İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Hayır o mana da demedim. Tabiki şuan gitmeyin ama niyetiniz gerçekten boşanmak değilse boşanıcam demeyin.
Sizi hiç kale almaz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzelce konuşmayı deneyin derdi neymiş. Ev kıyafeti almak size gelme demesi falan ne bileyim normal değil.

Peki siz niye evlendiniz sizi döven bir adamla? Evlenmeden neyin ne olacağı belli olmuyor bazen. Ikiniz de bazı şeyleri görmemişsiniz.

Üstte biri demiş mantıklı geldi ama wmin değilim adam sanırım asırı derece kısıtlandığını düşünüo . Geldiğimde o hiç konuşmayınca ben de konuşmadım

Valla boşanmayı düşünüyorum ama keşke söylemeseydim şu an virüsten dolayı adım atamıycam ve ciddiyetsiz görünücem

Daha yolun başındasın ayrılıp hayatına bakabilirsin çocuğun yok. Hâlâ neden çekiyorsun? Ailene anlatırsın yani saklanacak bişey göremiyorum

Üstte biri demiş mantıklı geldi ama wmin değilim adam sanırım asırı derece kısıtlandığını düşünüo . Geldiğimde o hiç konuşmayınca ben de konuşmadım
geldiğinizde neden hiç konuşmadı oda bir değişik
kavga falan mı etmiştiniz telefonda
ne bileyim insan eşini özler konuşur falan

sabah yazdığınız mesaja cevap verdi mi?

birde teli hep ortada diyorsunuz da 2. teli olan nice eş okuduk burda

Daha yolun başındasın ayrılıp hayatına bakabilirsin çocuğun yok. Hâlâ neden çekiyorsun? Ailene anlatırsın yani saklanacak bişey göremiyorum
Ailemin yanına gidip boş boş oturup herkesin de canını sıkmak istemiyorum dava açamıycam avukat bulamııycam ev bulup eşyamı alamıycam yani her türlü ben rezil okucam gibi şu an

Gelmeden önce saydırmıştım ondan sanırım. Ya işte ben güvenmem gözü kapalı ara ara inip arabasına bakarım eve bakarım hep yanımda evden işe işten eve yani olsa tlf kesinlikle bi yerde açık verirdi

Canım belli ki adamın derdi seni göndermek evet üzücü bir durum öbür konunu da okumuştum orda Bile normal gelmemişti bana .. üstüne birde dayak var ve sana fazlalık gözüyle bakıyor .. bence eşyanı topla terket ya yazık sana

E boşanmaya da yanaşmıyor az önce cvp verdi yine boşanmakla mı tehdit ediyorsun falan. Yani o aşamaya daha önce yine geldik vazgeçirdi yeniyiz alışıcaz die bi şans verdim ben de

9 ayda u hal gelmis evlilik cocuk da yoksa hic durma.ailen üzülür biraz kizsr belki ama şekilde sekilde seni korur.ilerde cok pişman olursun.lutfen genis düşün birkac sene sonrasını düşün ve sadece kendini.

Kapının kilidini değiştirin kapıya dayanirsa polis çağırır uzaklaştırma kararı cikartirsiniz. Tam bı öküz bu adam

Abla ne diyim sana ben önceki konunu okudum neden yüzsüz gibi geldin eve ben okuyunca inşallah gelmez dedim ama sendeki inadı bir anlasam adam seni sevmiyor işte sevse bunları yapar mı. Birde mesaj atmışsın kaç gitsene ne ölüyorsunuz şu köpeklere ya

Neden bu adamin ustune bu kadar dusuyorsun?Birakk biraz orasi senin evin gelmemi istemio falan ne demek.Ayrica biriniz bagiriosa biriniz susmazsaniz her sey olur.Esin sana vurmus tam bir kalas sen neden ustune msj atiosun?Bence niyetin bosanmak degil icinde yoksa cesaretin yoksa blörf yapma adamin aklina bir de bunu sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…