İş yerinin e devlet şifresi istemesi avukatlar yardım etsin lütfen

Allah razı olsun sizden. Psikolojik boşluğumdan ötürü her yer böyledir diye düşünüp normalleştirmiştim. Aydınlattınız vakit ayırdınız. Aslında anladım demek istediğinizi sanırım hayırlısı değilmiş

E devlet sifren yoksa şifreni al öyle gel demişlerdir senin şifreni direkt istemezler girişi siz yaparsiniz muhtemelen sicil kaydı dava fln bişi varmı die bakarlar
Yani bunun için adli sicil kaydı isterlerdi eskiden o da zaten barkodlu belgedir. Doğrulatıp kontrol edebilirler. Açıp bakmak davaları görebilmek içindir bence, benimde açık davam var yani zaten görürler, sağolun

Bilerek gelmemde onlar çıkarıyorlar evrakları zaten ben değil yani aynı şey
Adli sicil kaydı, vukuatlı nkö, ikametgah vs çıkaracaklardır sağlık raporu vs istediler mi? Fotoğraf diploma kuruma göre sağlık eğitimi sertifikası vs.
Çıktılarını al yanında götür ya da pdf olarak yanında götür orda çıktı alırsın.

Şifre meselesini muhtemelen yanlış anlamışsın, bunlara rağmen isterlerse verme ayrıl ordan.
Davanı uyan üzerinden kimlik numaranla görebilirler diye düşünüyorum e devlet şifrene ihtiyaçları olmaz.

Hukuk bürosunda çalışacaksınız onlar daha iyi bilir edevlet parolanızı başkasıyla paylaşamazsınız, kimse de isteyemez yasal değil.
E devletten barkodlu döküman oluşturacaksınızdır, parolanızı bilip gelin demek istemişlerdir. Gerçi bu devirde e devlet bilgileri yeni dağıtılıyor gibi hatırlatma gereği neden duymuşlar bilemedim.

Yani belkide öyle yapacaklardır bilemiyorum normalde liste verirlerdi hep

13 yıldır hukuk bürosunda icra takip elemanıyım, hiç öyle bir işe alım görmedim, kaldı ki yasal değil, vermeyin şifrenizi.

13 yıldır hukuk bürosunda icra takip elemanıyım, hiç öyle bir işe alım görmedim, kaldı ki yasal değil, vermeyin şifrenizi.
Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, herkes birşey söylüyor bazıları normal diyor anlamadım. Peki sizde evrakları kendinizmi çıkarıp getirmesini istiyorsunuz personellerin?

Haklısınız inanın psikolojikmen bir senedir bu olay sebebiyle çöktüm. Hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum işe giremiyorum görürler diye. O yüzden sağlıklı düşünemedim

Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, herkes birşey söylüyor bazıları normal diyor anlamadım. Peki sizde evrakları kendinizmi çıkarıp getirmesini istiyorsunuz personellerin?

Evet tabi ki kişiden istiyoruz, verin biz alalım demiyoruz ya da uyap vatandaş portal üzerinden dava dosyalarına bakalım demiyoruz, adli sicil kaydının ve vukuatlı nüfus kayıt örneğinin temiz olması yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…