- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
-
- Konu Sahibi Puprple000
HayirHic evlilik yapmış mi beyefendi. ..
Çocuğum yok , 3yil olucakNe zaman ayrıldınız eşinizden?
Çocuğunuz var mı?
Zaten bölümlerimiz farklı işyerinde yoğunluk olmadığı zaman çalışanlar saatlerce volta atıyor genelde erkeklerin oldugu gurupta gülüp eglenirdim (kız sayısı yok denilecek kadar az) buda sürekli benim yanıma gelir veya o guruba dahil olurdu. Megersem beni tanımaya çalıştığını beni gozlemledigini karakterimi okeyledigini ve sürekli erkek gurubuna dahil olmamdan rahatsız olduğunu dile getirdi. Söylede bişey var başka bı seçeneğim yokbende eşimle aynı iş yerinde tanışıp evlendimsadece kendine şunu sor evde işte sürekli görmeye razı mısın ben iş değiştirdim sonra bu yüzden
Yani öyleyse ben duygularınız nereye götürüyorsa oraya gidin derim tabi mantığı da elden bırakmamak lazım. Yani kendinizi çok kaptırmayın. Olumsuz bi durumda üzülmeyin. Ki ben başınızdan boşanma gibi bi travma geçtiği için yeterli olgunluğa erişmiş olduğunuz kanaatindeyim. Olursa güzel olabilir olmazsa dünyanın sonu değil. Birbirinizi tanımaya çalışın. Aynı iş yerinde olmanız ilişkinizi işinize yansıtmadığınız sürece sorun olmaz bence. İş yerinde mesafeli olunması taraftarıyım. Karı koca dahi olsanız bu böyle. Hakkınızda hayırlısı..Kendinize zaman verin, anı yaşayın, fazla beklenti içine girmeyin. Şayet bi ilişkiye başlamaya karar verirseniz ilerledikçe zaten nereye doğru gittiği az çok belli olur. Velhasıl şuan kaygılanmak biraz yersiz. Akışına bırakın.Çocuğum yok , 3yil olucak
daha hiç birşey yokken aranızda şimdiden kıskançlık başlamış bu hiç hoş birşey değil ilerde bunun dozu daha da artar bana gelip biri diyecek sürekli erkek gruplarına dahil oluyorsun ağzına yapıştırırım bir tane sen ne demeye çalışıyon ayrıca kimsin ki bana karışma hakkını kendinde görüyorsun diye bence sen de onu biraz tanı çünkü bu sana ilerde giyimin de hoşuma gitmiyor demeye başlarZaten bölümlerimiz farklı işyerinde yoğunluk olmadığı zaman çalışanlar saatlerce volta atıyor genelde erkeklerin oldugu gurupta gülüp eglenirdim (kız sayısı yok denilecek kadar az) buda sürekli benim yanıma gelir veya o guruba dahil olurdu. Megersem beni tanımaya çalıştığını beni gozlemledigini karakterimi okeyledigini ve sürekli erkek gurubuna dahil olmamdan rahatsız olduğunu dile getirdi. Söylede bişey var başka bı seçeneğim yok
Söyle bibdurumum var aşırı hoslanti yaşadığmda bazen mantıksız davranıp bağımlı gibi davranabiliyorum. Benim artık ileriye taşımam için yavaş yavaş oluşan sevgi ve mantık olması çok önemli. Karakter olarak biraz zitiz onların adetleri bizim adetler falan sıkıntı olabilir ama bu çocuk temiz seviyor ve olgun karakterde bi adam uzun bı süreç arkadaş kaldığımız için tüm malliklarima da şahit olduğu halde sevmişYani öyleyse ben duygularınız nereye götürüyorsa oraya gidin derim tabi mantığı da elden bırakmamak lazım. Yani kendinizi çok kaptırmayın. Olumsuz bi durumda üzülmeyin. Ki ben başınızdan boşanma gibi bi travma geçtiği için yeterli olgunluğa erişmiş olduğunuz kanaatindeyim. Olursa güzel olabilir olmazsa dünyanın sonu değil. Birbirinizi tanımaya çalışın. Aynı iş yerinde olmanız ilişkinizi işinize yansıtmadığınız sürece sorun olmaz bence. İş yerinde mesafeli olunması taraftarıyım. Karı koca dahi olsanız bu böyle. Hakkınızda hayırlısı..Kendinize zaman verin, anı yaşayın, fazla beklenti içine girmeyin. Şayet bi ilişkiye başlamaya karar verirseniz ilerledikçe zaten nereye doğru gittiği az çok belli olur. Velhasıl şuan kaygılanmak biraz yersiz. Akışına bırakın.
Der evetdaha hiç birşey yokken aranızda şimdiden kıskançlık başlamış bu hiç hoş birşey değil ilerde bunun dozu daha da artar bana gelip biri diyecek sürekli erkek gruplarına dahil oluyorsun ağzına yapıştırırım bir tane sen ne demeye çalışıyon ayrıca kimsin ki bana karışma hakkını kendinde görüyorsun diye bence sen de onu biraz tanı çünkü bu sana ilerde giyimin de hoşuma gitmiyor demeye başlar
Benim hoşlandığım kişiler ya bana tepki vermiyor , ya zippidi zuppidi tipler yani kızları kendine bağlayıp yarı yolda birakacak taktikci adamlar. Yada evlilik durumumdan kaynaklı menfaatci kişiler. İnsan bazen mantığıda duyguyu da bı kenara bırakıp acaba menfaatsiz yaklaşan bı adam varmı ki diye düşünüyor. Bu kişinin duyguları beni tanıdıktan sonra oluştu hayatıma başkası girme korkusu yaşamış. Ve gerçekten konuşurken bile sadece gözlerime odaklanan bı adam. En azından benden hoslanp menfaatsiz yaklaştığı konusunda netim bende de zamanla yavaş yavaş seveceğimi düşünüyorumSizinle hoş şakalaşmalar yapıyor diye, belki zamanla duygularınızda ilerleme oluşur diye, aşık olmadığınız, fiziksel olarak etkilenmediğiniz birisine kendinizi "bağlamayın". Bu işler doğal ilerleyemiyorsa zamanla da olmaya çalıştırmayın, sırf karşı tarafın hislerine yazık olmasın "ayıp" olmasın bir şans vereyim diye..
Megersem beni tanımaya çalıştığını beni gozlemledigini karakterimi okeyledigini ve sürekli erkek gurubuna dahil olmamdan rahatsız olduğunu dile getirdi. Söylede bişey var başka bı seçeneğim yok
Bana tabikide konusabilirsin ben sana güveniyorum sorun yok ama sürekli takildigim iki erkek arkadaşım var 2haftadir yapışık ikiz gibi geziyoruz o da arada gelip sohbete dahil olurdu dün sadece onlardan hoşlanmadığını sadece senin yanında bulunmak için geldiğini, ve çok samimi olduğumuzu aynı kişilerle gezmemin yanlış olduğunu söyledi"Nerede beni üzebilecek insan var, gidip onu buluyorum" demişsiniz ve üzgünüm ama yine öyle birini bulmuşsunuz.
Erkek iş arkadaşlarınızla zaman geçirmenizden rahatsız oluyormuş kendisi de sadece iş arkadaşınız olan beyefendi ve bunu hiç çekinmeden, "ben kimim ki" demeden dile getirebiliyor. Sevgili olsanız nelerden rahatsız olup hadsiz hadsiz yorum yapacak kim bilir.
Başka bir seçeneğim yok derken ne demek istediniz?
Bizim durum şöyle ise birlikte başladık bu ilk iki ay benden pek hoslanmazdi sevmezdi ama arkadaş gurubumuz aynı olduğu için hep birlikte takilirdik. Bende aynı şekilde ilerisi için bişey olucaginin farkında olmadığımız için birlikte çok zaman geçirdik duygu düşünce, saçma davranışlarımız olsun hepsine sahidiz ve biliyoruz. Ben son 1aydir acaba hoşlanıyorum soru işaretleri oluşmaya başladı. O da bu süreçte biseyler hissettiğini ama net olmadan bana soylemek istememiş. Dün net bı şekilde pat pat açıldı vallahi bekliyordum ama samimiyeti hoşuma gittiDaha 4 aydır doğru düzgün tanımadığınız biri
Önce bir tanıyın şans verin
Aynı işte olması sorun değil
Zaten okulda işte olmayacaksa nerede bulacaksınız.
Kendisi bu süreçte hiç bı kızla samimiyet kurmadi yani ozamanlar arkadaşken bile bana bile yılışık davranışını görmedim. Herkesle konuşacak samimiyet kurcak karakterde değil. Tam tersi ben edebimce herkesle konuşan taraf oluyorum. Çalıştığım firmada 70 erkek varsa 6tanesi kız. Kızların hepsi farklı erkek gurubuna dahil bende dahil bu durum onu rahatsız edicek diye düşünüyorumYok aramama geç döndü mesajımı gördü cevap vermedi. İş yerinden şu kızla kakara kilitli yaptı. Benimle değil arkadaşlarıyla dışarı çıktı triplerine girmeden flört edebilirsiniz.