Kuzenim ve Arkadaşım..

Kuzenin düşkün durumdaki kadından fayda sağlıyor. Bir arkadaş demiş bu ilk değildir karısı da kocasının huyunu biliyor olabilir. Bu
Bende ilk olmadigini düşünüyorum yoksa böyle bir süreçte bu kadar rahat olmazdı, karısıda biliyor olabilir, bu konularda o bunu yapmaz , karısı bilmiyordur diyemiyorum artık

Bir kez daha anladım iyilik yapmayacaksin bu dünyada. Kadına bak ya üç aydır ilişki kurmuş telefon bile aldırmis. Kuzen ise tam adi. Allah cezalarını versin.
O kadar pişmanım ki gercekten, yani bu sacma olayin icine bir şekilde girmiş olmak bile inanılmaz rahatsız ediyor beni, ikiside aynı derecede karaktersiz

Simdi bu arkadas bu kocayi delirtmis de psikopat yapmi desem :)
Canim onun arkadasligi yerin dibine girsin birdaha gorusme kuzeni de guzelce bir uyar .Allah akil fikir versin insanlara bence kocasini delirten oymus profesyonel evliyken baska adamdan para telefon almak ne demek adamin evli cocuklu oldugunu bildigi halde gorusmek Allah muhafaza :(((

Dediğiniz gibi de olsa istismar ettirmemeliydi kendini, paranın ve ilginin yüzü sicak geldi muhtemelen ve arkadaşım kuzenimin eşini falan tanıyor, kadının hamile olduğunu biliyor yani ne bekliyor ki bu ilişkiden
Canim dogru dedigin ama ben bu esinden siddet goren kadinlarin psikolojik olarak cok dogru karar verdiklerini dusunmuyorum. Hele arkasinda aile filanda yoksa. Burda en buyuk suclu kuzenin sonrasinda kadinin diyorum.

Simdi bu arkadas bu kocayi delirtmis de psikopat yapmi desem :)
Canim onun arkadasligi yerin dibine girsin birdaha gorusme kuzeni de guzelce bir uyar .Allah akil fikir versin insanlara bence kocasini delirten oymus profesyonel evliyken baska adamdan para telefon almak ne demek adamin evli cocuklu oldugunu bildigi halde gorusmek Allah muhafaza :KK43:((

Kocasi normal bir adam değil, karistigi bir sürü kavga oldu, sabıkası falan var yani ama evliliklerinde arkadaşım da yanlış seyler yapmis.olabilir diyorum bende artik.

Canim dogru dedigin ama ben bu esinden siddet goren kadinlarin psikolojik olarak cok dogru karar verdiklerini dusunmuyorum. Hele arkasinda aile filanda yoksa. Burda en buyuk suclu kuzenin sonrasinda kadinin diyorum.
Evet psikolojisi normal değil ama bu yaşadığı şeye sebep olamaz. Suçun büyüğü elbette kuzenimde, yani ona söyleyeceğim çok şey var, resmen firsattan istifade etti.

Kocasi normal bir adam değil, karistigi bir sürü kavga oldu, sabıkası falan var yani ama evliliklerinde arkadaşım da yanlış seyler yapmis.olabilir diyorum bende artik.
Anladim canim Allah hidayet version bilemeyiz tabi evin ici ama ada disarda da boyle ise ikisi de normal devil demek Allah hidayet versin

Arkadasinizla konusmussunuz birde kuzenle konusun bakalim.

Neyse diye diye ortalik böyle ahlaksiz iliskilerle doldu.
70 yasindakinin bile sevgilisi var.

Yazıklar olsun ya

Kuzenimi tehlikede bence konu sahibi hiç bana kızma ama kuzenin de arkadasinda gebermeyi hak ediyorlar!
Şartlar ne olursa olsun ikiside hala başkasının nikahindalar ve bana göre haysiyet kitligi bunlarada vurmuş, ey guzel Allah'im bide sen vur diycem son anda tevbe ee ya Rab diyorum o derece yani

Arkadasinizla konusmussunuz birde kuzenle konusun bakalim.

Neyse diye diye ortalik böyle ahlaksiz iliskilerle doldu.
70 yasindakinin bile sevgilisi var.

Yazıklar olsun ya
Kuzenimle konuştum, ben demem gerekenleri dedim,. boşluğa düşmüşte bir hata yapmış, yoksa karısını çok seviyormuş, karısını kaybetmeyi göze alamazmıs gibi seyler zırvaladı..
İlişkileri devam eder mi bilmiyorum, ama suan yapacağım tek şey bu.

Kuzenimle konuştum, ben demem gerekenleri dedim,. boşluğa düşmüşte bir hata yapmış, yoksa karısını çok seviyormuş, karısını kaybetmeyi göze alamazmıs gibi seyler zırvaladı..
İlişkileri devam eder mi bilmiyorum, ama suan yapacağım tek şey bu.
Tek açıklaması bu mu?
Keşke ikisi yanyanayken söyleseydiniz. Muhtemelen he dicek ve devam edicekler.

Tek açıklaması bu mu?
Keşke ikisi yanyanayken söyleseydiniz. Muhtemelen he dicek ve devam edicekler.
Yanyana gelip konusmayi midem kaldırmaz açikcası, başka ne diyebilir ki, hemen,son verecekmis bu duruma, bir hataymış yaptığı, devam ederler büyük ihtimalle, ben işin içine dahil çok girmek istemiyorum açıkçası biri 30 diğeri 45 yaşında insanlar

Yanyana gelip konusmayi midem kaldırmaz açikcası, başka ne diyebilir ki, hemen,son verecekmis bu duruma, bir hataymış yaptığı, devam ederler büyük ihtimalle, ben işin içine dahil çok girmek istemiyorum açıkçası biri 30 diğeri 45 yaşında insanlar
Bu dediklerini arkadaşınız da duysaydı keşke. Ama müstehak. Hamile kadına bile bile bunu yapıyorsa kullanılmayı da hak ediyor.

Neyse daha fazla karışmayın ikisiyle de komple irtibatı kesin. Olay size patlayabilir.

Bu dediklerini arkadaşınız da duysaydı keşke. Ama müstehak. Hamile kadına bile bile bunu yapıyorsa kullanılmayı da hak ediyor.

Neyse daha fazla karışmayın ikisiyle de komple irtibatı kesin. Olay size patlayabilir.
Arkadaş onunla görüşmemizden sonra yaptığı iğrençliğe sebepler gösteren bir iki mesaj attı ama hiçbirinde pişmanlık belirtisi yok en son engelledim bende, asla muhattap olmam ikisiylede bundan sonra

Kuzeniniz arkadaşınizin duygusal açıdan o zayıflıgini kullanmış sanki.Tabı arkadaşınız da ahlaksizlik yapmış.Ama bence de kuzeninizle konuşun.Ama kendinizi ve kuzeninizin esini korumaya alın lütfen

Back
X