iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

mutabakat mutabakat mutabakattt bıktım insanlara aloo ben zırttırı vırttırıdan arıyorummmm muhasebeyle gorusebılırmıyım demekten...çukulataya vurdum kendımı :21::21:

En sevmediğim şey mutabakat :KK37: Gerçekten çok sinir bozucu ve inanılmaz bir zaman kaybı oluyor . Çıktılar faks numaralarını yazmak fakslamak dönüş beklemek uzar da gider...

Daha ağustos sonu mutabakatlarına dönüş yapmadılar ben eylül sonu mutabakatlarına başlayacağım . :KK17:

Sanırım her yerde aynı durum. Bizimde öyle. Sinir oluyor insan ister istemez resmen boşuna o kadar zaman kaydı. Gönderdiklerin gelmedikten sonra sen göndersen ne olacak ki.. Birde kendileri dönüş yapmayıp daha sonra kendileri birşey gönderdiğinde ısrarla dakikada bir arayanlar yok muuuu :KK47:

Teşekkür ederim :KK16: Özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum . Aynı zamanda stajer Mali Müşavirim .

bi meslektaş daha :KK19: :KK9:
Ay sinir oldum ya. Bu ara herşey neden üst üste geliyo :KK47:
Ziraat için başvuru yapmaya çalışıyorum tam 1 saattir. Yok açılmıyo, yok hata veriyo. Şimdide yaşımdan dolayı uyarı veriyo.
Hayır orda 87 ve sonrası diyo 91'liyim ama başvuru yapamıyorum. Bu ne saçma iş yahu :KK47:
:KK53::KK53: 91 limiydin kuzucum sen ?
90 kalmış benım aklımda :KK9:
parayı yatırdınmı kuşum para yatırmadan netten yapamıosun :26:

evet bebeğim...sennn?

Boluluyumm boluluuu :KK9::KK9:
benim teyzoş oturuo adanada neresi deme bilmiyorum kuzum oraya evlendı hiç gitmekte nasip olmadı :KK9:

bi meslektaş daha :KK19: :KK9:

:KK53::KK53: 91 limiydin kuzucum sen ?
90 kalmış benım aklımda :KK9:
parayı yatırdınmı kuşum para yatırmadan netten yapamıosun :26:

Evet bebekim 91'liyim ben daaa :KK1:
Neyse olcak inşallah uyarı vermeyi bıraktı lanet site. Açılmasını bekliyorum yine...

Sanırım her yerde aynı durum. Bizimde öyle. Sinir oluyor insan ister istemez resmen boşuna o kadar zaman kaydı. Gönderdiklerin gelmedikten sonra sen göndersen ne olacak ki.. Birde kendileri dönüş yapmayıp daha sonra kendileri birşey gönderdiğinde ısrarla dakikada bir arayanlar yok muuuu :KK47:

Göndermiyorum ben :KK16: Yırtsınlar kendilerini :KK16:

bugünlük sıkılmam da bitti :KK9::KK52:
yarınki sıkılmalarda görüşmek üzre bebikklerrrrr :KK52::KK52:
iyi akşamlar ben kaçar :KK16:

91 model Tubin sapıttı artık nereye başvuracağını :KK1:
İstemiyorum ben özelde çalışmak yahuu
Cumartesi yatmak istiyorum :KK43:
90 model Siboşumu da yerimm
:KK56::KK9:

Cumartesi çalışmak her yönden kabus gibi . Ekimde yüksek lisansım başlayacak . Ders programı ise tam bir kabus .
Haftaiçi 5 gün 19:00 - 22:00 saatleri arasında . Cumartesi çalışmıyor olsaydım cumartesi tüm gün gidecektim derslere . Acaba izin alsam 8 -9 ay gibi bir süre bana cumartesi için izin verirlermi bunu düşünüyorum .

X