- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.919
- Konu Sahibi Puprple000
Diğer konudaki şefinizle aynı kişi mi bu sizden küçük olan ve sizden hoşlanan kişi? Eğer öyleyse durum değişir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı işyerinde uzun zamandan beri beraberiz.Kısaca detaylara fazla girmeden anlatmak istiyorum. Daha önce evlilik geçirdim eşimin beni sevdiğini düşünürken yüz üstü bırakılıp aslında hiç sevmediğini öğrendim. Bu durum yıllarca bende güvensizlik oluşturdu hayatıma birini almak istesem dahi çok kısa duygular yaşadım sonrası hep olumsuz. Ama bazen beni gerçekten seven menfaatsiz yaklaşan bı adamla kendimi ileriye taşımak istiyorum. 4aydir çalıştığım iş ortamında surekli sakalariyla benimle uğraşan tartistigim eglendigim çaktırmadan beni mutlu etmeye çalışan şakalariyla kızdıran bı adam var sürekli buluşma daveti üzerine dün gorustum ve bana açık ve net bı şekilde açıldı benim evlilik durumumu biliyor, benden hoşlandığını ciddi düşündüğünü dile getirdi ben net bir cevap vermedim. Ama gerçekten hoşlandığını ve cinsel anlamda hiç bir yaklasiminin olmadığı konusunda netim. Şuan duygularım konusunda eminn değilim çünkü kısa hoslanmalar da yaşasam nerde beni uzebilecek yarı yolda birakacak karakterler varsa gözüm onlara takıldı. Bu kişi benden bı iki yaş küçük ama olgun ciddi bı karakterde. Hislerim onunla sohbet etmek ilgisi gün geçtikçe hoşuma gidiyor ama bağımlı değilim aşık da değilim ilerde belki duygularım da ilerleme olabilir. Aynı işyerinde kıskançlıklar vs olucak bunların üstünden gelip gerçekten mutlu olup geleceğe taşıyabilirmiyiz bilemiyorum. Ruhsal olarak tepki veremiyorum çocuğa da net bişey demedim o da net olmamı veya zaman vermemi istiyor ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Bu arada çalıştığım işyeri cogunlu erkek yoğunluklu nadir kız var ve herkes iletişim halinde olmak zorunda genelde boş vakitlerde erkek yogunluk gurublariyla geziyorum , diğer kızlarda dahil. Yetkililer tarafından sevgili olunduğu bilinse de sorun olmaz , çalışan dedikodusu olurmu illaki. (Ekleme yapmak istiyorum bugün sanki sevgiliymisiz gibi kıskançlık tavırlarını hissettim, ve gün boyunca sevgili olmamız için fazla ısrarcı açıklayıcı ikna edici konuşmalar yaptı, gereğinden fazla ilgilenip üstüme düşüyor evet insan seviyor olabilir ama insan oğlu sevgi nankoru daha ortada bişey yokken fazlasi benim hoşuma gitmiyor net bı şekilde istemediğimi anlasamiyacagimizi soyledim bana vaadler vs sundu kendini bana karşı baya kaptırmış beni açıkçası korkuttu ben duygularımdan emin değildim dile getirmiştim fakar kendisi ona karşı bos olmadığımı ve mücadele edeceğimi söylüyor, kendinizi kırmadan bu konudan nasıl kurtulabilirim
Kısaca detaylara fazla girmeden anlatmak istiyorum. Daha önce evlilik geçirdim eşimin beni sevdiğini düşünürken yüz üstü bırakılıp aslında hiç sevmediğini öğrendim. Bu durum yıllarca bende güvensizlik oluşturdu hayatıma birini almak istesem dahi çok kısa duygular yaşadım sonrası hep olumsuz. Ama bazen beni gerçekten seven menfaatsiz yaklaşan bı adamla kendimi ileriye taşımak istiyorum. 4aydir çalıştığım iş ortamında surekli sakalariyla benimle uğraşan tartistigim eglendigim çaktırmadan beni mutlu etmeye çalışan şakalariyla kızdıran bı adam var sürekli buluşma daveti üzerine dün gorustum ve bana açık ve net bı şekilde açıldı benim evlilik durumumu biliyor, benden hoşlandığını ciddi düşündüğünü dile getirdi ben net bir cevap vermedim. Ama gerçekten hoşlandığını ve cinsel anlamda hiç bir yaklasiminin olmadığı konusunda netim. Şuan duygularım konusunda eminn değilim çünkü kısa hoslanmalar da yaşasam nerde beni uzebilecek yarı yolda birakacak karakterler varsa gözüm onlara takıldı. Bu kişi benden bı iki yaş küçük ama olgun ciddi bı karakterde. Hislerim onunla sohbet etmek ilgisi gün geçtikçe hoşuma gidiyor ama bağımlı değilim aşık da değilim ilerde belki duygularım da ilerleme olabilir. Aynı işyerinde kıskançlıklar vs olucak bunların üstünden gelip gerçekten mutlu olup geleceğe taşıyabilirmiyiz bilemiyorum. Ruhsal olarak tepki veremiyorum çocuğa da net bişey demedim o da net olmamı veya zaman vermemi istiyor ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Bu arada çalıştığım işyeri cogunlu erkek yoğunluklu nadir kız var ve herkes iletişim halinde olmak zorunda genelde boş vakitlerde erkek yogunluk gurublariyla geziyorum , diğer kızlarda dahil. Yetkililer tarafından sevgili olunduğu bilinse de sorun olmaz , çalışan dedikodusu olurmu illaki. (Ekleme yapmak istiyorum bugün sanki sevgiliymisiz gibi kıskançlık tavırlarını hissettim, ve gün boyunca sevgili olmamız için fazla ısrarcı açıklayıcı ikna edici konuşmalar yaptı, gereğinden fazla ilgilenip üstüme düşüyor evet insan seviyor olabilir ama insan oğlu sevgi nankoru daha ortada bişey yokken fazlasi benim hoşuma gitmiyor net bı şekilde istemediğimi anlasamiyacagimizi soyledim bana vaadler vs sundu kendini bana karşı baya kaptırmış beni açıkçası korkuttu ben duygularımdan emin değildim dile getirmiştim fakar kendisi ona karşı bos olmadığımı ve mücadele edeceğimi söylüyor, kendinizi kırmadan bu konudan nasıl kurtulabilirim
Hayır tabiki. Şefimizle hiç bir şekilde samimiyetimiz yok ve hoşlanma durumuda yokDiğer konudaki şefinizle aynı kişi mi bu sizden küçük olan ve sizden hoşlanan kişi? Eğer öyleyse durum değişir