olursun. Her şeyini alttan al, dünyanın en ılıman insanı ol, ilk öf deyişinde dırdırcı olursun. Gözünün üstünde kaşın var diye bile aldatabilir dövebilir sövebilir. Çok şanslısın ve akıllısın ki çocuk falan da olmadan boşamışsın.
Erkek için kadının hayatını mahvetmek, duygularını, güvenini yok etmek ne kadar kolay değil mi? Boşanıyoruz evet ama ölene kadar geçmeyecek yaralarımız oluyor. Yediğim o kazıkları hayatım boyunca unutmayacağım. Ben ağır atlattım çünkü bir değil onlarca kadınla aldatmış beni. Bir değil üç değil, on değil, 30 değil. Rakam epey büyük. Ama şimdi hayatımı yaşıyorum sayeisnde. Evi aldım, arabayı aldım. Altınları vs aldım. Çok çok iyiyim

Erkek için kadının hayatını mahvetmek, duygularını, güvenini yok etmek ne kadar kolay değil mi? Boşanıyoruz evet ama ölene kadar geçmeyecek yaralarımız oluyor. Yediğim o kazıkları hayatım boyunca unutmayacağım. Ben ağır atlattım çünkü bir değil onlarca kadınla aldatmış beni. Bir değil üç değil, on değil, 30 değil. Rakam epey büyük. Ama şimdi hayatımı yaşıyorum sayeisnde. Evi aldım, arabayı aldım. Altınları vs aldım. Çok çok iyiyim
Eylul onlarca kadından kastın ne, konularını biliyorum senin onlarca kadından bahsetmemıstın
Herseyı alıp mutlu olmana cok sevındım ayrıca

Eylul onlarca kadından kastın ne, konularını biliyorum senin onlarca kadından bahsetmemıstın
Herseyı alıp mutlu olmana cok sevındım ayrıca
Biz sevgili iken yattığı bir kadın, sevgili ve nişanlı iken yüz yüze aldattığı 2-3 kadın, sevgili, nişanlı ve evli iken de en az 60-70 tane kadınla sanal aldatma var. Sapık adam bütün konuşmaları saklamış skype ta, gizlice aldığı telefonda. Telefonda en az 15 kadının vücudunun her yerinin çıplak halleri, videolar. Hiçbirini silmemiş. Sırf beni aldatmak için nişandan 1 gün sonra telefon almış mesela. İnterntten kadınlarla tanışmış. Mahkemede delil olsun diye tek tek kullanıcı adlarını yazdığımızda ortaya 60-70 tane kadın çıktı. Bir sürü sahte Facebook, skype hesapları. Bizim evlilik dahil tanışma süremiz 3 yıldan fazla. Allah ın her günü aldatılmışım. Yazdıkça midem bulandı yine. Resim gönderen kadınlara da, onlara çıplak resim yollayan bu adama da hayret ediyorum. Hiç kimse korkmamış bu durumdan. Bu adam resimleri silmemiş mesela. Kadınların yarısı evli. Ne kadar cesurlar dedim hep

Biz sevgili iken yattığı bir kadın, sevgili ve nişanlı iken yüz yüze aldattığı 2-3 kadın, sevgili, nişanlı ve evli iken de en az 60-70 tane kadınla sanal aldatma var. Sapık adam bütün konuşmaları saklamış skype ta, gizlice aldığı telefonda. Telefonda en az 15 kadının vücudunun her yerinin çıplak halleri, videolar. Hiçbirini silmemiş. Sırf beni aldatmak için nişandan 1 gün sonra telefon almış mesela. İnterntten kadınlarla tanışmış. Mahkemede delil olsun diye tek tek kullanıcı adlarını yazdığımızda ortaya 60-70 tane kadın çıktı. Bir sürü sahte Facebook, skype hesapları. Bizim evlilik dahil tanışma süremiz 3 yıldan fazla. Allah ın her günü aldatılmışım. Yazdıkça midem bulandı yine. Resim gönderen kadınlara da, onlara çıplak resim yollayan bu adama da hayret ediyorum. Hiç kimse korkmamış bu durumdan. Bu adam resimleri silmemiş mesela. Kadınların yarısı evli. Ne kadar cesurlar dedim hep
Senin hepsini pes etmeden bulman takdire sayan öncelikle.
Herseyı kazanmış olman ikinci harıka haber.
Ciddi anlamda sapıkmıs bu arada adam.
Öylesine yapılmaz boyle seyler cunku.
Yanlıs hatırlamıyorsam aynı ıs yerindeydınız dı mı

Back