Cumartesi çalışmak her yönden kabus gibi . Ekimde yüksek lisansım başlayacak . Ders programı ise tam bir kabus .
Haftaiçi 5 gün 19:00 - 22:00 saatleri arasında . Cumartesi çalışmıyor olsaydım cumartesi tüm gün gidecektim derslere . Acaba izin alsam 8 -9 ay gibi bir süre bana cumartesi için izin verirlermi bunu düşünüyorum .
Yıllık iznin var mı canım ? Belki oradan düşerek gidebilirsin. Umarım izin alabilirsin ve Cumartesi günleri gidebilirsin.
Cnm yine yetmez ki uzun bir süre sonuçta . Sıkıntı yaptım izin alacağım diye ya . Nefret ediyorum izin almaktan çünkü . Bir de bana ee hafta içi git o zaman derse iyice sinir olurum .
İzin istediğime de pişman olurum . Ama istemeden de bilemem tepkisini . :26:
Bende öyle nefret ediyorum izin almaktan. Sorulan bin tane sorudan. İşimiz var ki istiyoruz.
Dediğin gibi bilinemez istemeden ama. İsteyenin bir yüzü kara
Evet şansımı denemekte yarar var.
İyi akşamlar Derencim. Yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım bende.
Yarın görüşürüzz
günaydınlarrrrr
nefret edioreeee cumartesi çalışmaktaannnnn
tubitopuuuumm bizz memııırrr olmalıyıkk yhaaaaa
Günaydın Siboloşkommm
Bence de olmalıyızzzz :126:
tubimm sen bugun yarım günmü tam günmü çalışıosun ?
Keşke yarım gün olsa kuuşum yaa
boş yere akşama kadar tutuyolar beni burdasenin yarım gün müydü ?
benimde tam gün ama işim olmuyosa gidiorum ben ya
Ben niye gidemiyorum ya
Ben niye gidemiyorum ya
az daaa dayanalımm bebikk memırlıkkk olursaa ohh
Yanlız değilsin canım bende gidemiyorum6 'ya 5 kala bile çıkamıyoruz
Ohh harbiden o zaman yaniiiCumartesi çalışınca bütün haklarım elimden alınmış gibi hissediyorum kendimi yaa :)
Ooo senin daha fenaymış benim o kadar değil yine
Günaydın bu aradaa
Günaydın canımPolyannacılık oynuyorum böyle olunca . Hiç işi olmayanların durumu daha kötü . Çok şükür beterin beteri var
az daaa dayanalımm bebikk memırlıkkk olursaa ohh
Siboşum yaa keşke burda olsan yada bizim iş için burda girsen de beraber çalışsak falann