• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Abla ne diyim sana ben önceki konunu okudum neden yüzsüz gibi geldin eve ben okuyunca inşallah gelmez dedim ama sendeki inadı bir anlasam adam seni sevmiyor işte sevse bunları yapar mı. Birde mesaj atmışsın kaç gitsene ne ölüyorsunuz şu köpeklere ya
Evli olunca öyle olmuyor işte. Sonuçta sadece ona ait değil burası aldığım eşyaların borcunu ödüyorum hala

Neden bu adamin ustune bu kadar dusuyorsun?Birakk biraz orasi senin evin gelmemi istemio falan ne demek.Ayrica biriniz bagiriosa biriniz susmazsaniz her sey olur.Esin sana vurmus tam bir kalas sen neden ustune msj atiosun?Bence niyetin bosanmak degil icinde yoksa cesaretin yoksa blörf yapma adamin aklina bir de bunu sokma
Üstüne ne yaparak düşüyorum akıl verin düşünemiyorum. Üstte de biri nie yüzsüzlük yapıp geldin demiş herkes bişe dio. Mesaj attım çünkü yarım kaldı dayanamadım yine saydırdım.

Evli olunca öyle olmuyor işte. Sonuçta sadece ona ait değil burası aldığım eşyaların borcunu ödüyorum hala
Olur ödüyorsun diye dayak yemeye devam et bize konu açmanın gereği yok o zaman sen koymuşsun kafana

insanlar şu an aşırı gergin zaten. sağlıkçı olmamamıza rağmen işe gidip geliyor olmak aşırı geriyor bizim gibileri de. tokatını es geçiyorum ona diyecek sözüm yok.
ama siz şu an boşanma niyetinde olsanız bile yapamayacağınızı düşünüyorsunuz. o zaman adamı daha fazla germenize gerek yok ! 2 yol içinde kararlı olmanız gerekiyor. kalmak ya da gitmek için.
belki de bize anlatmadığınız başka şeyler var ve adam aşırı sinirli kurulmuş size.

Ne güzel sizden birşey saklamayan aldatmayan eşiniz var,tokat atıp şiddet uygulaması ince bir detay sadece
Hem virüs var ortalık karışık evden dışarı adımınızı atmayın eşinize de tavır yapmayın belli mi olur virüs olayları durgunlaşana kadar bir bakmışsın evliliğiniz eskisinden de iyi olmuş.
Dediğim gibi tokat olayını hiç düşünüp kendinizi üzmeyin kocadır bu döver de sever de yani..
Siz telefon karıştırmaya telefonda birşey bulamayınca da şükredip mutlu olmaya devam edin
Hem eşinizin tokat attığı yerde belki gül bile bitmiştir 😌🤗
Avukattı evdi boşanma davasıydı,hem de o kadar düğün masrafı ödenen borçlar boşa gitmesin
Ama lütfen bizi de ihmal etmeyin pazartesi yeni bir konuyla bekliyoruz sizi

Hiç bisey tek taraflı değil illa ki bi sebep vardır size bu kadar öfke duyması için

Ne güzel sizden birşey saklamayan aldatmayan eşiniz var,tokat atıp şiddet uygulaması ince bir detay sadece
Hem virüs var ortalık karışık evden dışarı adımınızı atmayın eşinize de tavır yapmayın belli mi olur virüs olayları durgunlaşana kadar bir bakmışsın evliliğiniz eskisinden de iyi olmuş.
Dediğim gibi tokat olayını hiç düşünüp kendinizi üzmeyin kocadır bu döver de sever de yani..
Siz telefon karıştırmaya telefonda birşey bulamayınca da şükredip mutlu olmaya devam edin
Avukattı evdi boşanma davasıydı,hem de o kadar düğün masrafı ödenen borçlar boşa gitmesin
Kocadır döverde sever diyen kadınlar yüzünden onca çocuk anasınız kaldı kendinizde mısınız

İyi de evlenmeseydi o zman. Sonuçta bana bağlı artık . Sormayayım mı hiç bişey kendi mesela bana hiç bişe sormaz aramaz ben de bundan bunalmş durumdayım. Acaba kaçan kovalanır olayı mı ben çok mu düştüm üstüne de boğulmuş hissediyo anlamıyorum ki
Sizin kafanız karışık. Geçen ki konunuzda bu izolasyon döneminde ailenizin yanına gittiniz, okullar tatil olduğu İçin geldim dediniz, sonra sınav var dediniz, evinize geri döndünüz. Şimdi tekrar ailenizin yanına dönmeyi düşünüyorsunuz. Bunu nasıl aklınızdan geçiriyorsunuz bilmiyorum gerçekten. Tamam size tokat atması İçin hiç bir gerekçe yok ama sizde bencillik etmiştiniz.
bende sağlıkçıyım, tüm sağlıkçıların izni kapatıldı. Doğum sonrası olanlar bile yıllık izinden çağırıldı. berbat bir psikolojide herkes. Ama siz bu durumda eşinizi yalnız bırakıp anne babanızın yanına gidip bir kaç gün kalıyorsunuz. Nasıl olsa eşiniz gidemeyecek siz gidiyorsunuz. Aynı evde yaşayıp birbirinize destek olmanız gerekirken, en kötü dönemde gidip 3-4 gün bile olsa ailenizde kalıyorsunuz. Bazı şeyleri çok geç fark edeceksiniz. sizin aileniz eşiniz bunu kabul edin artık. Bunu bana eşim yapsa, bir de gelip sorsa ne bu kıyafetler diye, cevap vermem şahsen.

Ya ne kadar değişiksiniz düşünemiyorm şu an zor yazıyorum diye belirttiğim halde ne bu akıl istediğim için yazdım her ihtimali düşünmek zorundayum su an akıl verin vercekseniz yoksa iğnelemeyin

Siz normalken bu adam böyle olmadı deme 2 yıllık gecmisiniz var sadece kendi tarafınızdan anlatıyorsunuz

Sizin kafanız karışık. Geçen ki konunuzda bu izolasyon döneminde ailenizin yanına gittiniz, okullar tatil olduğu İçin geldim dediniz, sonra sınav var dediniz, evinize geri döndünüz. Şimdi tekrar ailenizin yanına dönmeyi düşünüyorsunuz. Bunu nasıl aklınızdan geçiriyorsunuz bilmiyorum gerçekten. Tamam size tokat atması İçin hiç bir gerekçe yok ama sizde bencillik etmiştiniz.
bende sağlıkçıyım, tüm sağlıkçıların izni kapatıldı. Doğum sonrası olanlar bile yıllık izinden çağırıldı. berbat bir psikolojide herkes. Ama siz bu durumda eşinizi yalnız bırakıp anne babanızın yanına gidip bir kaç gün kalıyorsunuz. Nasıl olsa eşiniz gidemeyecek siz gidiyorsunuz. Aynı evde yaşayıp birbirinize destek olmanız gerekirken, en kötü dönemde gidip 3-4 gün bile olsa ailenizde kalıyorsunuz. Bazı şeyleri çok geç fark edeceksiniz. sizin aileniz eşiniz bunu kabul edin artık. Bunu bana eşim yapsa, bir de gelip sorsa ne bu kıyafetler diye, cevap vermem şahsen.
Ya ben sınav için gittim ve evet gerçekten orada kalmamı istedi bunu sa ben varken çıkamadıgı arkadaslarıyla görüşmek için yaptıgını düşündüm sonra zaten çarşamba gelmeyi planlıyordm ona höre çok kıyafet almamıştm ve geldim. Evet eşim tarafından özellikle bu olaydan sonra sevilmediğini düşünüyorm ister istemez sorguluyorum yeni evliyiz nedenler arıyorm her ihtimali düşünüyorum

İş kıyafetlerini orada bırakacaktır belki virüs sebebi ile ona bişi diyemem ama sen bahane ediyorsun yok babamı üzemem vs kıyagetleri de bahane ederek döndün senin zaten ayrılasın yok sadece boşanacağım diyeyim de korksun istiyorsun... hazır sokağa çıkma yasağı falan yokken kalk git bari sen onların yanında ilden üzülsünler.. diyelim sokağa çokma yasağı geldi adam da biliyor ki sen artık bir yere gidemezsin iyice artacak zulmü..

Siz normalken bu adam böyle olmadı deme 2 yıllık gecmisiniz var sadece kendi tarafınızdan anlatıyorsunuz
Evet kendince haklı oldugu ama benm asla haklı görmediğim bi konuda bana kurulmş olabilir ama bunu nasıl yapar bu bunu açıklar mı

İş kıyafetlerini orada bırakacaktır belki virüs sebebi ile ona bişi diyemem ama sen bahane ediyorsun yok babamı üzemem vs kıyagetleri de bahane ederek döndün senin zaten ayrılasın yok sadece boşanacağım diyeyim de korksun istiyorsun... hazır sokağa çıkma yasağı falan yokken kalk git bari sen onların yanında ilden üzülsünler.. diyelim sokağa çokma yasağı geldi adam da biliyor ki sen artık bir yere gidemezsin iyice artacak zulmü..
Bi polis de çağırabileceğimi biliyordur. Ya burası benim de evim neden giden kadın oluyo rahat edemiyorum evden başka bi yerde ben rezil olmak istemiyorum ve evet asla bu evliliğe devam da etmek istemiyorum

Ya ben sınav için gittim ve evet gerçekten orada kalmamı istedi bunu sa ben varken çıkamadıgı arkadaslarıyla görüşmek için yaptıgını düşündüm sonra zaten çarşamba gelmeyi planlıyordm ona höre çok kıyafet almamıştm ve geldim. Evet eşim tarafından özellikle bu olaydan sonra sevilmediğini düşünüyorm ister istemez sorguluyorum yeni evliyiz nedenler arıyorm her ihtimali düşünüyorum
O kalmanızı istese de kalmayın. Evinizde olun yani ne var bunda? Sınava gidip dönün.
Yeni evliyiz diyorsunuz şehir dışında ailenizde kalıyorsunuz kalmayın. Ben bu dönemde yerinizde olsam sadece eşim kendini yalnız hissetmesin diye gitmezdim. Sizin gönlünüz olursa eşiniz kal der tabi. Bana da eşim git annende kal, 1 hafta gelme diyor. Çnkü iki çocuğumuz var ve ikincisi gece hiç uyutmuyor. Gidip 1 gün kalıp eşim eve gelmeden dönüyorum. Gece çalıştığı zamanlar. O da ayda yılda bir. Çocukların sesi bunaltıcı olabilir ama katlanmak zorunda. Sorumluluk sahibi olmak zorunda. Benim başım ağrıyorsa gece uyuyamıyorsam o da uyumasın.

@kurşun ben seni iģnelemek için değil artık gözünü aç diye yazdım
Eşine hak veren tayfadan da değilim
Burda birkaç kişi daha eşine hak verse sen kendinde kusur aramaya başlayacaksın
Otur düşün sen şiddeti hak edecek ne yaptın? Kim sana tokata atabilir? Aciz bir insan mısın sen?
Kimseye ihtiyacın var mı? Yok yok yok
Kendine gel kendine bir güven saçma sapan aldattı mı aldatmadı mı diye telefon karıştırmak yerine önce bir ozsaygını yeniden kazan.
Lânet olsun de bırak gerekirse
Madem durumlar müsait değil o zaman kafanda bitir
Akşam beyefendi eve geldiğinde kendinde hizmet etme sorumluluğu hissetme
Tokat attığı elleriyle bir zahmet kendi işini yemeğini yapsın

Valla bu kadınların bahaneleri beni yoruyor orası benim de eşyalarım borçlarını ödüyorum diyorsun o yokken çağır spotcu sat gitsin.. ben ilk eşimden ayrılırken kıyafetlerimi ve kızımın kıyafetlerini aldım onun dışında da annemin el işlerini ne eşya ne mobilya ne ekstra bişi kuzumun mobilyasını vs annem aldı ödedi eşyaların yarısını ben ödedim hatta evin yarısını bile almadım mahkemede kızımı alayım yeter diye düşündüm..

Back