- 22 Temmuz 2023
- 196
- 53
- 18
- 29
- Konu Sahibi deryadeyin
-
Allah razı olsun sizden. Psikolojik boşluğumdan ötürü her yer böyledir diye düşünüp normalleştirmiştim. Aydınlattınız vakit ayırdınız. Aslında anladım demek istediğinizi sanırım hayırlısı değilmişE devlet şifreni sen gireceksin, vatandaş uyaptan hakkında açılan davalara icra takiplerine bakacaklar muhtemelen. Bir avukat ve yanımda insan çalıştırmış biri olarak, kimseye böyle bir şey yapmadım. Güven zamanla kazanılır zaten. Baştan belli sorunlular. Gerçekten tavsiye etmiyorum. Çok üzerler seni orada.
Bilerek gelmemde onlar çıkarıyorlar evrakları zaten ben değil yani aynı şeye devlet şifreni bilerek gel demek istemiş olabilirler mi sadece soruyorum, şifreyi isteseler wp üzerinden yolla derlerdi
Yani bunun için adli sicil kaydı isterlerdi eskiden o da zaten barkodlu belgedir. Doğrulatıp kontrol edebilirler. Açıp bakmak davaları görebilmek içindir bence, benimde açık davam var yani zaten görürler, sağolunE devlet sifren yoksa şifreni al öyle gel demişlerdir senin şifreni direkt istemezler girişi siz yaparsiniz muhtemelen sicil kaydı dava fln bişi varmı die bakarlar
Adli sicil kaydı, vukuatlı nkö, ikametgah vs çıkaracaklardır sağlık raporu vs istediler mi? Fotoğraf diploma kuruma göre sağlık eğitimi sertifikası vs.Bilerek gelmemde onlar çıkarıyorlar evrakları zaten ben değil yani aynı şey
Yani belkide öyle yapacaklardır bilemiyorum normalde liste verirlerdi hepAdli sicil kaydı, vukuatlı nkö, ikametgah vs çıkaracaklardır sağlık raporu vs istediler mi? Fotoğraf diploma kuruma göre sağlık eğitimi sertifikası vs.
Çıktılarını al yanında götür ya da pdf olarak yanında götür orda çıktı alırsın.
Şifre meselesini muhtemelen yanlış anlamışsın, bunlara rağmen isterlerse verme ayrıl ordan.
Davanı uyan üzerinden kimlik numaranla görebilirler diye düşünüyorum e devlet şifrene ihtiyaçları olmaz.
Allah korusun ayŞu anki mahkemeniz bitmeden yeni bir mahkemeye daha bulaşacakmışsınız gibi görünüyor. İşveren ne münasebet e devlet şifresi istiyor? Adli sicil kaydı gibi evrakları isterler verirsiniz yani e devlet şifresi ne alaka?
Burayı araştırdınız mı emin misiniz hukuk bürosu olduğunaYani belkide öyle yapacaklardır bilemiyorum normalde liste verirlerdi hep
Evet malesef eminimBurayı araştırdınız mı emin misiniz hukuk bürosu olduğuna
Yani e devlet şifrenizle gelin dediler sadece bilmiyorum bende öyle anladım o yüzdenEvet malesef eminim
Ya işte belgeleri çıkarmak için demişler şifreyi bize ver dememişler ki, eğer gizlenecek bir durum varsa onu her şekilde öğrenirlerYani e devlet şifrenizle gelin dediler sadece bilmiyorum bende öyle anladım o yüzden
13 yıldır hukuk bürosunda icra takip elemanıyım, hiç öyle bir işe alım görmedim, kaldı ki yasal değil, vermeyin şifrenizi.Merhaba, uzun süren işsizlik sürecimden sonra bir hukuk bürosunda iş buldum. Yanlış şöyle bir sorunum var daha önce bir arkadaşım banka hesabımı kullanıyordu o sırada hakkımda bir dava açıldı iki senedir sürüyor dava ve benimle alakası olmadığı için beraat alacak gibiyim. Dolandırıcılık işlerinde kullanmış hesabımı arkadaşımın kocası. Şuan kanlı bıçaklıyız görüşmüyorum zaten ama. Sorum şu işyeri benden e devlet şifresi istedi çalışacağım yer bir hukuk bürosu bu davayı görürse işe almaz diye kendimi yedim. E devletten uyaptan gizle dedi yakınlarım. O kadarına gizlenmiş dosyalara bakarlarmı bilmiyorum. Yada neye bakmak için istediler onuda bilmiyorum. Avukatların özel bir sistemi varmı tc ile adımıza açılmış davaları görebiliyorlarmı yada bakarlarmı? Biraz anlayan bilen aynı süreçten geçenler cevap verirse çok dua ederim. Bu işe ihtiyacım var.. teşekkürler
Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, herkes birşey söylüyor bazıları normal diyor anlamadım. Peki sizde evrakları kendinizmi çıkarıp getirmesini istiyorsunuz personellerin?13 yıldır hukuk bürosunda icra takip elemanıyım, hiç öyle bir işe alım görmedim, kaldı ki yasal değil, vermeyin şifrenizi.
Haklısınız inanın psikolojikmen bir senedir bu olay sebebiyle çöktüm. Hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum işe giremiyorum görürler diye. O yüzden sağlıklı düşünemedimAyy yapmayın, siz böyle daha çok dolandırılırsınız. Vermeyin e devlet şifrenizi falan. Söylesinler gerekli evrakları siz kendiniz temin edip teslim edin. Onların bunu istemesi saçma, sizin vermeyi düşünmeniz daha da saçma.
Bende öyle düşünmüştümE devlet şifrenizi vermeyin. Ama avukatların görme ihtimali yüksek geldi bana.
Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, herkes birşey söylüyor bazıları normal diyor anlamadım. Peki sizde evrakları kendinizmi çıkarıp getirmesini istiyorsunuz personellerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?