• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Gelmeden önce saydırmıştım ondan sanırım. Ya işte ben güvenmem gözü kapalı ara ara inip arabasına bakarım eve bakarım hep yanımda evden işe işten eve yani olsa tlf kesinlikle bi yerde açık verirdi
Çok baski kurmuşsunuz sanki arkadaşlarla da dışarı çıkmıyoruz falan yazmstnz sanırım şu dönem de tüm sağlıkçılar çok gergin ve stresli. Elbette siddet gostermesi affedilemez. Sizin konunuzdan bagimsiz olarak demek istiyorum ki eşler birbirini fazla darlamamali gerçekten.

bu günlerin geçmesini evde mi beklerdiniz siz olsanız . Öylece durayım mı şimdi düşünemiyorum
Giderseniz ailenizin yanina gideceginizi düsündügüm icin ve babanizin hasta oldugunu söylemistiniz sanirim onu düsünerek bekleyin dedim. Cünkü bu aralar yeni bir eve cikmak esya almak sknti olabilir... Allah yardimciniz olsun

Üstüne ne yaparak düşüyorum akıl verin düşünemiyorum. Üstte de biri nie yüzsüzlük yapıp geldin demiş herkes bişe dio. Mesaj attım çünkü yarım kaldı dayanamadım yine saydırdım.
Sen tatile gitmissin tamam aramadi ya da bir sure daha kal dedi.Neden aa neden gelmemi istemio musun falan diosun.Demek sen kadar yogun hissetmio fakat seni sevmio manasina gelmez bu erkekler biz gibi sarip sarmalamayi bilmio ya da hemen sahiplenip alisamio.Yoklugunu o evde hissetmesi icin once zaman gececek sonra o evde olmayisin ona koyacak.Sana karsi tepkili bir adamla birliktesin ve duzeltecegim diye iyice batiriyorsun yenisiniz daha biraz zamana birak bir seyleri her sey bi otursun adama ahtapot gibi sarilma olmasi gereken dozda yasa yasat.Zamanla aranizda bag kurulacak ne kadar flort etsende evlilikte ki bag farkli.Ona msj atarak ya da beni sevmio musun dusunmuo musun merak etmiosun ne yapiosun nereye gidiosun falan birak kenara adam hesap verecek ya da bazi seyleri dusunecek kivamda degil sen vicik vicik hamurdan biseyler yapmaya calisosun zaman lazim azicik agir tut kendini

Sabret kardeşim sürekli dua et bil ki bu bir andır gelip geçecek sense sabrın karşılığı bu ağaçtan güzel meyvalar yiyeceksin sen Allah'a istiğfar halinde ol Allah kullarının daima yardımcısıdır Rabbim senin ve eşinin kalbine şifa versin aranızda muhabbeti yayginlaştirsin eşine sürekli Allahtan korkmasini ve senin ona Allahın emaneti olduğunu söyle ve eşine sakin saygısızlık yapma yuva yıkmak kolay yapmak zor bunu unutma Allahta sabredenlerle beraberdir .

Size siddet uygulamış. Siz buna tepki vermezseniz bundan sonra bir güzel dayak yemeğe devam edersiniz. Simdi burda "sabret, yuva yıkma" diyenler de vardır. Bence tepkiniz ağır ama ölçülü olmalı. Madem size saldırmayı biliyor o zaman bunun cezası da olacak. Şunu da ekleyim: Iki evladım var. Ölüm döşeğinde olsam bile onların bir yerde şiddet görmesine göz yummam. İstemem. Hiçbir anne baba istemez.
Konuya şunu da eklemek isterim: eşim iş yerine kiyafet götürür, çünkü bazen üstü kirleniyor nöbet sırasında. Temiz yedek kiyafet hep bulundurur dolabında

Üşüyecek insan yanına ev kıyafeti mi alır ya? Hırka alır, fazladan sweatshirt alır, ceket alır falan filan. Nasıl bir işte çalışıyor ki? Yazdıysanız da görmedim. Yani belki de yanına yedek kıyafet almasını mantıklı kılacak bir iştir.

Ama tüm bunlar bir yana şuncacık şeyden böğürmeye başlayıp, bir de size şiddet uygulayan hırbodan değil eş, insan bile olmaz. Pislik herif... Hayatımı mahvetti diyorsunuz ama hayatınız bu 8 aydan ibaret değil. Önünüzde koca bir hayat var. Asıl o kısmı mahvetmesine izin vermemekle akıllılık edersiniz.

Sizin bence ayrılmaya niyetiniz yok verdiğiniz cevaplardan belli. Ama bir evlilik sadece aldatmaktan dolayı bitmez bu söyledikleriniz bile eşinizin sizden bunaldığının belki de sevmediğinin göstergesi yani evlilik bu değil.Kendinize bahane aramayın bu evliliği sürdürmek için. Ayrıca emin misiniz mesai saatleri kaçtan kaça kadar vs biliyor musunuz kesin olarak

Merhaba hanımlar
Derdim büyük çok üzgünüm şu an çok zor yazıyorum.
Daha önce açtıgım konudan da bilirsinz belki eve gelmemi çok istemiyordu eşim tabi geldim bi aldatma olayı falan olduğunu da sanmıyorum çünkü hep bakarım tlf na. Ben evdeyken hep evdedir sadece arkadaslarıyla da dısarı çıkmıyordu ben varken bi olay yüzünden ikimiz de çıkmama kararı almıştık.Neyse işte geldiğimden beri de konuşmuyoruz ben bayılmıyorum ben de gelmeye yeterli eşyam yok gibi çıkışmıştım mesajda.
Bugüne dönelim. Sabah kalktı hazırlandı ve birer parça da ev kıyafeti aldı. Ben de doğal olarak sordum neden alıyorsun onları diye. O kadar sinirlenmiş ki neye bilmiyorum sen yat karışma dedi. Tabi cuma günü olunca duramadım çıkışta bi yere mi gidiyorsun dedim. Koridorda bagırmaya başladı hep pislik düşünüyormuşum işe gidiyormuş üşümemek için almş vs.
Tabi yine duramadım kalktım ne dedim sana ya bu kadar bagıracagın ne oldu diye bağırınca geldi resmen bana saldırdı bi de tokat attı gitti. Mesaj attım sen nasıl insansın nasıl yaparsın ne dedim gibisinden baya saydırdım. Vay efendim herkes yatarken kendi işe gdiyormuş ben de daha sorguya çekiyormuşum.Boşanıcam senden dedim boşanacaksan hemen git evde durma yazmış bi de. Ne yapacağımı şaştım. Şu virüs varken kalkıp aileme gitsem başka şehirdeler babam yaşlı başka hastalıkları var üzmek istemiyorum. Evde dursam istemiyorum ne yapıcam bi akıl verin.
Evlilik faal olarak bitmiş zaten üzgünüm saygı yok bir kere
Siz kavga çıkacağını bile bile sinirli olmasına rağmen ısrarla üzerine gitmişsiniz o da karşılık verip hiç yapmaması gereken bir şey yapmış tahammülünüz bitmiş malesef ikinizin de
Aldatıyor diyemem ama 2. Telefonu olabilir
2.hesaplari vs

Lütfen şu yaşadığınız olaya bir dış göz olarak uzaktan bakın daha cicim ayları sayılacak bir evlilik döneminde eşiniz evinize gelmeyin diye ısrar ediyor siz ona eşyam yok giderim alıp vs diyip trip atınca tamam diyip başka tek kelime yazmıyor siz eve gelince sizle konuşmuyor ve bugün kıyafet neden aldın diye sorunca sizi tokatlıyor boşanacaksan git direk diyor. Şimdi Allah aşkına size soruyorum bu adamın sizi seviyor olma ihtimali var mı sizce ? Hiç yorum yapmadan size soruyorum.

Yani aileme de hem gitmek istiyorm hem istemiyorum onları da üzmek istemiyorum ne yapacagımı şaştım

Şu virüs olmasaydı bir dakika düşünmez gidin derdim. Aileniz üzülmesin diye evde oturup dayak mı yiyeceksiniz? Aileniz bunu gördüğünde üzülmeyecek mi? Zaten eşiniz yanında olmanızı istemiyormuş ki siz inat edip gelmişsiniz. Eşinizin bu evliliği sürdürmek gibi bir isteği veya çabası olduğunu hiç sanmıyorum. Şu yazdıklarınıza göre kendimizce haklı olduğunuz bir bahanenin arkasına saklanarak bu forumdaki çoğu kadın gibi evli kalmaya devam edeceksiniz. Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bende esimde bazen ofise giderken yanimiza ev polarlarimizi vs aliyoruz. Ofiste terleme usume oluyor cunku mecburkaliyoruz. Esinizin yaptiklari cok sacma allah yardimciniz olsun

Tamam virüs, hastalık çok ciddi; şakaya alınacak tarafı yok da bu meret kapıdan çıktığın anda üstüne saldırmıyor. Adım atmamak için virüsü bahane etmeyin. Kaldı ki eşiniz sağlık personeliymiş ondan size bulaşma ihtimali çok çok daha yüksek. Ayrıca evde de can güvenliğiniz yok ki... Eşiniz birden daha çok sinirlense ve hayatınızı tehlikeye atacak şekilde darp etse sizi? Hastaneye gitmeyecek misiniz ya da polis çağırmayacak mısınız virüs var diye?

Bence iş yeri Corona tatili verdi. Ama o başkasının yanına gidiyor , ise gider gibi çıkıp.
Valla insan herkesi kendi gibi bilirmiş. Benim iş yerim bir aylık ücretsiz izin vermişti, aileme iki haftasını söylemiştim sadece. Sabahtan çıkardım, sevgilimle takılırdik. Okuyunca aklıma direkt bu geldi.
Zaten aldatsa neeee aldatmasa ne ? Böyle bir hayvan ile evli olmak bile boşanma sebebi bence

Back