Jandarma olarak calisan birini izin gununde bile is yerinden ariyorlar mi aranizda bilen var mi ?

Zaten konuşalım demiyorum. İş yerindeyim kapatalım dese anlarım. Ama kapatayım mesgul çalmasın arkadan arayan olur dedi ben de niye arasınlar zaten iş yerindesin dedim sorun bu .Okuma yazmanız da var yoksa 15 yaşında bi ergen misiniz agresiflik gösterip yorum yapıyorsunuz sacma sapan
Şu yada kadar hiç mi çalışmadiniz? İş yerinde de insanlar telefonla haberleşebiliyorlar. Bunu anlamamanız ilginç.
Neyini sorguluyorsunuz yani iş yerinde aramayın bu kadar basit.

Sizin kim jandarma acaba bilginiz var gibi görünüyor? İs yerinde telefonla vakit geçiremiyorlar mi ? Bi de izin günün de arkadaşımın eşi de jandarma o bazen ariyorlar doğru dedi ama siz ne diyorsunuz yalan mı söylemiş bana?
Yalan tabi. Meşgul çalsa ne olacak konuşma sırasında zaten gelen diğer aramalar görünüyor

İzin gununde bile bazen aradıklarını telefonun mesgul calmamasini soyluyo kapatayım artık diyor. Bi de karakoldayken arıyorum is yerinde yani yine aynısını soyluyo bi 10 dk konuştuktan sonra ben de zaten karakolda değil misin ne alaka dedim. Tuhaf görünmemek için soramadım da . Sizce bu durum normal mi eşi sevgilisi jandarma olarak çalışan var mı? Batı da görev yapiyo yeni baslasi ise 3 ay falan olucak
Üstüne düşme neden sürekli arıyorsun ki insanlar çalışırken her dk yazamaz konuşamaz da belki de sizi istemiyor aramayın sormayın üstüne düşmeyin

Evet araniyorlar. Gecesi gunduzu olmuyor polisin askerin tanidiklarim hep oyle. Ama ozellikle mesgul calmasin demesi biraz tuhaf. Belkide bunaliyordur cok aranmaktan. Yani size gore az arasanizda bu mesleklerde genelde insanlarin kafasi kaldirmiyor gundelik muhabbeti tahammulsuz oluyor bir cogu. Yada benim tanidiklarim oyle.

Asker, jandarma, polis ve bekçi.. Yani güvenliğimiz için çalışan bu grup her an aranabilir. İşteyken de aranır, izinli gününde de aranır. İzinli günleri bile diken üstündedir. Ben eşimle işteyken 5 10 dk dan fazla asla konuşmazdım ekstrem bir durum, olay olmadıkça. Çünkü acil durumlarda veya herhangi bir şey için komiserleri veya görev arkadaşları arayabiliyor, ani ihbarlar gelebiliyor, telsizleri var oradan haberleşsinler diyebilirsin belki ama o iş öyle değil, %90 telefon üzerinden iletişimde olurlar. Siz konuşurken komutanı arasa mesela ulaşamasa sıkıntı yaşar. Bu nedenle çok fazla darlama derim.

Asker, jandarma, polis ve bekçi.. Yani güvenliğimiz için çalışan bu grup her an aranabilir. İşteyken de aranır, izinli gününde de aranır. İzinli günleri bile diken üstündedir. Ben eşimle işteyken 5 10 dk dan fazla asla konuşmazdım ekstrem bir durum, olay olmadıkça. Çünkü acil durumlarda veya herhangi bir şey için komiserleri veya görev arkadaşları arayabiliyor, ani ihbarlar gelebiliyor, telsizleri var oradan haberleşsinler diyebilirsin belki ama o iş öyle değil, %90 telefon üzerinden iletişimde olurlar. Siz konuşurken komutanı arasa mesela ulaşamasa sıkıntı yaşar. Bu nedenle çok fazla darlama derim.
Teşekkür ederim yardımcı olup yorum yaptığınız icin .

Anladım çok çok teşekkürler. Hep demiyor da konuşuyoruz baya bazen o zamanlarda diyor. Bu kez is yerindeydi az önce konuştuğumuzda 10 dk konuştuk neyse sonra konuşuruz müsait değilim arkadan mesgul çalmasın dedi. Ben de şaşırdım ne alaka istesin zaten dedim. Orayı anlamadım işte olunca noluyo diye cevap verdi oda :/
Yeni jandarma olmuş, askeriyede ast üst ilişkisine çok dikkat ederler. Komutanları ya da üstleri ufak bir iş için bile ararlar

Yahu izin günlerinde amirlerinden habersiz şehir dışına çıkmaları bile yasak normalde. Sadece iltimas geçiliyor. Siz de ergenliği ben de sezdim valla ne yalan söyleyim :/

Yine bir asker veya jandarma kız peşinde. Üniformalilar şu an hiç güven vermiyor siz ne buldunuz bu adamda

Onlar ne kadar kız peşindeyse bazı kızlar da onların peşinde.

Üniformalı meslek gruplarıyla olmak isteyen kızlar var.

Polisler bu kızlara ‘155’ derler hatta 😁

Düşük gelirli ailelerden her sene KPSS ye giren ama KPSS ye kasmayan ev kızları bu mesleklerdeki adamlarla evlenmek en büyük hayalleri oluyor.

Arz talep meselesi yani :)

Konu sahibini kast etmiyorum tanımıyorum kendisini ama böyle kızlar var.

Düşük gelirli ailelerden her sene KPSS ye giren ama KPSS ye kasmayan ev kızları bu mesleklerdeki adamlarla evlenmek en büyük hayalleri oluyor.

Çok konu açıldı böyle o yüzden dedim bende haklısınız üniforma seven var ama hâlâ ne mal olduklarını anlamıyorlar üzülüyorum. Konu sahibi hariç tabi onunkini kastetmedim

Ev hanımı değilim okuyorum ozel guvenlik görevlisiyim ayaklarım üzerinde duruyorum. Hem de biz sevgilimle daha jandarma olmadan önce tanıştık . Yani ben uniformasina aşık olmadım biz tanistigimzida askerlik mankenlik yoktu ortada sonradan karar verdi. Napim jandarma asker oldun hadi bay ayrılıyoruz mu diyeyim?

Neden ergenlik olsun soruyorum sadece
Size ilişkiniz normal mi geliyor ? Aldatma var kavga gürültü var adam zaten konuşmamak için de kılı kırk yarıyor vs vs derken bu ilişkiyi böyle toksikleştiren tek tarafta sevgiliniz değil siz de çok toksiksiniz. Bana ergence geliyor. Yetişkin bir insanın idame ettireceği bir ilişki değil bu.

Ev hanımı değilim okuyorum ozel guvenlik görevlisiyim ayaklarım üzerinde duruyorum. Hem de biz sevgilimle daha jandarma olmadan önce tanıştık . Yani ben uniformasina aşık olmadım biz tanistigimzida askerlik mankenlik yoktu ortada sonradan karar verdi. Napim jandarma asker oldun hadi bay ayrılıyoruz mu diyeyim?

Valla desen iyi olur hem hevesi yok hem seni aldatıyormuş zaten eski mesajlarında yazmışsın.

Benim arkadaş da özel güvenlik ama iş bulamıyor.

Sen de daha temmuz sonu sınava gireceğini yazmışsın, ne ara kendi ayakların üzerinde durdun.

Abla sen eski açtığın konuları unuttun galiba adamdan bi uçan bi kaçan kurtuluyo, sence tek sorun jandarma olması mı? 😂

ıyyy ne uzatmışsınız şu adamın mevzuunu
yok böyleyse seviyor mu yok şöyleyse seviyo mu?

İzin gununde bile bazen aradıklarını telefonun mesgul calmamasini soyluyo kapatayım artık diyor. Bi de karakoldayken arıyorum is yerinde yani yine aynısını soyluyo bi 10 dk konuştuktan sonra ben de zaten karakolda değil misin ne alaka dedim. Tuhaf görünmemek için soramadım da . Sizce bu durum normal mi eşi sevgilisi jandarma olarak çalışan var mı? Batı da görev yapiyo yeni baslasi ise 3 ay falan olucak
Babam jandarmaydı, uzun konuştuğumuzda hemen kapatırdı telefonunu. Haftasonu dahi il dışına izinle çıkardı falan. Bence doğru söylüyor gibi ama asker milleti bence genel olarak güvenilmez. Çoğu karısını aldatıyor ve kumar sorunları var.
Hepsi değil tabii ki ama büyük bir çoğunluğu.

Aldatıyor 🤓

bu meslek grubu izin gününde aranır evet
ama izin gününde ben telefonu fazla uzun tutmayayım işten ararlarsa meşgul çalmasın diye bi dünya yok yani
zaten meşgulken bile alttan birisi aradığında onun bildirimi geliyor
o esnada telefonu kapayıp arayan kişiyi geri arayabilir
senin aklınla epey alay eden bi bahane uydurmuş sana

X