- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
-
- Konu Sahibi toscanatoscana
toscanatoscana 1,5 yil hayran oldugun adami bekledigine degecek biri oldugunu bile bilmiyorsun ...
Yahu düsünsene herif adinin biri cikti özel hayatinda kumar, esrar vs ... veya cok kötü huylari vardir bilmedigin...
Deger mi ? Akil var mantik var yani...
Platonik ask bos dur.. hoslanti anlarim.. ama o da bukadar vaktinizden calmamali
Hic gülecegim yoktu
Kendimi övme amacim yoktu.. herneyse.
Alingansiniz ... hevesiniz kiriliyordur belki böyle yorumlar gelince.
Ozaman umarim hersey istediginiz gibi gelisir ve sans sizden yana döner diyeyim :)
Ablacım dön yazdıklarını oku, platonik insanlarla baştan aşağı dalga geçiyor , üzerine tiksinircesine ayy ben asla böyle olmam diye yazıyorsun büyük büyük.
tepki verince "alıngansınız!" hadi ya ..
hanımefendiciğim, öncelikle tepkim olumsuz yorum yapanlara değil;öyle olsa konu niye açayım?
damdan düşer gibi kaba saba bir üslubla yazı yazan kişilere çiçek atamam.bunlara herkes tepki verir sanıyorum ki, olumsuz da olsak kibarlığı elden bırakmamalıyız. linç, gömme vb. kültürlerle hareket etmemeliyiz.
bu arada böyle yakın olarak ilk kez ve cuma günü görüştük daha, bundan sonra nasıl davranacak emin değilim.
yazdıklarınızda haklı kısımlar var ancak ben nerede adamın bana ilgisi olmadığını kabullenememişim gösterir misiniz?
2 kişiye kaba yorumları için gerekli cevapları vermem sebebiyle kabullenememiş oluyosam varsın olayım yani, te allam
hanımefendiciğim, öncelikle tepkim olumsuz yorum yapanlara değil;öyle olsa konu niye açayım?
damdan düşer gibi kaba saba bir üslubla yazı yazan kişilere çiçek atamam.bunlara herkes tepki verir sanıyorum ki, olumsuz da olsak kibarlığı elden bırakmamalıyız. linç, gömme vb. kültürlerle hareket etmemeliyiz.
bu arada böyle yakın olarak ilk kez ve cuma günü görüştük daha, bundan sonra nasıl davranacak emin değilim.
yazdıklarınızda haklı kısımlar var ancak ben nerede adamın bana ilgisi olmadığını kabullenememişim gösterir misiniz?
2 kişiye kaba yorumları için gerekli cevapları vermem sebebiyle kabullenememiş oluyosam varsın olayım yani, te allam
Genel olarak adamın davranışlarının hiçbirini beğenmedim baştan sona. Özellikle özel hayatınla ilgili soru sorarkenki hadsizliği. Hoşlanan birinden ziyade oynayan birine benziyor. Sen duygularından dolayı görmüyorsun bence bu adam baya karaktersiz biri. He bi gün aranızda bir şeyler olabilir mi olur ama kesinlikle üzer seni.Yorumlarını begendiğim birisiniz, muhalefet olmak için değil cidden öğrenmek için soruyorum; bana bu görüşmede nasıl davranmış olsaydı sizinle ilgileniyor ya da dikkatini merakını çekiyorsun derdiniz?
Konuyu da okudum gelişmeleri de. Bu bey sizden hoşlanmıyor. Bir arkadaş aslında herşeyi çok güzel özetlemiş birebir katılıyorum ama haklı olduğunuz yerler var demişsiniz. Sizin yanınızda özlemi kötülüyor, onun hakkında hoş olmayan şeyler söylüyor kadınlar hakkında dedikodu yapıyor. Öncelikle sırf bu sebepten dolayı bile soğumanız lazımdı. Çünkü Bugün onlar hakkında konuşan yarın da sizin hakkınızda konuşur. Evine gitmişsiniz sohbet etmişsiniz uzun uzun. Hiç mi olmadı yeşil ışık yakacak bir bakış bi gülüş. Birine hoşlandığımızı belli etmek o kadar kolay ki. İş yeri olmasını gerekçe sunuyorsunuz ama bir çok kişi iş yerinden buluyor evleneceği kişiyi. Bunda engel yaratacak bir durum görmüyorum ben. İsteyen her türlü belli eder 1.5 senede. İçimde hoşlandığına dair bir his var demişsiniz. Ah hepimizin başını o his yemedi mi zaten. Hoşlanan herkes karşılık alabileceğine inanarak hoşlanıyor birilerinden. Yine kendiniz demişsiniz çok çakal diye. Ben ve sanırım kkdaki bütün kadınlar da aynı fikirde. Bu adam sizin hislerinizi anlamış kesinlikle. Ve sizi evine davet etmesini üçünüzün sohbet etmesini çok iyi niyetli bulmadım. Belki sizi yoklamak için yaptı. Neyse daha fazla uzatmıyorum ama bu adamdan size yar olmaz bence..
Cuma günü görüştük daha derken?
Evde takıldığınız günden mi bahsediyorsun yoksa başka adımlar attı mı
Ben kk da platonik durumlara onyargi olduğunu düşünmüyorum aksine herkes olumlu bir sey arayıp konunuzla ilgileniyor fakat siz olumsuz her cevaba evet hoşlanıyor duymak istediğinizden dolayı tam tersi cevap sunuyorsunuz gibi olmus..her türlü fikri almak istemiyorsaniz fikir istemeseydiniz keşke. 1 buçuk sene olmamış olsaydı bende derdim belki biseyler var mıdır diye ama anlamış ilginizi gibi geldi bana da ve samimi gelmedi iki arkadasin size olta atmasi gibi geldi tabiki keske olsa duygusal bir şey istiyorsunuz ve o şekilde gelse ornegin siz bence beni etkileyen kimse çıkmadı derken bile yanılıyorsunuz çünkü etrafınıza baktiğınızı sanmıyorum .bu durumda duygularınız yoğun aylarinız boşa geçmemeli bence her gün bi hediye unutmayin..ayrica ben ilk adimi atmistim bi sey yapabilirsiniz ne var bunda hicte pisman olmadim iyi ki yapmisim aklima koydugumu alirim yaniKkda genel olarak platonik konularda olumsuz yorumlar yapılıyor.detaylara dikkat edilmeden,hele de adama gıcık olunduysa bayağı gömülüyor.asla kata senden hoşlanmıyor, hoşlansa şöyle derdi kesin böyle yapardı gibi erkeklerin kadınlar gibi olmadığı bazı durumların unutulduğu şekilde yorumlar yapılıyor.o nedenle daha gerçekçi ve mantıklı yorumları ciddiye alıyorum genelde.
Herkes 1,5 sene kısmına takılıyor.1,5 senedir ben hoşlanıyorum.Onda başta öyle bir şey olmamış ya da daha yeni yeni bir şeyler oluşmaya başlamış olabilir mesela?Çünkü hiç muhabbetimiz yoktu, birkaç aydır oluşuyor.Bu kısma da pek bakan yok herkes birbirinden aynı anda hoşlanacak değil sonuçta?Böyledir demiyorum,ama bu da bir ihtimal sonuçta.Ya da bambaşka bir amacı vardır bilemeyiz, fikir almaya geldim o sebepten
Bu yoruma tamamen katılıyorum.İlgi çekmeyi seven biri sanırım,
sizin ilginizi hissettiginde hoşuna gidiyor ilgisiz oldugunuzda da afallayıp ilginizi canlandırmak için yanaşıyor gibi geldi.