İş yerinin e devlet şifresi istemesi avukatlar yardım etsin lütfen

Evet mülakatla alınmıştım. İnanın almazlardı söylesem hiç zannetmiyorum

Valla çok hukuk bürosunda çalıştım ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Hiçbir gerekçesi olamaz asla kabul etmeyin bunu hatta orada asla işe başlamayın güvenilir bir yer değil

Herkese e devlet şifrenizi vermeyin delirdiniz mi? Adınıza şirket açsalar ruhunuz duymaz. İşe alımlar için hele hiç germeyin. Patronum hukuk bürosu sahibiydi - avukat değildi ve dolandırıcıydı- hukuk bürosu diye güvenmeyin nolursunuz ya. Adli sicil kaydı istiyorlarsa onu verin çıktı alıp. E devlet için diretirlersr ben gireyim başınızda bekleyeyim öyle bakın de.

bir saflik vermissin banka hesabini dostuna, yillardir çekmediğin cile kalmamis
neden ikinci bir saflik yapip edevletini vereceksin ki tanimadigin bir avukata? bir bes yil da onlarin basina actigi davalarla mi ugrasacaksin?
edevlet isteyen biri zaten guvenilir degildir her halt beklenir onlardan. adina dolandiricilik da yaparlar sirket de acarlar sacmalama sakın

Haklısınız vermedim zaten bilgi almak amacı ile konu açtım

Eskiden banka hesabınızı arkadaşınıza kullandırdığınız için, e devlet şifrenizi de verirsiniz gibi bi vibe aldım sizden. Sakın ha vermeyin.

Papara hesabını mı verdiniz, benim birkaç sözde(!) arkadaşlarım istemişti, yani kurup onlara vermemi. Asla böyle bir şey yapmadım, bence bu konuda bir avukata danışın, acilen, meslek hayatınızı etkileyebilir.

Burada bir üye var bilen bilir. Kocası milletin banka hesaplarını kullanmak istiyordu vermeyeni azarlıyorlardı. Ne olacak ki hep yapıyoruz diyordu. Herkes tekrar görsün, hesap kullandırmak neye sebep oluyor.Dava benimle ilgili değil diyorsunuz ama sizin hesabınız kullanılmış. Bahsettiğiniz kişi şifrenizi kartlarınızı mı çaldı yoksa kendiniz mi verdiniz? Neye göre beraat alacağım kesin diyorsunuz?

E devlet şifrenizi bilerek gelin olarak algıladım ben de. Çıktılarla evraklarla oynama yapılmasın, direk buradaki yazıcıdan çıksın diyorlar sanki.

ay daha neler, e devlet şifreni istemek nedir aman sakın vermeyin başınıza ne işler gelir kimbilir

Sağolun güzel dilekleriniz için zaten beraat alacağımı söyledi avukatım ama dava uzun sürdü işte, Papara değil

Avukatım söyledi beraat alacağımı delil yok benimle ilgili cünkü benim alakam yok müştekiyi zarara uğrayanı tanımıyorum bit erkekle görüştüğünü ondan şikayetçi olduğunu açık açık söylüyor. Hakkımızda hayırlısı sakın vermeyin kimseye inanın kimin ne yapacağını kestiremezsniz

Sakın ama sakın böyle bir şey yapmayın. Hukuk bürosuna bak hukuksuzluk yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…