iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

mutabakat mutabakat mutabakattt bıktım insanlara aloo ben zırttırı vırttırıdan arıyorummmm muhasebeyle gorusebılırmıyım demekten...çukulataya vurdum kendımı

En sevmediğim şey mutabakat Gerçekten çok sinir bozucu ve inanılmaz bir zaman kaybı oluyor . Çıktılar faks numaralarını yazmak fakslamak dönüş beklemek uzar da gider...

Daha ağustos sonu mutabakatlarına dönüş yapmadılar ben eylül sonu mutabakatlarına başlayacağım .

Sanırım her yerde aynı durum. Bizimde öyle. Sinir oluyor insan ister istemez resmen boşuna o kadar zaman kaydı. Gönderdiklerin gelmedikten sonra sen göndersen ne olacak ki.. Birde kendileri dönüş yapmayıp daha sonra kendileri birşey gönderdiğinde ısrarla dakikada bir arayanlar yok muuuu

Teşekkür ederim Özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum . Aynı zamanda stajer Mali Müşavirim .

bi meslektaş daha
91 limiydin kuzucum sen ?
90 kalmış benım aklımda
parayı yatırdınmı kuşum para yatırmadan netten yapamıosun :26:

evet bebeğim...sennn?

Boluluyumm boluluuu
benim teyzoş oturuo adanada neresi deme bilmiyorum kuzum oraya evlendı hiç gitmekte nasip olmadı

bi meslektaş daha

91 limiydin kuzucum sen ?
90 kalmış benım aklımda
parayı yatırdınmı kuşum para yatırmadan netten yapamıosun :26:

Evet bebekim 91'liyim ben daaa
Neyse olcak inşallah uyarı vermeyi bıraktı lanet site. Açılmasını bekliyorum yine...

Göndermiyorum ben Yırtsınlar kendilerini

bugünlük sıkılmam da bitti
yarınki sıkılmalarda görüşmek üzre bebikklerrrrr
iyi akşamlar ben kaçar

91 model Tubin sapıttı artık nereye başvuracağını
İstemiyorum ben özelde çalışmak yahuu
Cumartesi yatmak istiyorum
90 model Siboşumu da yerimm

Cumartesi çalışmak her yönden kabus gibi . Ekimde yüksek lisansım başlayacak . Ders programı ise tam bir kabus .
Haftaiçi 5 gün 19:00 - 22:00 saatleri arasında . Cumartesi çalışmıyor olsaydım cumartesi tüm gün gidecektim derslere . Acaba izin alsam 8 -9 ay gibi bir süre bana cumartesi için izin verirlermi bunu düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…