- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
Bende seni takip edeyimmmmm
et kuşummm yaa
çok sıkılıyorum ben cidden sıkılıyorumm yaa
önceden ders falan çalışıodum şuan boşluktayım tamamen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni takip edeyimmmmm
et kuşummm yaa
çok sıkılıyorum ben cidden sıkılıyorumm yaa
önceden ders falan çalışıodum şuan boşluktayım tamamen
Aynen kuşum, ders çalışmaktan değil de çalışmamaktan sıkılıyo olmam gerekten çok ilginç bi durum
vallaa ilginç
zorla morla çalışıodum yine
gelirdim işe sabah işleri halledip açardım kitapları
şimdi kk kk kk artı face falan saçma sapan oyunlar oynuyorum
Benim face'te yok düşün halimi kuşumm
Hayır sınava çalışmaya başlamadan önce napıyodum ben acaba
kaç gündür bende soruyorum bunu kendime yaa
sıkıldım demekten sıkıldım cidden poff
Siboşum bidee bizden başka sıkılan kimse yok galibaaa
Çağlacıkta yok bugün
ayy cidden topiği ele aldık resmen konuyu açanlar bile yook
burdayım ki ben takipteyim sizleri ballarımm
canım sıkkın biraz...kardesimin borcu vardı onu ödemek için bi arkadastan borc almıstım...dügünden önce veremem demiştim...tamam yaa...benim dünya param var zaten bankada diyip bi havasını attı uyuz oluyorum ama mecbur kaldım işte ( şimdi mesaj atıp duruyo...bi hafta önce mesaj attı kimsede yok isteyemem zaten ama 1 ekimi beklersen taksidimi yatırmayıp yatırırım demiştim paranı....1 ekimde alıyorum maası dedim az önce yine mesaj attı ..yok kirasını ödeyememiş yok söyle yok böyle...ahh kardesim ahhh...nefret ettigim durulara düsürdün beni tamam parasını istiyo haklı olarak ama ne bilim arayıp durumunu anlatabilirdi..mesajla cok sacma oldu cünkü konusmaya yüzü yok....bende mesaj attımm...anlıyorum seni ama yok işte yok dedim....1 ekimde göndercem dedim işte yazdım...anlamadıgım sey...dünya parası vardı nasıl suyunu cekti....kesin yiyemiyo birini artık...Allahım cok sinirliyim günaha sokuyo beni yaa...tövbe tövbeeeeee
burdayım ki ben takipteyim sizleri ballarımm
canım sıkkın biraz...kardesimin borcu vardı onu ödemek için bi arkadastan borc almıstım...dügünden önce veremem demiştim...tamam yaa...benim dünya param var zaten bankada diyip bi havasını attı uyuz oluyorum ama mecbur kaldım işte ( şimdi mesaj atıp duruyo...bi hafta önce mesaj attı kimsede yok isteyemem zaten ama 1 ekimi beklersen taksidimi yatırmayıp yatırırım demiştim paranı....1 ekimde alıyorum maası dedim az önce yine mesaj attı ..yok kirasını ödeyememiş yok söyle yok böyle...ahh kardesim ahhh...nefret ettigim durulara düsürdün beni tamam parasını istiyo haklı olarak ama ne bilim arayıp durumunu anlatabilirdi..mesajla cok sacma oldu cünkü konusmaya yüzü yok....bende mesaj attımm...anlıyorum seni ama yok işte yok dedim....1 ekimde göndercem dedim işte yazdım...anlamadıgım sey...dünya parası vardı nasıl suyunu cekti....kesin yiyemiyo birini artık...Allahım cok sinirliyim günaha sokuyo beni yaa...tövbe tövbeeeeee
canınıııı yesinlerrr seninnn sıkmaa kuşum
boşuna canını sen
ama çok densiz bi hareket bu ..
1-) okadar parasına ne olmuş ? kirasına yetememiş mi ?
2-) bir istedin 2 istedin sürekli mesaj atmanın anlamı nedir yani ?
3-)sen demişsin 1 ekim diye algılama sorunumu var acaba ?
Allahım çok tuhaf bu insanlar ya valla anlamak zor..
gerçekten Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
sende öde cnm aman bulaşma bida bölelerine
Çağlamm, sıkma canını öyle dengesiz bi insan için.
Sibeliminde dediği gibi ne olmuş o kadar parasına.
Sinir oldum bende simdi
resmen iğrençlik bu kızı hiçç sevmedimm
sinirr oldumm
ailesine iyi yutturmuş demekki ailesi sesini çıkarmıyo dediğin gibi bu değirmenin suyu nerden akıyo demiyolar
genel yiyiciler sanırım diğer kızlada Allahım akıl fikir versin bölelerine
nerden bulastım bilmiyorum ama çaresizlik iste....
öyle bi aile ki bunlar baskalarına kötü bi şey olsa da seyretsek diyen cinslerden....ayaklı gazete gibiler..ne olmus ne bitmiş haberleri var....onun kızı kacmıs bunun kızı oglu böyle yapmıs...ayyy biliyomusunuz bunların basına su gelmiş...ama umurlarında degil.gram üzülmüyolar...
bu borc aldıgım kız 8 yıllık sevgiliyle nişanlandı....3 ay nişanlı kaldılar sonrada ayrıldılar...kızda hepatit b cıktı...tedaviyle gececek cinsten ama nasıl bulastıgı konusunda söle diyolar...diş hastanesine gitmiş...ordan bulasmıs....bu arada eskiden duymustum kızın nişanlısındada vardı hepatit b...
Yani diyecegim su kızlar...bu benim basıma gelseydi kesin nişanlısından cinsell yolla bulastı derlerdi...ama kendilerinde olunca yok...dişçiden bulasmıs....bende yedim...ögrendim nişanlısından bulasmıs!!!!!
kızlar hani sıkılmıştınız bana yardımcı olarak sıkıntılarınızı bir kenara bırakabilirsiniz
şaka gibi ya karaktersizmiş be çağlam arkdaşın belki kızcaksın bana ama bunları yapan bi insana başka bi kelimeyi layık göremedim ben