- 8 Ekim 2019
- 689
- 1.645
- 43
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
-
Sizce şu virüs döneminde azımsanacak bişey mi bi de yeni geldim . Gel git sürekli bi adım atmadan dava açmadan eşyamı almadan gitmek de mantıklı mı sanki küsüp gitmişim de gelmelerini bekliyomusum gibi olmaz mı?
Peki siz niye evlendiniz sizi döven bir adamla? Evlenmeden neyin ne olacağı belli olmuyor bazen. Ikiniz de bazı şeyleri görmemişsiniz.İyi de evlenmeseydi o zman. Sonuçta bana bağlı artık . Sormayayım mı hiç bişey kendi mesela bana hiç bişe sormaz aramaz ben de bundan bunalmş durumdayım. Acaba kaçan kovalanır olayı mı ben çok mu düştüm üstüne de boğulmuş hissediyo anlamıyorum ki
Üstte biri demiş mantıklı geldi ama wmin değilim adam sanırım asırı derece kısıtlandığını düşünüo . Geldiğimde o hiç konuşmayınca ben de konuşmadımgeldiğinizden beri aranız nasıldı
tripli miydiniz ona karşı normal mi?
hödük müdür nedir?
soramaz mısınız neden aldığını neden bu kadar dolup taşmış size?
boşanmayacaksınız boşanacağım demeyin lütfen
Evlenince ortaya çıktı işte ne bilelimPeki siz niye evlendiniz sizi döven bir adamla? Evlenmeden neyin ne olacağı belli olmuyor bazen. Ikiniz de bazı şeyleri görmemişsiniz.
Valla boşanmayı düşünüyorum ama keşke söylemeseydim şu an virüsten dolayı adım atamıycam ve ciddiyetsiz görünücemHayır o mana da demedim. Tabiki şuan gitmeyin ama niyetiniz gerçekten boşanmak değilse boşanıcam demeyin.
Sizi hiç kale almaz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzelce konuşmayı deneyin derdi neymiş. Ev kıyafeti almak size gelme demesi falan ne bileyim normal değil.
geldiğinizde neden hiç konuşmadı oda bir değişikÜstte biri demiş mantıklı geldi ama wmin değilim adam sanırım asırı derece kısıtlandığını düşünüo . Geldiğimde o hiç konuşmayınca ben de konuşmadım
Ailemin yanına gidip boş boş oturup herkesin de canını sıkmak istemiyorum dava açamıycam avukat bulamııycam ev bulup eşyamı alamıycam yani her türlü ben rezil okucam gibi şu anDaha yolun başındasın ayrılıp hayatına bakabilirsin çocuğun yok. Hâlâ neden çekiyorsun? Ailene anlatırsın yani saklanacak bişey göremiyorum
Hic öyle dusunme telefonlarin silme özelliği var kapida herşey silinir.ruhun duymaz.birseysen supheleniyorsan o vardir.Ya işte şunu anlamıyorum evden işe işten eve telefonunu hep kontrol ederim nasıl bi iş çevirsin?
Gelmeden önce saydırmıştım ondan sanırım. Ya işte ben güvenmem gözü kapalı ara ara inip arabasına bakarım eve bakarım hep yanımda evden işe işten eve yani olsa tlf kesinlikle bi yerde açık verirdigeldiğinizde neden hiç konuşmadı oda bir değişik
kavga falan mı etmiştiniz telefonda
ne bileyim insan eşini özler konuşur falan
sabah yazdığınız mesaja cevap verdi mi?
birde teli hep ortada diyorsunuz da 2. teli olan nice eş okuduk burda
E boşanmaya da yanaşmıyor az önce cvp verdi yine boşanmakla mı tehdit ediyorsun falan. Yani o aşamaya daha önce yine geldik vazgeçirdi yeniyiz alışıcaz die bi şans verdim ben deCanım belli ki adamın derdi seni göndermek evet üzücü bir durum öbür konunu da okumuştum orda Bile normal gelmemişti bana .. üstüne birde dayak var ve sana fazlalık gözüyle bakıyor .. bence eşyanı topla terket ya yazık sana
Bilemiyorum ki varsa karşıdaki kişi de sonuçta konusmak görüşmek ister e iş te deilse evde. E konusmak yazısmak ister o da yokHic öyle dusunme telefonlarin silme özelliği var kapida herşey silinir.ruhun duymaz.birseysen supheleniyorsan o vardir.
9 ayda u hal gelmis evlilik cocuk da yoksa hic durma.ailen üzülür biraz kizsr belki ama şekilde sekilde seni korur.ilerde cok pişman olursun.lutfen genis düşün birkac sene sonrasını düşün ve sadece kendini.Gelmeden önce saydırmıştım ondan sanırım. Ya işte ben güvenmem gözü kapalı ara ara inip arabasına bakarım eve bakarım hep yanımda evden işe işten eve yani olsa tlf kesinlikle bi yerde açık verirdi
Seni bilen biri olabilir.hersey olabikir.Bilemiyorum ki varsa karşıdaki kişi de sonuçta konusmak görüşmek ister e iş te deilse evde. E konusmak yazısmak ister o da yok
Ben nasıl davranıyorum ki?Seni bilen biri olabilir.hersey olabikir.
En onemlisi sizinki bir evlilik degil gibi sevgi olsa ikinizde bu seklde davranamassiniz.
Anlattiklariniz normal değil.eşinizin sizi istememesi,sizin bagirmaniz.yani cok buyuk şeyler oturmamis bir evlilik.terapist falan deyecegim ana cocuk uoksa ugrasmaya degmez.ikinizde yolunuza bakin.Ben nasıl davranıyorum ki?
Neden bu adamin ustune bu kadar dusuyorsun?Birakk biraz orasi senin evin gelmemi istemio falan ne demek.Ayrica biriniz bagiriosa biriniz susmazsaniz her sey olur.Esin sana vurmus tam bir kalas sen neden ustune msj atiosun?Bence niyetin bosanmak degil icinde yoksa cesaretin yoksa blörf yapma adamin aklina bir de bunu sokmaMerhaba hanımlar
Derdim büyük çok üzgünüm şu an çok zor yazıyorum.
Daha önce açtıgım konudan da bilirsinz belki eve gelmemi çok istemiyordu eşim tabi geldim bi aldatma olayı falan olduğunu da sanmıyorum çünkü hep bakarım tlf na. Ben evdeyken hep evdedir sadece arkadaslarıyla da dısarı çıkmıyordu ben varken bi olay yüzünden ikimiz de çıkmama kararı almıştık.Neyse işte geldiğimden beri de konuşmuyoruz ben bayılmıyorum ben de gelmeye yeterli eşyam yok gibi çıkışmıştım mesajda.
Bugüne dönelim. Sabah kalktı hazırlandı ve birer parça da ev kıyafeti aldı. Ben de doğal olarak sordum neden alıyorsun onları diye. O kadar sinirlenmiş ki neye bilmiyorum sen yat karışma dedi. Tabi cuma günü olunca duramadım çıkışta bi yere mi gidiyorsun dedim. Koridorda bagırmaya başladı hep pislik düşünüyormuşum işe gidiyormuş üşümemek için almş vs.
Tabi yine duramadım kalktım ne dedim sana ya bu kadar bagıracagın ne oldu diye bağırınca geldi resmen bana saldırdı bi de tokat attı gitti. Mesaj attım sen nasıl insansın nasıl yaparsın ne dedim gibisinden baya saydırdım. Vay efendim herkes yatarken kendi işe gdiyormuş ben de daha sorguya çekiyormuşum.Boşanıcam senden dedim boşanacaksan hemen git evde durma yazmış bi de. Ne yapacağımı şaştım. Şu virüs varken kalkıp aileme gitsem başka şehirdeler babam yaşlı başka hastalıkları var üzmek istemiyorum. Evde dursam istemiyorum ne yapıcam bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?