iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

:KK56::KK56: keşkeeee kuşuuummm
yada sen burda olsaaaann burası rahat kuşumm tek yaptığım çay sigara kahve sigara :KK9::KK9:
akşam olunca evine git soooraaa :KK9::KK9:

Benimde şimdi işim rahat aslında. Bazen diyorum rahat mı batıyo bana :KK9:benim de senden pek farkım yok yaptıklarımız bakımından :KK1:
Ama memurluk gibiside yok haniiii :KK1:

Benimde şimdi işim rahat aslında. Bazen diyorum rahat mı batıyo bana :KK9:benim de senden pek farkım yok yaptıklarımız bakımından :KK1:
Ama memurluk gibiside yok haniiii :KK1:

yokturr tabi kuzum ya :KK19:
şuan yatağımda yatıyo olurdumm yani :KK19:
hayırlısı canım yinede şükrediyorumm okadar işsiz varken Tr de iyi köyü çalışıyoruz :KK14:
memırr sevgilmizz var ayar çekmioki bii :KK19:

ben gelmişemm hatunlarımmmm:KK52::KK52::KK52:

cumartesi calısılır mı yafss..biri anlatsın su patroncuklara....bu kızların nişanlıları bekler,sevdicekleri bekler diye...özlemişlerdir diye...öfffffffffff:KK47::KK47::KK47:

yokturr tabi kuzum ya :KK19:
şuan yatağımda yatıyo olurdumm yani :KK19:
hayırlısı canım yinede şükrediyorumm okadar işsiz varken Tr de iyi köyü çalışıyoruz :KK14:
memırr sevgilmizz var ayar çekmioki bii :KK19:

En çokta onu özledim işte.. Rahat rahat yatmakkk :KK43:
Hayırlısını istiyorum zaten her zaman kuşum.
Memırr sevgiline de kızmak istedim şimdi sana bi güzellik yapmıyo diyee
:KK1:

cumartesi calısılır mı yafss..biri anlatsın su patroncuklara....bu kızların nişanlıları bekler,sevdicekleri bekler diye...özlemişlerdir diye...öfffffffffff:KK47::KK47::KK47:

Hoşgeldinnn yavrucukkk :KK54:
Benim patron bugün erken gider. Bende erken gitsem ne kadannn güzel olcak aslındaaa. Eve gider bi güzeell uyurdum huh :KK19:

çalışılıoo iştee be çaaalaaamm :KK9::KK19:
En çokta onu özledim işte.. Rahat rahat yatmakkk :KK43:
Hayırlısını istiyorum zaten her zaman kuşum.
Memırr sevgiline de kızmak istedim şimdi sana bi güzellik yapmıyo diyee
:KK1:

benim okadar erkeğin içinde işim yokmuş :KK9::KK19:
yapamazmış işte :KK19:
özelde çalışıyım bende oda erken çıksın gitsin ben geç çıkıyım böle gitsin beklesin dursun işte :KK19::KK9:

Hoşgeldinnn yavrucukkk :KK54:
Benim patron bugün erken gider. Bende erken gitsem ne kadannn güzel olcak aslındaaa. Eve gider bi güzeell uyurdum huh :KK19:

ya ben uyuyamıyorum da izin günlerimde...zıkkım var gibi saat 6 da gözler pörtlüyooooo:KK53:dön dön vakit gecmiyoo...sonra uyusukluk cöküyo...:KK31::KK31:

ya ben uyuyamıyorum da izin günlerimde...zıkkım var gibi saat 6 da gözler pörtlüyooooo:KK53:dön dön vakit gecmiyoo...sonra uyusukluk cöküyo...:KK31::KK31:

O çok kötü oluyo yaa :KK19: Pazar günleri oluyo bazen bana da çıldırıyorum. Hafta içi açılmaz o gözlerim sabahları uykudan hafta sonuu uyanırım :KK47:

Sana yemekler yaparrr, temizlik yaparrrr :KK9::KK9:

Alpican bana diyo zaten.sadece cumartesi aksam yemegi ve kahvaltı pazar kahvaltısı ona aitmiş..cumartesi eve geldigimde yemek yapılmıs olacakmıs...ay ne kötü ya...kocişkom evde ben iştee....Allahımm duy sesimizi bizde memırr olakkkk...(Alpişim memır deil ama calısmıyo cumartesi ohh)

ayy aynenn tek bendemi oluyo diyodum bende okul zamanıda böle olurdu yarın yine 6 da dikilirimm ayağa ben :KK9:
akşamdan herkese diorum sabah yatcam çıt çıkarmayın diye herkesden önce ben kalkıyorumm :KK9:
pskolojik işte anacımm heralde bu :KK9:

Sana yemekler yaparrr, temizlik yaparrrr :KK9::KK9:

yapsınn artık bi zahmet :KK9::KK9:

Son düzenleme:
Alpican bana diyo zaten.sadece cumartesi aksam yemegi ve kahvaltı pazar kahvaltısı ona aitmiş..cumartesi eve geldigimde yemek yapılmıs olacakmıs...ay ne kötü ya...kocişkom evde ben iştee....Allahımm duy sesimizi bizde memırr olakkkk...(Alpişim memır deil ama calısmıyo cumartesi ohh)

Ohh iyiymiş valla Alpicanın işi Çağloşkoooo :KK1:

ayy aynenn tek bendemi oluyo diyodum bende okul zamanıda böle olurdu yarın yine 6 da dikilirimm ayağa ben :KK9:
akşamdan herkese diorum sabah yatcam çıt çıkarmayın diye herkesden önce ben kalkıyorumm :KK9:
pskolojik işte anacımm heralde bu :KK9:

yapsınn artık bi zahmet :KK9::KK9:
Kıyamaz sana zaten siboşumm yapar illa kiii :KK69:

Sibelimm, aklıma takıldı şimdi siz evlenince de bolu da mı oturcaksınızz :44:

keşke otursak kuzum
sınava ondan girme dedi işte şartlarda emekli olana kadar aynı yerde çalışılcak diodu ya.
sen ordamı olcaksında giriceksin sınava dedi :KK19:
2 yılda bi tayinci bu ya :26:

X