Hemen hemen her insan duyguların tavan yaptığı o ilk zamanlar mantıksız davranabilir. Mantık devreden çıkar o süreçte sizi çok iyi anlıyorum. İşte tam da bu yüzden zamana yaymalısınız. Zamanla mantığınızla hareket etmeye başlamanız daha kolaylaşacak. 3 ay sonra 6 ay sonra bu kadar bağımlı hissetmeyeceksiniz mesela. Bu tamamen şuan içinde bulunduğunuz duygu yoğunluğundan kaynaklı dediğim gibi. Ama şunu da belirtmek isterim baştan nasıl tavır sergilerseniz gidişat o yöne doğru sürüklenir. Geçmişte karşıma çıkan yanlış insanlar oldu. Belki sizden çok çok daha fazla tereddütlerim vardı. Siz genel olarak karşı taraf hakkında olumlu düşüncelerdesiniz kaygılarınızı bi tarafa bırakırsak. Kaygılarınız karşı tarafın karakteriyle, kişiliğiyle ilgili değil çünkü. Baştan kestirip atmak hep en sağlıklısı olmuştur benim için. Sizi olumsuz etkileyecek en ufak bi durum olsa baştan kestirip atın derdim. Bu en kolayı olurdu çünkü. Gidişatta ona göre şekillenirdi. Siz kendinizi kişiden uzaklaştırdıkça duygularınız da zamanla biter giderdi. Fakat şu durumda kafanızda birçok pürüz, endişe , korkular olduğa kadar olumlu düşünceler de var. Karşı taraf size umut vermeyi başarmış. Onunla mutlu olabileceğinize inanıyorsunuz. Madem olumlu duygular var ve bunlar karşılıklı, öyleyse zamana yayın akışına bırakın:) en kötü ne olabilir? Olmadı ya arkadaş kalırsınız ya da yollarınızı tamamen ayırır hakkı hukuku kesersiniz. Bence biraz rahatlamaya ihtiyacınız var:) Herşey gelip geçer veya sizin hayatınız mahvolmaz ya da altüst olmaz merak etmeyin. Bir insanı tanımaya çalışmaktan kimseye zarar gelmez:) Duygularınızdan korkmayın. Duygularınıza yön vermek daima sizin elinizde olacaktır.