İş yerinin e devlet şifresi istemesi avukatlar yardım etsin lütfen

Ay ne munasebet ya iyice sasirdilar, o vakit kredi kartini da ver sifresiyle tam olsun ,ek kart falan ayarlarsiniz ya ,cok samimiler ya e devlet sifresi falan

Ama evet bu da var tabi konu sahibi savcılıktan dosyalarınız sorulabilir, öğrenilebilir. İstiyorlarsa o yoldan öğrensinler ama siz şifrenizi vermeyin lütfen.
Yani bu kaygıyla çalışamam
Bence de hiç başlamayın zaten stres seviyesi yüksek bir yer, en başından bu şekilde başlarsa iyi yorarlar sizi.
zaten asgari veriyordu hoş 🙄

Bence evrakları Orda çıkarın rahatlık olsun diye şifrenizle gelin demişlerdir. Şahsen telefonumda parolalarım kayıtlı olduğundan bazen şifre istendiğinde düşünüyorum neydi diye 😂
Yani sizin davanız çalıştığınız yeri ilgilendirmez ki. Ne bileyim ben bu şekilde düşünürdüm hani bazen evrak için de izin alma durumu falan oluyor ay yetişmedi yapamadım demeyin diye öyle demişlerdir belki yani öyle umuyorum 😂

Bence evrakları Orda çıkarın rahatlık olsun diye şifrenizle gelin demişlerdir. Şahsen telefonumda parolalarım kayıtlı olduğundan bazen şifre istendiğinde düşünüyorum neydi diye 😂
Yani sizin davanız çalıştığınız yeri ilgilendirmez ki. Ne bileyim ben bu şekilde düşünürdüm hani bazen evrak için de izin alma durumu falan oluyor ay yetişmedi yapamadım demeyin diye öyle demişlerdir belki yani öyle umuyorum 😂
Bencede ilgilendirmez ama işte onlar öyle düşünmüyor bence😁 keşke sizin kadar pozitif olabilsem hayatım çok başka olurdu😁

Bencede ilgilendirmez ama işte onlar öyle düşünmüyor bence😁 keşke sizin kadar pozitif olabilsem hayatım çok başka olurdu😁
Yani şifremi bilerek giderim eğer birisi e devletime bakmak isterse hayırdır derim. Bazı şeylerin cevabı bellidir ben 32 yaşındayım siz daha gençsinizdir zamanla böyle şeylere takmamak gerektiğini öğreniyor insan. Kimse bizden önemli değil kendinizi üzmeyin

Yani şifremi bilerek giderim eğer birisi e devletime bakmak isterse hayırdır derim. Bazı şeylerin cevabı bellidir ben 32 yaşındayım siz daha gençsinizdir zamanla böyle şeylere takmamak gerektiğini öğreniyor insan. Kimse bizden önemli değil kendinizi üzmeyin
Burcunuz nedir alakasız olacak ama merak ettim 🙈bakış açınız falan farklı geldi herkes felaket tellalı gibi etrafımda ondan böyle olumsuzluğa kapıldım galiba birazda..

Burcunuz nedir alakasız olacak ama merak ettim 🙈bakış açınız falan farklı geldi herkes felaket tellalı gibi etrafımda ondan böyle olumsuzluğa kapıldım galiba birazda..
Yengeç burcuyum yükselenim kova.
Olumsuz olma bazı şeylerin olacağı varsa olur. Kötü enerjiye inanıyorum çağırmamaya gayret ederim.

Merhaba, uzun süren işsizlik sürecimden sonra bir hukuk bürosunda iş buldum. Yanlış şöyle bir sorunum var daha önce bir arkadaşım banka hesabımı kullanıyordu o sırada hakkımda bir dava açıldı iki senedir sürüyor dava ve benimle alakası olmadığı için beraat alacak gibiyim. Dolandırıcılık işlerinde kullanmış hesabımı arkadaşımın kocası. Şuan kanlı bıçaklıyız görüşmüyorum zaten ama. Sorum şu işyeri benden e devlet şifresi istedi çalışacağım yer bir hukuk bürosu bu davayı görürse işe almaz diye kendimi yedim. E devletten uyaptan gizle dedi yakınlarım. O kadarına gizlenmiş dosyalara bakarlarmı bilmiyorum. Yada neye bakmak için istediler onuda bilmiyorum. Avukatların özel bir sistemi varmı tc ile adımıza açılmış davaları görebiliyorlarmı yada bakarlarmı? Biraz anlayan bilen aynı süreçten geçenler cevap verirse çok dua ederim. Bu işe ihtiyacım var.. teşekkürler
Profilinizde 29 yaşında olduğunuz yazıyor, bu yaşa kadar edevlet şifrenizi kimseye vermemeniz gerektiğini öğrenemediniz mi? Sizi daha çok dolandırırlar. Sakın vermeyin. Şokla okudum. Nerden buldunuz siz burayı? Hiçbir hukuk bürosu edevlet şifresi istemez, isteyemez

Vermedim şuan. Pazartesi başlayacaktım E devlet şifrenizle gelin dediler evraklar için. Normalde bana çıkarttırırlardı hep. Ama burası kendi çıkaracağını söyledi
Orda girişini yapar istedikleri evrakları çıkartır sonra da çıkış yaparsın aynı gün şifreni de değiştirirsin. Geçen gün telefon hattı almaya gittim e devlete girip baktılar şifreyi kendim girdim kendim çıkış yaptım ama ne olur ne olmaz diye şifremi değiştirdim.

Çok ilginç 🤨 mülakat falan mı yapılarak alınız işe? Keşke bize anlattığınız gibi iş vereninize anlatsaydınız durumunuzu. O zaman bu kadar stres yaşamazdınız ki yarın bir gün hakkınızda farklı bir karar çıkarsa da açık açık söyler yolunuza bakardınız

Back
X