hoşgeldinn kuşikoooo
tubimmm baktınmııı :26:
ya ben çok az baktımm umutlarım iyice tükendi lanet gitsinn yaaaa
kuzumm çalışmadıysann kasmaa beamanınnn berbat yaa...baktım da biraz...tarih bitirmiş beniiii(
Siboşum baktım ama keşke bakmasaydım. Genel yetenek beklediğim gibi geldi ama genel kültürde bitmişim ben. Coğrafyadan emin olarak yaptıklarım hep yanlış çıktı. Hatırladığım kadarıyla yanlış yaniBakmadan önce umutlarım vardı benimde ama artık tükendi hepsi.. En iyisi Ziraat'in sınavına gireyim bende
yok kuzum kasmıyom zati.....rahatım sınavın bitmesine bi saat kalşa benim sorular bittinasıl çözdüysem artık sıkıla mıkıla üfleye püfleye yaa ölesine girdik işte...hem iş hem hazırlık hem düügn hazırlıgı...bizimkide can ama yaaa
çağlikooo yerimm yaa sesli güldümm resmenn
ben sınavdan sonra sürem yetmedi diye ağladımm yaa
sende bi saat kala bitirmişsinn
hayırlısı olsun amaa canım ya belki olur
kuzumm çalışmadıysann kasmaa be
biz kafa patlattık ondan dert yani içimde dışımda herbiyanımda poffff
aynenn kuzumm bende umutluydummm bi baktımm umutlarr oldu fosssss
ziraatede girmicemm aşktan onay çıkmadı oda yattı
öff evlenimm bian öncede koca parası yiim en iisiiii
Zaten sıkıcı kötü bi gündü bide şu lanet sorulara bakınca iyice berbat oldu . Ben iyi geçti diye kendimi kandırıyodum ne güzel
Zaten sıkıcı kötü bi gündü bide şu lanet sorulara bakınca iyice berbat oldu . Ben iyi geçti diye kendimi kandırıyodum ne güzel
bende öle polyannacılık oynuodumm ama
hayırlısı be tubim yinede tamamen ümidi kesmemek lazım
Hesaplarıma göre ki yanılıyo olabilme ihtimalim çok yüksek katiplik için puanım yetiyo ama onu istemiyorum artık ben o kadar çok
herkese selamlarrr
a.s çağlikoooo
ahaha peşinden geliyorumm gibi oldu
mrb kızlar bnde iş yerinde sıkılanlardanım aynı zamnda yenide başladım benim şimdilik yaşadığım bir olayım yok ama patron çok fena terör estiren bi tip bakalım napıcam
işin hayırlı olsun canım..mrb kızlar bnde iş yerinde sıkılanlardanım aynı zamnda yenide başladım benim şimdilik yaşadığım bir olayım yok ama patron çok fena terör estiren bi tip bakalım napıcam
yirim seniayrılma dibimdennn zatiii,böyle iyi
hosgeldin canım...basından iyi seyler gecer hep inş....
işin hayırlı olsun canım..
hiç öyle tiplere gelemem alışkın değilim saten patronumda yok benim ondan boş boş takılıyorum böle
ayrılmam kiiii
a.s çağlikoooo
ahaha peşinden geliyorumm gibi oldu