iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

ben accık bi dolanim gelim ofisin içinde....bunaldım...alpişle de tartıstık...neymiş faturam fazla gelmişmiş...tlf kullanmayı bilmiyomusum...anasının oglu pinti gavur nolcakkkk

ben accık bi dolanim gelim ofisin içinde....bunaldım...alpişle de tartıstık...neymiş faturam fazla gelmişmiş...tlf kullanmayı bilmiyomusum...anasının oglu pinti gavur nolcakkkk

Kuzum bi git hava al sakinleş sen, üst üste geldi herşey..
Ama takma kafana yine de..

Şu şekilde raflara dizebilirsin mesela malzemelerini. Kırmızı duvarda hoş duruyo

Merhaba herkese , ben de iş yerinde çok sıkıldım . Son 1 saat hiç geçmeyecek gibi geliyor . Burayı buldum bende

Ay sinir oldum ya. Bu ara herşey neden üst üste geliyo
Ziraat için başvuru yapmaya çalışıyorum tam 1 saattir. Yok açılmıyo, yok hata veriyo. Şimdide yaşımdan dolayı uyarı veriyo.
Hayır orda 87 ve sonrası diyo 91'liyim ama başvuru yapamıyorum. Bu ne saçma iş yahu

mutabakat mutabakat mutabakattt bıktım insanlara aloo ben zırttırı vırttırıdan arıyorummmm muhasebeyle gorusebılırmıyım demekten...çukulataya vurdum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…