keşkeeee kuşuuummm
yada sen burda olsaaaann burası rahat kuşumm tek yaptığım çay sigara kahve sigara
akşam olunca evine git soooraaa
Benimde şimdi işim rahat aslında. Bazen diyorum rahat mı batıyo banabenim de senden pek farkım yok yaptıklarımız bakımından
Ama memurluk gibiside yok haniiii
yokturr tabi kuzum ya
şuan yatağımda yatıyo olurdumm yani
hayırlısı canım yinede şükrediyorumm okadar işsiz varken Tr de iyi köyü çalışıyoruz
memırr sevgilmizz var ayar çekmioki bii
ben gelmişemm hatunlarımmmm
cumartesi calısılır mı yafss..biri anlatsın su patroncuklara....bu kızların nişanlıları bekler,sevdicekleri bekler diye...özlemişlerdir diye...öfffffffffff
çalışılıoo iştee be çaaalaaammben gelmişemm hatunlarımmmm
cumartesi calısılır mı yafss..biri anlatsın su patroncuklara....bu kızların nişanlıları bekler,sevdicekleri bekler diye...özlemişlerdir diye...öfffffffffff
En çokta onu özledim işte.. Rahat rahat yatmakkk
Hayırlısını istiyorum zaten her zaman kuşum.
Memırr sevgiline de kızmak istedim şimdi sana bi güzellik yapmıyo diyee
Hoşgeldinnn yavrucukkk
Benim patron bugün erken gider. Bende erken gitsem ne kadannn güzel olcak aslındaaa. Eve gider bi güzeell uyurdum huh
çalışılıoo iştee be çaaalaaamm
benim okadar erkeğin içinde işim yokmuş
yapamazmış işte
özelde çalışıyım bende oda erken çıksın gitsin ben geç çıkıyım böle gitsin beklesin dursun işte
ya ben uyuyamıyorum da izin günlerimde...zıkkım var gibi saat 6 da gözler pörtlüyooooodön dön vakit gecmiyoo...sonra uyusukluk cöküyo...
Sana yemekler yaparrr, temizlik yaparrrr
O çok kötü oluyo yaaPazar günleri oluyo bazen bana da çıldırıyorum. Hafta içi açılmaz o gözlerim sabahları uykudan hafta sonuu uyanırım
ayy aynenn tek bendemi oluyo diyodum bende okul zamanıda böle olurdu yarın yine 6 da dikilirimm ayağa benya ben uyuyamıyorum da izin günlerimde...zıkkım var gibi saat 6 da gözler pörtlüyooooodön dön vakit gecmiyoo...sonra uyusukluk cöküyo...
Sana yemekler yaparrr, temizlik yaparrrr
Alpican bana diyo zaten.sadece cumartesi aksam yemegi ve kahvaltı pazar kahvaltısı ona aitmiş..cumartesi eve geldigimde yemek yapılmıs olacakmıs...ay ne kötü ya...kocişkom evde ben iştee....Allahımm duy sesimizi bizde memırr olakkkk...(Alpişim memır deil ama calısmıyo cumartesi ohh)
Kıyamaz sana zaten siboşumm yapar illa kiiiayy aynenn tek bendemi oluyo diyodum bende okul zamanıda böle olurdu yarın yine 6 da dikilirimm ayağa ben
akşamdan herkese diorum sabah yatcam çıt çıkarmayın diye herkesden önce ben kalkıyorumm
pskolojik işte anacımm heralde bu
yapsınn artık bi zahmet
yapsınn artık bi zahmet
Sibelimm, aklıma takıldı şimdi siz evlenince de bolu da mı oturcaksınızz :44:
keşke otursak kuzum
sınava ondan girme dedi işte şartlarda emekli olana kadar aynı yerde çalışılcak diodu ya.
sen ordamı olcaksında giriceksin sınava dedi
2 yılda bi tayinci bu ya :26:
Anladım canım.
Hayırlısı olsun hakkınızda bebeğim..
öyle kuşum bakalım nolcak ya
seninki ne iş yapıodu canımcımm ?
seninn azıcıkk kaldı hadii iyisinn biz napalımmhayırlısıyla evlenip bi düzen tuttursaydıkkkk
Teknisyen bebeğim. O da girdi sınava ama bakalım..