Kuzenim ve Arkadaşım..

Aman sakin
Bir kadin cinayeti daha duymayalim Allah korusun
Sen kuzen uzerinden gir olaya
Tehdit et
İkisininde eşine söylemeyi düşünmüyorum zaten hele ki arkadaşın esine, kuzenimi arayacağım yarın, bir etkisi olur mu bilmiyorum ama şuan yapabileceğim tek sey bu

Halen evli iken evli başka biriyle birlikte olup, telefon hediyesini kabul etmek falan... Maşallah bazı insanların genişliği de Satürn'ün halkalarından engin...

Ve iyilikten maraz doğar, ne dersek diyelim...

Merhaba hanımlar
Şuan cok üzgün ve şaşkınım. Benim bir çocukluk arkadaşım var 20 yıldır en yakın dostlarımdan biridir. 8 yıllık çok sorumlu bir evliligi vardı, eşinden defalarca siddet gördü,esi psikopat derecesinde kıskanç bir adamdi. En son altı ay önce arkadaşımı hastanelik edene kadar dövdü maalesef , darp raporu alıp bosanma davasını açtı arkadaşım ama eşi asla bosanmayı kabul etmiyor, mal paylaşımı mevzuları var ve dava uzun sürecek gibi duruyor.
Benim evli 2 cocuklu avukat bir kuzenim var kendisi 45 yaşında, bana üniversiteyi okurken çok yardımı dokunmuş cok sevdiğim bir abimdir. Arkadaşım boşanmaya karar verince ben kuzenimden davaya bakması için yardım istedim, arkadasim normalde avukat masraflarinın karsılayacak durumda değil, kuzenim benim icin kabul etti ve başından beri davayla o ilgileniyor, bu süreçte arkadaşıma bir hukuk bürosunda iş buldu, bende nasil mutlu oldum, kuzenime teşekkür icin aradim falan çünkü arkadaşımın çalışmaya çok ihtiyacı vardı.
Ben bu alti aylik süreçte doğum yaptım, arkadaşım ise girdi derken yüzyüze çok sık görüsemedik ama telefonla hep iribat halindeydik. Bugün arkadaşım bana geldi, elinde son model bir telefon o telefonu normal şartlarda kendisinin alma ihtimali hic yok , konu telefondan açıldı hayatında biri var anladım kim olduğunu söylemek istemedi ama ben çok israr edince kuzenimle 3 aydır birlikte olduklarını öğrendim malesef.. Kuzenimin eşi suan üçüncü çocuklarına hamile, dünya tatlısı bir insan. O kadar üzüldüm ve sasirdim ki size anlatamam, ikisi de beni inanılmaz hayal kırıklığına ugratti.
Arkadaşımın evli bir adamla birlikte olması ki kendiside resmi olarak hala evli ve kuzenimin hamile karısını aldatması, arkadasima çok kızdım, çok ağır konuştum.
Ve arkadaşlar arkadaşımın eşi , hayatında biri olduğunu ögrenirse arkadasımı öldürür yani gerçekten öldürür, adam zaten normal bir adam degil, surekli arkadaşımı rahatsız ettigi için uzaklastirma kararı almışlar.
Bu durumu esim dahil kimseye anlatamam ama ne yapacağım, ayrılmaları için çünkü işin sonu çok kötüye gidebilir. Kuzenimin esine şuan aldatıldıgını farkli yollardan söylesem büyük ihtimalle ayrılmayacak ama bilmeyede de hakki var diyorum hamile haliyle arkasindan neler dönüyor kadının. Kuzenimle konussam mı bu saçmalıgı bitirsinler diye ne yapsam bilemedim, bana bir akıl verin..
Bu işin faturası size kesilecek gibi.Ben olsam hiç bişi yapmam. Şu dakika hem arkadaş hem kuzenimi siler atardım hayatımdan.Çok tehlikeli iki insan. Eşlerine bu ihanetleri yapan, sana neler yapmaz ki!!!

arkadaşın yağlı kapıyı bulmuş adamın evli ve 3 çocuk sahibi olması bile onu enterese etmiyor.çünkü geçimini adama dayamış belli asalak bir tip.sizin suçunuz yok adamın da kadın da edep ve haya yoksunu.inşallah kocası öğrenmez belalı tipse sadece o kadın değil kuzeniniz de zararlı çıkar bu işten.

kuzeninizle konuşun kadının eşinin neler yapabileceğini ve çocukları için karısını bile düşünmüyorsa vazgeçmesini söyleyin.yahu millet hayatı dizi gibi yaşamayı seviyor tövbe tövbe yasak aşk entrika evde bekleyen mahsum anne eş ve yavrucaklar.

Bir insan ruh hastası esinden kurtulma derdine düşmüşken nasil baska kollarda aşkı,(parayi esasen) bulur? Ya bu nasil birsey ya. Kimseye iyilik yapmican gercekten. Adam bekar olsa hani bi derece yumuşak konuscaktim ama adam da evli:kusmuk: üstelik karısı hamile:KK43: bu dünya cok kötü bir yer korkuyorum. Sekreter olarak mi girmisti ise bu arkadas bazi yerlerde sekreter anlayisi farklıdır çünkü. Allahim Yarabbim kimseyi şaşırtma sen. Bence hicbise söyleme kimseye,zaten sır diye birşey yoktur bu dünyada.

Burada yapabileceğiniz tek şey kuzeninizle konuşup kendisine çeki düzen vermesini istemeniz aksi takdirde kuzeninizin eşine söyleceğiniz şeklinde konuşun.Ama arkadaşınızda gerçekten çok pişkinmiş , insanlarda hiç ahlak kalmamış yazık gerçekten.

Burada yapabileceğiniz tek şey kuzeninizle konuşup kendisine çeki düzen vermesini istemeniz aksi takdirde kuzeninizin eşine söyleceğiniz şeklinde konuşun.Ama arkadaşınızda gerçekten çok pişkinmiş , insanlarda hiç ahlak kalmamış yazık gerçekten.
Hiç sormayın ya aksam birde mesaj atmis utanmadan arkadaşım olacak insan, bu yasina kadar birtek kuzeninden gerçek değer gördüm falan yazmış, yani pisman falan değil, arsız arsız konuşuyor

Kuzeninize eğer bu ilişkiyi bitirmezse doğumdan sonra karısına anlatacağınızı söyleyin.

Arkadaşınızla birdaha asla görüşmeyin.

Hiç sormayın ya aksam birde mesaj atmis utanmadan arkadaşım olacak insan, bu yasina kadar birtek kuzeninden gerçek değer gördüm falan yazmış, yani pisman falan değil, arsız arsız konuşuyor
Gerçekten pişkinliğin bu kadarı ama kuzeninizin çok suçu var bu konuda kuzeninize de yazıklar olsun diyorum.Ama biran önce konuşun bence bu olayın sonu kötü gibi duruyor.

Gerçekten pişkinliğin bu kadarı ama kuzeninizin çok suçu var bu konuda kuzeninize de yazıklar olsun diyorum.Ama biran önce konuşun bence bu olayın sonu kötü gibi duruyor.
Kuzenim da cok suçlu, karısı hamile 2 tane daha evladı var, hayir birde toplum içinde görseniz, ahlaklı, edepli tam bir aile babası profili çiziyor :kızgın:

Kuzenim da cok suçlu, karısı hamile 2 tane daha evladı var, hayir birde toplum içinde görseniz, ahlaklı, edepli tam bir aile babası profili çiziyor :kızgın:
İyilikten maraz doğmuş. Allah kimseyi şaşırtmasın. Hangisiyle konuşursanız konuşun ister yüzyüze ister telefonda ses kaydı da alın derim. Yarın bigün birşey olur. Bu iki pişkin insan sizi bile suçlamaya kalkar elinizde delil olsun diye ses kaydı ve arkadaşınızın attığı msjın ekran görüntüsünü falan alın.

Merhaba hanımlar
Şuan cok üzgün ve şaşkınım. Benim bir çocukluk arkadaşım var 20 yıldır en yakın dostlarımdan biridir. 8 yıllık çok sorumlu bir evliligi vardı, eşinden defalarca siddet gördü,esi psikopat derecesinde kıskanç bir adamdi. En son altı ay önce arkadaşımı hastanelik edene kadar dövdü maalesef , darp raporu alıp bosanma davasını açtı arkadaşım ama eşi asla bosanmayı kabul etmiyor, mal paylaşımı mevzuları var ve dava uzun sürecek gibi duruyor.
Benim evli 2 cocuklu avukat bir kuzenim var kendisi 45 yaşında, bana üniversiteyi okurken çok yardımı dokunmuş cok sevdiğim bir abimdir. Arkadaşım boşanmaya karar verince ben kuzenimden davaya bakması için yardım istedim, arkadasim normalde avukat masraflarinın karsılayacak durumda değil, kuzenim benim icin kabul etti ve başından beri davayla o ilgileniyor, bu süreçte arkadaşıma bir hukuk bürosunda iş buldu, bende nasil mutlu oldum, kuzenime teşekkür icin aradim falan çünkü arkadaşımın çalışmaya çok ihtiyacı vardı.
Ben bu alti aylik süreçte doğum yaptım, arkadaşım ise girdi derken yüzyüze çok sık görüsemedik ama telefonla hep iribat halindeydik. Bugün arkadaşım bana geldi, elinde son model bir telefon o telefonu normal şartlarda kendisinin alma ihtimali hic yok , konu telefondan açıldı hayatında biri var anladım kim olduğunu söylemek istemedi ama ben çok israr edince kuzenimle 3 aydır birlikte olduklarını öğrendim malesef.. Kuzenimin eşi suan üçüncü çocuklarına hamile, dünya tatlısı bir insan. O kadar üzüldüm ve sasirdim ki size anlatamam, ikisi de beni inanılmaz hayal kırıklığına ugratti.
Arkadaşımın evli bir adamla birlikte olması ki kendiside resmi olarak hala evli ve kuzenimin hamile karısını aldatması, arkadasima çok kızdım, çok ağır konuştum.
Ve arkadaşlar arkadaşımın eşi , hayatında biri olduğunu ögrenirse arkadasımı öldürür yani gerçekten öldürür, adam zaten normal bir adam degil, surekli arkadaşımı rahatsız ettigi için uzaklastirma kararı almışlar.
Bu durumu esim dahil kimseye anlatamam ama ne yapacağım, ayrılmaları için çünkü işin sonu çok kötüye gidebilir. Kuzenimin esine şuan aldatıldıgını farkli yollardan söylesem büyük ihtimalle ayrılmayacak ama bilmeyede de hakki var diyorum hamile haliyle arkasindan neler dönüyor kadının. Kuzenimle konussam mı bu saçmalıgı bitirsinler diye ne yapsam bilemedim, bana bir akıl verin..
Arkadaş ile konuşmuşsunuz zaten şimdi de kuzen ile konuşacaksınız. Baktiniz ayrilmiyorlar kuzeninizin anne babasi ile gorusun. Baktiniz aynen devam. Bebek dogsun 6 aylik falan olsun esine soyleyin. Ben size söyleyeyim o adam kuzeninizi de öldürür. Ne cahil hareketler bunlar.

Merhaba hanımlar
Sakın kuzeninin eşine söyleme Allah korusun o üzüntüyle bebeği düşer. Bebek için yapma. Ama şu arkadaşının sesini kaydet ve kocasına dinlet. Herkes hakettiğini yaşasın

Bir kez daha anladım iyilik yapmayacaksin bu dünyada. Kadına bak ya üç aydır ilişki kurmuş telefon bile aldırmis. Kuzen ise tam adi. Allah cezalarını versin.

Eşşek kadar adamlar ne halleri varsa görsün akılları var sonuçta yaptıkların şeyin sonuçlarınıda göze almışlar demekki . Bence hiç karışmayın burada önemli olan kuzeninizin eşi. Orda üzülüp bebeğini düşürebilir ama bir kadın hisseder bence.

Back
X