- 24 Haziran 2012
- 1.895
- 57
Teşekkür ederim Sen ne iş yapıyorsun ?
Özel bi şirkette asistanım bende canım.
Bazen kendimi muhasebede bulsamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Sen ne iş yapıyorsun ?
mutabakat mutabakat mutabakattt bıktım insanlara aloo ben zırttırı vırttırıdan arıyorummmm muhasebeyle gorusebılırmıyım demekten...çukulataya vurdum kendımı
mutabakat mutabakat mutabakattt bıktım insanlara aloo ben zırttırı vırttırıdan arıyorummmm muhasebeyle gorusebılırmıyım demekten...çukulataya vurdum kendımı
Özel bi şirkette asistanım bende canım.
Bazen kendimi muhasebede bulsamda
Biri mutabakat mı dedii Mutabakat faxlamaktan ööö geldi artık
Görev tanımlarını hep karıştırıyorlar zaten Ben de anlam veremiyorum . Mesela şirket araç kasko ve trafik sigortalarının takibinin neden bende olduğuna anlam veremiyorum
Daha ağustos sonu mutabakatlarına dönüş yapmadılar ben eylül sonu mutabakatlarına başlayacağım .
Teşekkür ederim Özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum . Aynı zamanda stajer Mali Müşavirim .
91 limiydin kuzucum sen ?Ay sinir oldum ya. Bu ara herşey neden üst üste geliyo
Ziraat için başvuru yapmaya çalışıyorum tam 1 saattir. Yok açılmıyo, yok hata veriyo. Şimdide yaşımdan dolayı uyarı veriyo.
Hayır orda 87 ve sonrası diyo 91'liyim ama başvuru yapamıyorum. Bu ne saçma iş yahu
evet bebeğim...sennn?
bi meslektaş daha
91 limiydin kuzucum sen ?
90 kalmış benım aklımda
parayı yatırdınmı kuşum para yatırmadan netten yapamıosun :26:
Sanırım her yerde aynı durum. Bizimde öyle. Sinir oluyor insan ister istemez resmen boşuna o kadar zaman kaydı. Gönderdiklerin gelmedikten sonra sen göndersen ne olacak ki.. Birde kendileri dönüş yapmayıp daha sonra kendileri birşey gönderdiğinde ısrarla dakikada bir arayanlar yok muuuu
Evet bebekim 91'liyim ben daaa
Neyse olcak inşallah uyarı vermeyi bıraktı lanet site. Açılmasını bekliyorum yine...
Göndermiyorum ben Yırtsınlar kendilerini
Bir de cumartesi tam gün çalışma kabusum var benim
Benimde Nefret ediyorum Cumartesi günü bütün gün çalışmaktan
vayyy 91 model tubimmm
bende 90 model cnm
hadi hayırlısı yap bakalım inş olur cnm
Yanlız değiliz Sohbet ederiz artık
bugünlük sıkılmam da bitti
yarınki sıkılmalarda görüşmek üzre bebikklerrrrr
iyi akşamlar ben kaçar
91 model Tubin sapıttı artık nereye başvuracağını
İstemiyorum ben özelde çalışmak yahuu