iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

dilaydam

h.e.r.ş.e.y. a.ş.k.t.a.n
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
306
0
sizde benim gibi bazen iş yerinde çokmu sıkılıyorsunuz
uykunuz geliyormu
aynen iş yerinde yaşadığınız ilginç olayları anlatalımmm:)

sizde benim gibi bazen iş yerinde çokmu sıkılıyorsunuz
uykunuz geliyormu
aynen iş yerinde yaşadığınız ilginç olayları anlatalımmm:)

aynen çoookkkk sıkılıyorum ve uykum geliyooo acayiipp... oruçluyumda onunda etkisi var azacuk :)))

üff püff bende çok sıkıldım
klimanın da kumandasına bi haller olmuş klimayı da açamadım sıcaktan piştim üüüü (

allah kabül etsin cnm benim
bende bu konuda yakınanlardanım
bide burda yol çalışması var zır zır beynim şişti anlayacağın

Şükür ki tek değilmişim.Ben de çok sıkılıyorum ne yapmalı sabahtan beri topic topic geziyorum

tabikide tek değilsin kalemle oynamaktan gideni geleni kontrol etmekten bunaldım yaa

Birşeyler yapsak fikri olan var mı.
Hadi zayıflayalım hadi hamile kalalımhadi kayınvalide çekiştirelim yada görümce...topicte bunlardan çok onlarda uzun zaman istiyor ..üfffffffffff anlık sıkıntımızı problemimizi giderecek bişeyler olmalı

evet cnm katılıyorum ne yapalımmm:) senin çözümlerde fena değilmiş:)

ayy benimde benimde .iş yoğunlaşyor uyku açılıyor sakinleşince gözler gidiyor

evet cnm katılıyorum ne yapalımmm:) senin çözümlerde fena değilmiş:)

Kayınvalide ve görümce modası geçmeyen konular .Ama onların yüzünden günaha girmek istemiyorum artık Ne yapsam kabahat onlar için.Bu konular çoook derin açmayın yaramı.

Aynı mesaj kaç kez gitmiş ne kadar sıkıldıysam artık .Sanırım sitede problem var çık cccçık olmuyor tamda sıkıntı moduna girmişken

Son düzenleme:
Kayınvalide ve görümce modası geçmeyen konular .Ama onların yüzünden günaha girmek istemiyorum artık Ne yapsam kabahat onlar için.Bu konular çoook derin açmayın yaramı.

ya sendemi off ya ne isterler anlamdımki zaten.....

Kızlar yakın olsanız çene çalardık ,kahve yapardım size biriniz de fal bakardınız.İyi sohbet ortamı kurulurdu sonra laf döner dolaşır kaynanalara görümcelere gelirdi ayyyy çatlıcam anlatmazsam

Kadına gıcık oluyorum neymiş efendim her özel günde arayıp ,sormam lazım mış birde oğlunu dolduruyor .Tabi evde kızıl kıyamet kopuyor en son görümcemin atanmasını arayıp hayırlı olsun dememişim ne yapimmm gıcık oluyorum ve yapmacık yapamıyorum.sanki bak böyle dedirttirirler der gibi ima ediyolar.Her bir araya gelmemizde bir kulpunu bulup laf sokuyolar (güelini aldıkta ne oldu huyu güzel olsun gelinin ) gibi toplumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…