Bende saglik calisaniyim. Normalde sivil calisirdim su durumda hastaneye gider gitmez forma ve onluk giyiyorum. Nobetli calisiyor olsa bazi birimlerde gece 2 saat falan birbirini dinlendiriyor calisanlar, firsat olursa. O zaman rahat insanlarin acil durumlari dusunmeyip pijama giydiklerini gordum ama su durumda saglik calisanlari evden birsey goturmek yerine hastaneye belirledigi sadece bir kiyafetle gidiyor. Bence siz nöbet listesini bir sorgulayin derim gercekten nobetci mi?
K Kursunkalem0102 Ayrica sizi uzmek istemiyorum ama sunu soylemek istiyorum ben calisiyorum sen yatiyorsun gibi birsey icin kavga cikarmasini anlamiyorum. Benim esimde saglik calisani ama bazi sebeplerden oturu su an 3 hafta izin verildi ve bu karara ondan cok ben sevindim cunku en azindan aklim onda kalmayacak. Seven insan da boyle dusunur. Sizin esiniz normal degil. Benim aklima gelen ya size karsi ilgisi sevgisi azaldi ya bir derdi var yada birseyler karistiriyor. Her durumda Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa surede toparlarsiniz.