• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

doktor mu bir de bu adam?
Ise gittiginden emin misiniz? Bi insan neden ev kiyafeti alir ki yanina.
Sizin yerinizde olsam bu günlerin gecmesini sabirla bekleyip sonra toz olurdum bu ne ya bu insanlara ne oluyor böyle. Kimse sizden degerli degil bunu sakin ama sakin unutmayin!
bu günlerin geçmesini evde mi beklerdiniz siz olsanız . Öylece durayım mı şimdi düşünemiyorum

Hayır ya ben sadece haftasonuna girildiği için acaba bi yerde mi kalacak die düşündüm hani ilk defa oluyosa sonuçta herkes merak eder sorar zaten sonra düşününce onu da buldum iş kıyafetinin altına giyecek belli bişe olsa ev kıyafeti deil dısarı için alır. Şu an yani neden böyle sinirlenir bi insan anlam veremiyorm ama biri oldugunu da sanmıyorm çünkü hecen hafta bugün gayet iyiyidik ne olabilir bi haftada
Eminseniz ne olduğunu söyleyeyim virüs oldu 😬 sağlık çalışanlarının canı burnunda. Sağlık çalışanı olmayan insanlar bile stresten sinir harbi yaşıyorlar.
Yaptıklarına bahane arıyorsanız bunu düşünebilirsiniz. Benim için bir mazeret olmazdı. Ama bu pencereden bakıp sakince düşünebilirsiniz belki.

Telefonunu kontrol ediyorum. Aldatmıyor demek bence çok basite indirgemek..
Bu gözler mum gibi duran adamın 2. Ev açtığını gördü. Yeni bir telefon almak ve saklamak bence zor bişey değil.
İyi de iş çıkısı hep evde yani çıkmaz mı ya da geç gelmez mi bilemiyorum. Tlf da evdeyken dip dibeyiz genelde illa arama mesaj olması gerekir

Evet adam hatalı şiddet uygulamış ama ben sizin de onu çok sıktığınızı düşünüyorum. Benim annem de sağlık çalışanı ve su aralar çok ciddi sinirleri bozuk, alıngan. Sizin eşiniz de bu durumda olabilir, kolay değil bir eş olarak halden anlamanız lazımdı. Esiniz şuan sizden bıkmış durumda. Her türlü bahse girerim böyle düşünüyordur hakkınızda;

'Evde "dırdır" evden çıkıyoruz mesajda "dırdır" bu neymiş ya bir özgür bırak beni. Bir de yetmezmiş gibi dışarı çıkma özgürlüğümü kısıtladı. Evlilik mi mahkumiyet mi belli degil'

Gidecekseniz bahane bulmayın babam hasta yaşlı falan diye. Gitmeyecekseniz de boşanıcam demeyin sizi hiç dikkate almaz umursamaz.
Sizce şu virüs döneminde azımsanacak bişey mi bi de yeni geldim . Gel git sürekli bi adım atmadan dava açmadan eşyamı almadan gitmek de mantıklı mı sanki küsüp gitmişim de gelmelerini bekliyomusum gibi olmaz mı?

Yani bir haftada kendine birini buldu ve evine gidiyorsa burda giydiği salaş şeyleri giymez die düşünüyorum ki şu an işte sağlık çalışanı izni falan yok biliyorsunuz

Şahane bir eşiniz var sizi asla aldatmıyor. 💜💜 Dövüyor sövüyor hakaret ediyor ev kıyafetini alıp gidiyor ama şükrolsun aldatmıyor. 💜😍💜😍

Evet adam hatalı şiddet uygulamış ama ben sizin de onu çok sıktığınızı düşünüyorum. Benim annem de sağlık çalışanı ve su aralar çok ciddi sinirleri bozuk, alıngan. Sizin eşiniz de bu durumda olabilir, kolay değil bir eş olarak halden anlamanız lazımdı. Esiniz şuan sizden bıkmış durumda. Her türlü bahse girerim böyle düşünüyordur hakkınızda;

'Evde "dırdır" evden çıkıyoruz mesajda "dırdır" bu neymiş ya bir özgür bırak beni. Bir de yetmezmiş gibi dışarı çıkma özgürlüğümü kısıtladı. Evlilik mi mahkumiyet mi belli degil'
İyi de evlenmeseydi o zman. Sonuçta bana bağlı artık . Sormayayım mı hiç bişey kendi mesela bana hiç bişe sormaz aramaz ben de bundan bunalmş durumdayım. Acaba kaçan kovalanır olayı mı ben çok mu düştüm üstüne de boğulmuş hissediyo anlamıyorum ki

Şahane bir eşiniz var sizi asla aldatmıyor. 💜💜 Dövüyor sövüyor hakaret ediyor ev kıyafetini alıp gidiyor ama şükrolsun aldatmıyor. 💜😍💜😍
Valla bugüne kadar evden işe işten eve. Tabi ben kimseye gözü kapalı güvenmem. Her ihtimali düşünürüm kesinlikle ama şöyle bakalım belki ben yanlış düşünüyorm tabi siz de akıl verin. Adam sağlık çalışanı izinleri iptal yani burdan işte olduğuna eminiz e iş çıkışı eve gelmezse de anlaşılır bakalım

geldiğinizden beri aranız nasıldı
tripli miydiniz ona karşı normal mi?
hödük müdür nedir?
soramaz mısınız neden aldığını neden bu kadar dolup taşmış size?

boşanmayacaksınız boşanacağım demeyin lütfen

İşin ilginç yanı paylaşıyoruz da hem de bugün. Bu virüs olayı bitene kadar evde mi durayım sizce
yanlış mı okudum ailenizin baskıcı olduğunu hatırlyorum ?
bunun için dedim .. virüs olayları durulana kadar bekleyin sakinliğinizi koruyun sinirlendirecek şeyler yapmayın söylemeyin size zararı oluyor çünkü .. daha sonra da iş güç maddi olarak rahatlık sağlayınca hayatınız düzene girer inşallah .. Rabbim yardımcınız osun ..

yanlış mı okudum ailenizin baskıcı olduğunu hatırlyorum ?
bunun için dedim .. virüs olayları durulana kadar bekleyin sakinliğinizi koruyun sinirlendirecek şeyler yapmayın söylemeyin size zararı oluyor çünkü .. daha sonra da iş güç maddi olarak rahatlık sağlayınca hayatınız düzene girer inşallah .. Rabbim yardımcınız osun ..
Hayır karıstırdınız sanırım ben çalısıyorum ailem de baskıcı değil.

İyi de evlenmeseydi o zman. Sonuçta bana bağlı artık . Sormayayım mı hiç bişey kendi mesela bana hiç bişe sormaz aramaz ben de bundan bunalmş durumdayım. Acaba kaçan kovalanır olayı mı ben çok mu düştüm üstüne de boğulmuş hissediyo anlamıyorum ki
Bağlı mi . Evlilik bağlılık değildir bağımlılık hiç değil bence. Siz biraz farklı düşünüyorsunuz
Ayrı ayrı neden bir şey yapamıyorsunuz bu hata bence. Çiftler 7 24birlikte olunca herşey mükemmel olmaz.

Back