İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

öfff..
hiçbir şey vaktimden falan çalmıyor benim.
geçende de oldu aynısı, aşkımdan yataklara düşmüşüm merhamet ya cizızz diye sürünüyormuşum gibi yazanlar var..
değer veya değmez halimden memnunum.

Hic gülecegim yoktu
Kendimi övme amacim yoktu.. herneyse.
Alingansiniz ... hevesiniz kiriliyordur belki böyle yorumlar gelince.

Ozaman umarim hersey istediginiz gibi gelisir ve sans sizden yana döner diyeyim :)

Ablacım dön yazdıklarını oku, platonik insanlarla baştan aşağı dalga geçiyor , üzerine tiksinircesine ayy ben asla böyle olmam diye yazıyorsun büyük büyük.
tepki verince "alıngansınız!" hadi ya ..

31 yasindayim demissin.. daha genc oldugunu düsünüyorum artik.

Evet komik/sempatik/ sevimli geliyor bana platonik olan kisiler.

Asagilama olarak algilayan sensin.. öyle bir niyetim yoktu.

Evet öyle olmam. O yaslari gectim.. ve mantiksiz geliyor bana.

Bir kac ay veya yilini devirdikten sonra sende anlarsin ne demek istedigimi..

Bu adamın size karşı hiçbir ilgisi yok.
yaş ve konum gereği muhtemelen skor peşinde de koşmuyor. Lakin yine de züppe.
Yanındaki arkadaşı da Burak nasiplenmezse ben nasiplenirim modunda.
Kimsenin maşası yahut yemi olmayın. “Tensel değil duygusal düşünüyorum” diyeceğiniz yolun yolcusu değil o adam.

Adamın sizin duygularınızdan haberi var bence. Hatta ayhanin da var. Ama olay şu ki ozlem=siz onun gözünde. Siz sadece ona farklı duygu beslediginiz için yaptığı ya da söylediklerini farklı yorumluyorsunuz. ozlemden bahsetmesini mesela bak duyarsan aslında şöyle şöyle olmuştu gibisine anlatıyor diyorsunuz ama bence öyle değil. Eve çağırıp takılma işini de çok masumane bulmadım. Eve geçip alkol alacak kadar yakın bir ilişki mi kurdunuz? Yanlis anlamayın herkesin normalleri farklidir . Bu sizin icin elbette normal ve makul bir teklif olabilir ama normal arkadas olsa yeni tanistiginiz birileri olsa mesela bence ozman da okey ama sizin şirketiniz de sizin üstünüz, daha dune kadar selam sabahtan baska bir iletisim yokken sizle bu sekilde bir teklif sunması değişik geldi. Sizi denedigini ve acikcasi kendi muhabbetlerinede malzeme ettigini dusunuyorum ayni ozlem gibi. Tecrübe etmeden vazgeçmezsiniz belki ama bu adam da size yar olmaz gibi.

Hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla adam çok sinsiiiii. Bir ileri iki geri yapıyor bence. Herkeste gördüğü ilgiyi sende tam göremeyince bi dikkatini çekmişsin. Özlem muhabbeti bana peşimde şöyle koşuyorlar ,böyle kendilerini hirpaliyolar gibi kendini övme biçimi değil mi ya ahahah. Doğru yoldasın böyle devam derim benn :)

Konuyu da okudum gelişmeleri de. Bu bey sizden hoşlanmıyor. Bir arkadaş aslında herşeyi çok güzel özetlemiş birebir katılıyorum ama haklı olduğunuz yerler var demişsiniz. Sizin yanınızda özlemi kötülüyor, onun hakkında hoş olmayan şeyler söylüyor kadınlar hakkında dedikodu yapıyor. Öncelikle sırf bu sebepten dolayı bile soğumanız lazımdı. Çünkü Bugün onlar hakkında konuşan yarın da sizin hakkınızda konuşur. Evine gitmişsiniz sohbet etmişsiniz uzun uzun. Hiç mi olmadı yeşil ışık yakacak bir bakış bi gülüş. Birine hoşlandığımızı belli etmek o kadar kolay ki. İş yeri olmasını gerekçe sunuyorsunuz ama bir çok kişi iş yerinden buluyor evleneceği kişiyi. Bunda engel yaratacak bir durum görmüyorum ben. İsteyen her türlü belli eder 1.5 senede. İçimde hoşlandığına dair bir his var demişsiniz. Ah hepimizin başını o his yemedi mi zaten. Hoşlanan herkes karşılık alabileceğine inanarak hoşlanıyor birilerinden. Yine kendiniz demişsiniz çok çakal diye. Ben ve sanırım kkdaki bütün kadınlar da aynı fikirde. Bu adam sizin hislerinizi anlamış kesinlikle. Ve sizi evine davet etmesini üçünüzün sohbet etmesini çok iyi niyetli bulmadım. Belki sizi yoklamak için yaptı. Neyse daha fazla uzatmıyorum ama bu adamdan size yar olmaz bence..

Cuma günü görüştük daha derken?
Evde takıldığınız günden mi bahsediyorsun yoksa başka adımlar attı mı

Bence ev davetine gitmemeliydin. Her çağrılan yere koşa koşa gitmişsin. Arada gizemli ve ulaşılmaz olmayı hissettrmekte her zmn fayda sağlanır. Ama tabi seviyeli ve serin duruşunda gayet güzel çizgini bozma.
Ayrıca, senin ona ilginin farkında burak, ayhanada bahsetmiş. Ve seni ölçüp tartmak için daha çok vakit geçirmeye çalışmış bundan sonra da çalışacak. Çünkü onunda sende gözü var. Ahanda buraya yazıyorum, demiştin dersin:)

bundan 3 sene önce işe girdiğim firma da bölge müdürüni görür görmez çarpılmıştım. benden 13 yaş büyüktü ve sadece 10 günde bir firmaya geliyordu, zaten başka şehir de yaşıyordu, diğer bayileri de ziyaret etmesi gerekiyordu. konum olarak düşününce asla bana bakmaz dedim, ben orada muhasebeciyim, adam bilinen bir markanın bölge müdürü bana mı kaldı:)) gelip gittiği sıralarda bana bakışlarını yakalıyordum, çok karizmatik bir adamdı, çapkın herhalde herkese bakıyordur diye ilk alınmadım. sonra bayiye gelmeleri sıklaştı hafta da 2 gün uğrar oldu, derken iş ile alakalı bir sorun var diye mail attı ki sorun bile olsa maile muhakkak müdürümü de ekler. eklememiş. öyle konuşmaya başladık ve 5-6 ay sevgiliydik. anlaşamadık bitti ama olsun:))
yani bence ilgisi olsa bunu direkt yapabilir diye düşünüyorum. aynı işyeri, konum, yada herhangi bir şey falan bunlar hissiyat olduktan sonra çok umursanacak şeyler değil. tabi herkesin kişiliği farklı, umarım istediğin yönde ilerler her şey, gönlünce olur

Son düzenleme:
Aşk karşılıklı olur, sizinkisi saplantı adamınkisi ego tatmini gibi duruyor. Şimdi bana da kızacaksınız ama inanın sizi üzmek için yazmıyorum. Direkt olanı yazıyorum ki biraz kendinize gelin. Sizin ben nickinizi bu forumda görüyordum ama şu iş yerindeki adam konularından sonra 31 yaşında olduğunuza inanasım gelmiyor. Ben de 30 yaşındayım ve çocuksu bir yanım her daim vardır ancak sizin bakış açınız söz konusu bu adam olunca lisedeki hallerime benziyor. 3 senedir boşluktasınız, adamı görüp düşünmek heyecan veriyor olabilir ama artık kendinize zarar veriyorsunuz. İş yerinizde maalesef biraz saygınlığınızı yitirmişsiniz, adam sizin ilginizin farkında ve yakınındakilere elbet söylemiştir. Ben iş yerinde flörte çok karşıyım ama kaç tane evlenen insan var adam istese mutlaka adım atardı. Size tavsiyem zor olsa da bu işin olmayağını kabullenip yepyeni bir sayfa açmanız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Genel olarak adamın davranışlarının hiçbirini beğenmedim baştan sona. Özellikle özel hayatınla ilgili soru sorarkenki hadsizliği. Hoşlanan birinden ziyade oynayan birine benziyor. Sen duygularından dolayı görmüyorsun bence bu adam baya karaktersiz biri. He bi gün aranızda bir şeyler olabilir mi olur ama kesinlikle üzer seni.
Bu arada teşekkür ederim.

Size ilgisi olmadığını söyleyen herkese bir şekilde anti-tez sunuyorsunuz.
Her şey bir yana, herhangi bir kadın hakkında "ahahha kezban o yaaa!" diyebilecek tıynette biri var karşınızda.
Salın gitsin bu adamı düşüncelerinizden. Bakışlardan niyet okuma lise yıllarınızda kalmış olmalıydı.

Kkda genel olarak platonik konularda olumsuz yorumlar yapılıyor.detaylara dikkat edilmeden,hele de adama gıcık olunduysa bayağı gömülüyor.asla kata senden hoşlanmıyor, hoşlansa şöyle derdi kesin böyle yapardı gibi erkeklerin kadınlar gibi olmadığı bazı durumların unutulduğu şekilde yorumlar yapılıyor.o nedenle daha gerçekçi ve mantıklı yorumları ciddiye alıyorum genelde.
Herkes 1,5 sene kısmına takılıyor.1,5 senedir ben hoşlanıyorum.Onda başta öyle bir şey olmamış ya da daha yeni yeni bir şeyler oluşmaya başlamış olabilir mesela?Çünkü hiç muhabbetimiz yoktu, birkaç aydır oluşuyor.Bu kısma da pek bakan yok herkes birbirinden aynı anda hoşlanacak değil sonuçta?Böyledir demiyorum,ama bu da bir ihtimal sonuçta.Ya da bambaşka bir amacı vardır bilemeyiz, fikir almaya geldim o sebepten

kumandapili Antitez dediğiniz hangisi?Genelde hakkımda olmayan şeyler türeten yorumlara gerekçelerini soruyorum.
Biri dümdüz ayhanla sevgili bunlar demiş.öbürü sen günaydın demesini seni seviyorum anlıyorsun demiş.bunlara karşıt cevaplar verdim olması gerektiği gibi.
Herşey bakışlarla başlar ama,amaçları kendi içinde farklılık gösterir sadece. Teşekkürler yorum için

Son düzenleme:
Ben kk da platonik durumlara onyargi olduğunu düşünmüyorum aksine herkes olumlu bir sey arayıp konunuzla ilgileniyor fakat siz olumsuz her cevaba evet hoşlanıyor duymak istediğinizden dolayı tam tersi cevap sunuyorsunuz gibi olmus..her türlü fikri almak istemiyorsaniz fikir istemeseydiniz keşke. 1 buçuk sene olmamış olsaydı bende derdim belki biseyler var mıdır diye ama anlamış ilginizi gibi geldi bana da ve samimi gelmedi iki arkadasin size olta atmasi gibi geldi tabiki keske olsa duygusal bir şey istiyorsunuz ve o şekilde gelse ornegin siz bence beni etkileyen kimse çıkmadı derken bile yanılıyorsunuz çünkü etrafınıza baktiğınızı sanmıyorum .bu durumda duygularınız yoğun aylarinız boşa geçmemeli bence her gün bi hediye unutmayin..ayrica ben ilk adimi atmistim bi sey yapabilirsiniz ne var bunda hicte pisman olmadim iyi ki yapmisim aklima koydugumu alirim yani sizde net bisey yapabilirsiniz en azından bu muammadan kurtulmuş olursunuz tam evine gidip bi tik daha samimi olmusken bence yapin bisey yani inceden verin mesaji ben akrep burcuyum belki ondandır belirsizliği hiç sevmem bukadar uzun süre beklemek fln biraz değişik geliyor

Nisanlini aldattin mi gibi bir soru soran adamla zerre isim olmaz kim ne olursa olsun bu nasil bir haddini bilmezliktir.
Ozel hayatinizla ilgili bu denli sorular sornasina nasil izin verdiniz anlamis degilim.
Hosunuza gitmis ozel hayatimi merak ediyor gibi seuler dusunmussunuz aslinda adamin seviye dusuklugunu gosteriyor.
Ayrica ozleme kezban demesi gulmesi etmesi ayri facia resmen karakteri bozuk.
Is yerinde yapilan bu dedikodulara bence bulasmayin kotu niyeti yoktur deyip gecin.
Adami sevmedim cok itici bunun yaninda size ilgisi var mi bilemeyiz ic dunyasi biraz arkadasin maalesef uzak durulmasi gereken tiplerden..boyle.karakterde biriyle ne arkadas olun ne sevgili nazicane fikrim.

İlgi çekmeyi seven biri sanırım,

sizin ilginizi hissettiginde hoşuna gidiyor ilgisiz oldugunuzda da afallayıp ilginizi canlandırmak için yanaşıyor gibi geldi.
Bu yoruma tamamen katılıyorum.
bir de öyle bir yazmışsınız ki film gibi betimleye betimleye okudum
Asıl söyleyeceğime gelince; bence bundan sonra o size adım atmadan atmayın. Sanki sevmediğiniz birine davranırmış gibi ciddi davranın. Farkınızı görsün. Erkekler böyle kadınları ulaşılmaz gördükleri için daha çok ilgi çekici bulurlar

Ben adamdan hoşlanmadım. Özlem'in arkasından size konuşuyor ya. Yarın öbür gün de sizin arkanızdan başkasına konuşacak şeyler bulur merak etmeyin. O yapmasa bile siz sürekli bir kalıba sokmamaları için kendinizi kasacaksınız. Kızın poğaça yapmasına gülmüş, kezban demiş, eziklemiş kızı resmen. Ne kadar itici ve asla hoş değil. Hoşlandığınız için bu detaylar önemsiz gelebilir belki. Ama büyük ipuçları veriyor bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…