• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Kapiyi kilitle.Sıkar biraz kırmak ele gune karsı.Kalkisirsa ,polisi ararsin.Kararli ol,sen üzerine git.Tokat atmış farkinda mısin?Hem de niye kiyafet aldin dedin diye.Pes

Ya bu ne biçim evlilik? Yetişkin insanlarsınız ördek ailesi gibi hep birlikte hareket etmek zorunda mısınız, sebebi ne olursa olsun ayrı ayrı evden çıkamamak ciddi bir sorun. Hakaret var, fiziksel şiddet var. Madem boşanmayacaksınız niye seni boşayacağım diyorsunuz? Tabi ki cevap olarak çek git duyarsınız. Boşanmaya yanaşmıyor diye bir şey olamaz kendinize bahane bulmayın lütfen gerçekten isteseydiniz şu an o evde olmazdınız bin kere de boşanmıştınız. Ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi akşam eve gelecek elbet eşiniz
Ben boşanmak istiyorum ama şu an bu durumda ne yapabilirim diyorum hepsini okudunuz mu şu an evden çıkıp nereye gideyim nerden gidip avukat bulayım korkuyo herkes çıkamıo kimse

o zaman ne bekliyorsunuz anlamadım. böyle bir olayda bile size şiddet uygulayan adamdan ne bekliyorsunuz?

Ben boşanmak istiyorum ama şu an bu durumda ne yapabilirim diyorum hepsini okudunuz mu şu an evden çıkıp nereye gideyim nerden gidip avukat bulayım korkuyo herkes çıkamıo kimse
biyere gitme canim evde mümkün oldugu sürece muhattap olma soru sorma hesap sorma konusma bile kendi haline birak bosanma asamasina gec ztn evden onun cikmasi gerekir galiba davani ac uzaklastirma karari al en önemlisi Darp raporunu al !

Hayır olamaz. Sağlık çalışanı çünkü.
Bu süreçte sinirli olması normal ama size böyle davranmasını aklamıyor yine de. Sağlık çalışanı olduğu için eve gelmeden üzerini değiştirmek için almış olabilir mi? Temiz gelebilmek adına?
Bu olasılıklara rağmen bu adamın bir iş çevirdiğine inanıyorum hala.

Kıyamet kopacak millete bak yaaa Allah'ım sen büyüksün!!! Esin bencil biri bacım bu bencillik gözünü kör eylemiş.

Bu süreçte sinirli olması normal ama size böyle davranmasını aklamıyor yine de. Sağlık çalışanı olduğu için eve gelmeden üzerini değiştirmek için almış olabilir mi? Temiz gelebilmek adına?
Bu olasılıklara rağmen bu adamın bir iş çevirdiğine inanıyorum hala.
Ya işte şunu anlamıyorum evden işe işten eve telefonunu hep kontrol ederim nasıl bi iş çevirsin?

Evet hepsini okudum, siz de hepsini okuduysanız geçmişteki durumlar için de yorum yaptığımı anlamışsınızdır. Evinizde oturacaksınız şu an yapacak hiçbir şeyiniz yok. Elbette şimdi avukat bulamazsınız. Size git veya gitme diyemem. Akşam kocanız geldiğinde de uzatmayın yani kavga etmeyin demek istiyorum yoksa afedersiniz o ayı kocanız size yine şiddet uygulayabilir. Ortalık sakinlesene kadar mecbur aynı evdesiniz. Sonrasında madem kararlısınız boşanın.

Evet hepsini okudum, siz de hepsini okuduysanız geçmişteki durumlar için de yorum yaptığımı anlamışsınızdır. Evinizde oturacaksınız şu an yapacak hiçbir şeyiniz yok. Elbette şimdi avukat bulamazsınız. Size git veya gitme diyemem. Akşam kocanız geldiğinde de uzatmayın yani kavga etmeyin demek istiyorum yoksa afedersiniz o ayı kocanız size yine şiddet uygulayabilir. Ortalık sakinlesene kadar mecbur aynı evdesiniz. Sonrasında madem kararlısınız boşanın.
Yani aileme de hem gitmek istiyorm hem istemiyorum onları da üzmek istemiyorum ne yapacagımı şaştım

ev kıyafeti almak nedir anlayamadım .. bunu sormak kötü birşeymi ki ?
bunun için şidet helee .. Allahımmm ne günlerdeyiz Yarabbımmm sen akıl fikr ver ..
bi otur düşün.. belli ki adam iyi değil hiçbir açıdan ..
böyle sevgide kalmaz saygıda ..
bence yokda zatenn de neyse..
boşanmak istiyorsan bu virüs olaylarının durulmasını bekle .. ve bir an öncce ordan kurtulmaya bak ..
boşanan bir sen değilsin .. bilmiyorum çocuk var mı .. yoksa da olmasın zaten .. ayn yatağı paylaştığınızı da düşünmüyorum zaten .. ne diyimm ALLAH yardımcın olsun ..

ev kıyafeti almak nedir anlayamadım .. bunu sormak kötü birşeymi ki ?
bunun için şidet helee .. Allahımmm ne günlerdeyiz Yarabbımmm sen akıl fikr ver ..
bi otur düşün.. belli ki adam iyi değil hiçbir açıdan ..
böyle sevgide kalmaz saygıda ..
bence yokda zatenn de neyse..
boşanmak istiyorsan bu virüs olaylarının durulmasını bekle .. ve bir an öncce ordan kurtulmaya bak ..
boşanan bir sen değilsin .. bilmiyorum çocuk var mı .. yoksa da olmasın zaten .. ayn yatağı paylaştığınızı da düşünmüyorum zaten .. ne diyimm ALLAH yardımcın olsun ..
İşin ilginç yanı paylaşıyoruz da hem de bugün. Bu virüs olayı bitene kadar evde mi durayım sizce

Ya işte şunu anlamıyorum evden işe işten eve telefonunu hep kontrol ederim nasıl bi iş çevirsin?
Madem eminsiniz bir şey yapmadığına niye şüphelenip döndünüz? Niye kıyafet almasından şüphelendiniz.
Benim eşim yanına kıyafet alsa ikinci yazdığım temiz olma seçeneğini düşünürdüm. Ama siz şüphelerle konu açıyorsunuz, adam suç üstü yakalanmış gibi suç bastırıyor. E haliyle aklın yolu bir.

Madem eminsiniz bir şey yapmadığına niye şüphelenip döndünüz? Niye kıyafet almasından şüphelendiniz.
Benim eşim yanına kıyafet alsa ikinci yazdığım temiz olma seçeneğini düşünürdüm. Ama siz şüphelerle konu açıyorsunuz, adam suç üstü yakalanmış gibi suç bastırıyor. E haliyle aklın yolu bir.
Hayır ya ben sadece haftasonuna girildiği için acaba bi yerde mi kalacak die düşündüm hani ilk defa oluyosa sonuçta herkes merak eder sorar zaten sonra düşününce onu da buldum iş kıyafetinin altına giyecek belli bişe olsa ev kıyafeti deil dısarı için alır. Şu an yani neden böyle sinirlenir bi insan anlam veremiyorm ama biri oldugunu da sanmıyorm çünkü hecen hafta bugün gayet iyiyidik ne olabilir bi haftada

Back