- 20 Mart 2023
- 803
- 2.691
- 43
- Konu Sahibi deryadeyin
Senden şifreni istememiş şifrenle gel buradan çıktı al anlamında demiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yapmadılar henüzişe giriş bildirimi falan mı yaptilar acaba?
Evet mülakatla alınmıştım. İnanın almazlardı söylesem hiç zannetmiyorumÇok ilginçmülakat falan mı yapılarak alınız işe? Keşke bize anlattığınız gibi iş vereninize anlatsaydınız durumunuzu. O zaman bu kadar stres yaşamazdınız ki yarın bir gün hakkınızda farklı bir karar çıkarsa da açık açık söyler yolunuza bakardınız
Herkese e devlet şifrenizi vermeyin delirdiniz mi? Adınıza şirket açsalar ruhunuz duymaz. İşe alımlar için hele hiç germeyin. Patronum hukuk bürosu sahibiydi - avukat değildi ve dolandırıcıydı- hukuk bürosu diye güvenmeyin nolursunuz ya. Adli sicil kaydı istiyorlarsa onu verin çıktı alıp. E devlet için diretirlersr ben gireyim başınızda bekleyeyim öyle bakın de.Merhaba, uzun süren işsizlik sürecimden sonra bir hukuk bürosunda iş buldum. Yanlış şöyle bir sorunum var daha önce bir arkadaşım banka hesabımı kullanıyordu o sırada hakkımda bir dava açıldı iki senedir sürüyor dava ve benimle alakası olmadığı için beraat alacak gibiyim. Dolandırıcılık işlerinde kullanmış hesabımı arkadaşımın kocası. Şuan kanlı bıçaklıyız görüşmüyorum zaten ama. Sorum şu işyeri benden e devlet şifresi istedi çalışacağım yer bir hukuk bürosu bu davayı görürse işe almaz diye kendimi yedim. E devletten uyaptan gizle dedi yakınlarım. O kadarına gizlenmiş dosyalara bakarlarmı bilmiyorum. Yada neye bakmak için istediler onuda bilmiyorum. Avukatların özel bir sistemi varmı tc ile adımıza açılmış davaları görebiliyorlarmı yada bakarlarmı? Biraz anlayan bilen aynı süreçten geçenler cevap verirse çok dua ederim. Bu işe ihtiyacım var.. teşekkürler
Hemen e devlet şifreni değiştir hemen hemenYani iş yeri diye kötü düşünmemiştim sağolun
Yok vermemiştim zaten başlamaktanda vazgeçtimHemen e devlet şifreni değiştir hemen hemen
Haklısınız vermedim zaten bilgi almak amacı ile konu açtımbir saflik vermissin banka hesabini dostuna, yillardir çekmediğin cile kalmamis
neden ikinci bir saflik yapip edevletini vereceksin ki tanimadigin bir avukata? bir bes yil da onlarin basina actigi davalarla mi ugrasacaksin?
edevlet isteyen biri zaten guvenilir degildir her halt beklenir onlardan. adina dolandiricilik da yaparlar sirket de acarlar sacmalama sakın
Uslanmamış da hâlâSakın verme, boyle saçmalık mi olur
Genel olarak insanlara şifre şu bu vermeyi bırak bence, daha once de başın derde girmiş![]()
Papara hesabını mı verdiniz, benim birkaç sözde(!) arkadaşlarım istemişti, yani kurup onlara vermemi. Asla böyle bir şey yapmadım, bence bu konuda bir avukata danışın, acilen, meslek hayatınızı etkileyebilir.O kadar psikolojimi bozduki bu olay hiç sormayın. Artık olacağı varmış diyorum iş bile bakmıyordum görürler diye. Rezillik yani gerçekten kendimi kime nasıl ispat edeyimki diye işe girmedim bir yıldır. Adli sicil kaydım yok avukatım bu ayki celsede beraat verirler dedi dosya karar aşamasında olduğu için. Ama işte insan kendini yiyor hayatımda karakolun önünden geçmişliğim yoktur
Sorarlarsa kendinizi açıklayın, elinizde kanıt falan varsa da gösterin. Bu banka kartları alınıp kumar oynayan çok kişi var.Başlayımmı işe rezil olurmuyum sizce peki sorabileceğim anlayan hiç kimse yok bu işlerden?
Sağolun güzel dilekleriniz için zaten beraat alacağımı söyledi avukatım ama dava uzun sürdü işte, Papara değilPapara hesabını mı verdiniz, benim birkaç sözde(!) arkadaşlarım istemişti, yani kurup onlara vermemi. Asla böyle bir şey yapmadım, bence bu konuda bir avukata danışın, acilen, meslek hayatınızı etkileyebilir.
Avukatım söyledi beraat alacağımı delil yok benimle ilgili cünkü benim alakam yok müştekiyi zarara uğrayanı tanımıyorum bit erkekle görüştüğünü ondan şikayetçi olduğunu açık açık söylüyor. Hakkımızda hayırlısı sakın vermeyin kimseye inanın kimin ne yapacağını kestiremezsnizBurada bir üye var bilen bilir. Kocası milletin banka hesaplarını kullanmak istiyordu vermeyeni azarlıyorlardı. Ne olacak ki hep yapıyoruz diyordu. Herkes tekrar görsün, hesap kullandırmak neye sebep oluyor.Dava benimle ilgili değil diyorsunuz ama sizin hesabınız kullanılmış. Bahsettiğiniz kişi şifrenizi kartlarınızı mı çaldı yoksa kendiniz mi verdiniz? Neye göre beraat alacağım kesin diyorsunuz?
E devlet şifrenizi bilerek gelin olarak algıladım ben de. Çıktılarla evraklarla oynama yapılmasın, direk buradaki yazıcıdan çıksın diyorlar sanki.
Siz hukuk bolumunu bitirdiniz mi ? E devlet sifrenizi kimsenin isteme hakki yoktur bunu gercekten bilmiyor musunuzEvraklar için istediklerini söylediler bende ilk kez karşılaşıyorum böyle birşeyler