Merhaba hanımlar
Şuan cok üzgün ve şaşkınım. Benim bir çocukluk arkadaşım var 20 yıldır en yakın dostlarımdan biridir. 8 yıllık çok sorumlu bir evliligi vardı, eşinden defalarca siddet gördü,esi psikopat derecesinde kıskanç bir adamdi. En son altı ay önce arkadaşımı hastanelik edene kadar dövdü maalesef , darp raporu alıp bosanma davasını açtı arkadaşım ama eşi asla bosanmayı kabul etmiyor, mal paylaşımı mevzuları var ve dava uzun sürecek gibi duruyor.
Benim evli 2 cocuklu avukat bir kuzenim var kendisi 45 yaşında, bana üniversiteyi okurken çok yardımı dokunmuş cok sevdiğim bir abimdir. Arkadaşım boşanmaya karar verince ben kuzenimden davaya bakması için yardım istedim, arkadasim normalde avukat masraflarinın karsılayacak durumda değil, kuzenim benim icin kabul etti ve başından beri davayla o ilgileniyor, bu süreçte arkadaşıma bir hukuk bürosunda iş buldu, bende nasil mutlu oldum, kuzenime teşekkür icin aradim falan çünkü arkadaşımın çalışmaya çok ihtiyacı vardı.
Ben bu alti aylik süreçte doğum yaptım, arkadaşım ise girdi derken yüzyüze çok sık görüsemedik ama telefonla hep iribat halindeydik. Bugün arkadaşım bana geldi, elinde son model bir telefon o telefonu normal şartlarda kendisinin alma ihtimali hic yok , konu telefondan açıldı hayatında biri var anladım kim olduğunu söylemek istemedi ama ben çok israr edince kuzenimle 3 aydır birlikte olduklarını öğrendim malesef.. Kuzenimin eşi suan üçüncü çocuklarına hamile, dünya tatlısı bir insan. O kadar üzüldüm ve sasirdim ki size anlatamam, ikisi de beni inanılmaz hayal kırıklığına ugratti.
Arkadaşımın evli bir adamla birlikte olması ki kendiside resmi olarak hala evli ve kuzenimin hamile karısını aldatması, arkadasima çok kızdım, çok ağır konuştum.
Ve arkadaşlar arkadaşımın eşi , hayatında biri olduğunu ögrenirse arkadasımı öldürür yani gerçekten öldürür, adam zaten normal bir adam degil, surekli arkadaşımı rahatsız ettigi için uzaklastirma kararı almışlar.
Bu durumu esim dahil kimseye anlatamam ama ne yapacağım, ayrılmaları için çünkü işin sonu çok kötüye gidebilir. Kuzenimin esine şuan aldatıldıgını farkli yollardan söylesem büyük ihtimalle ayrılmayacak ama bilmeyede de hakki var diyorum hamile haliyle arkasindan neler dönüyor kadının. Kuzenimle konussam mı bu saçmalıgı bitirsinler diye ne yapsam bilemedim, bana bir akıl verin..