İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

Hanımefendi ben size kızmadım, sana ilgisi yok diye yazan bir sürü kişi var sonuçta.
ama hiç tanımadığınız iki insan hakkında gay vs. yakıştırma yapmanız hiç hoş değil.

Hanımefendi ben size kızmadım, sana ilgisi yok diye yazan bir sürü kişi var sonuçta.
ama hiç tanımadığınız iki insan hakkında gay vs. yakıştırma yapmanız hiç hoş değil.
Neden buraya konu açtınız. Kezbanlar havada uçuyor. Evli olduğunu bilmiyordum. Gay olmaları kötü mü? Olabilir neden olmasın.

Ozaman daha cok beklersiniz.
O ayhan bey ortami hazirlamasa burak beyden birsey geldigini göremiyoruz..

Ki gelmeyecek. Siz adim atarsaniz biraz üzerine giderseniz sizi tanimasina firsat verirsiniz.. ozaman ya begenir ya begenmez.

Gerci sizi biraz da olsa daha yakinen tanimaya firsati olmus son gelismelerde..
Hic acilmam ona karsi derseniz birkac hafta zaman verin burak beye. O saatten sonra da adim atmiyorsa umutlanmayi birakin.

Umut ettikce bitmez cunki ..

Neden buraya konu açtınız. Kezbanlar havada uçuyor. Evli olduğunu bilmiyordum. Gay olmaları kötü mü? Olabilir neden olmasın.

Sana mı soracaktım konu açarken ablacım? Kötü-iyi meselesi değil, ben senin ne amaçla yazdığını nereden bileyim?belki de cinsel kimliği üzerinden dalga geçmek için yazıyorsun yani.. neyse polemiğe gerek yok, yorumunu yaptın thanks a lot.

Hiç tahmin etmeyeceğiniz insanlar gay. Bana göre sorun yok. Herkesin tercihi. Ben çok ciddi yorum yaptım.
Okuduğumdan çıkarımım bu. Buraya tanımadığımız insanlar hakkında yorum yapalım diye konu açıp, yorum yapınca hiç tanımıyorsınuz diyorsunuz. Peki ne diyeyim haklısınız.

Bu herif sana yem atar kız bence
Yani sana farklı şekilde yaklaşır bu herif bence seni de avlamaya çalışır.

Eeee madem gönlün var ilgisi tabi hoşuna gider böyle böyle nabza göre şerbet verip bütün kadınları tavlıyorlar

Şirketinize mi gelelim yorum yapmak için. Tabiki tanımıyoruz. Konu açmanızı eleştirmedim. Tanımıyorsunuz demenizi eleştirdim. Neyseeee.

Yani biraz siz
Bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Neden gidip hislerinizi açmıyorsunuz?
Bazı şeyler insanın gözüne sokulmalı diye düşünüyorum. İdrak edebilsinki bir şeylerin farkına varsın. Adam karizmatik diyorsun. Bak sonra başkası önce davranır.
Bu arada ben işe takıldım. Ne mezunusunuz, projeler, işler falan diyince merak ettim de

Nasıl hissettim biliyo musun, bence bu kendini geri çekerek kadınları peşinde koşturmayı seviyor.
duyguları olmadıgını hissedersem zaten şutlarım o durumda

Baştan sona okudum ve uzak dur diyorum
Senin yanında Özlem’i kötüleyen, seni kimlerin yanında kötüler. Adamın tavrına bak
senin beğeninin farkında ve sadece ego tatmin ediyor.

Bana da biraz şey gibi geldi, hani Özlemle aynı ekipteyiz biz, sen özlem ve benim hakkında bişeyler duyarsan olay sandığın gibi değil benim onla işim olmaz demek istiyor gibi alttan alttan.. özlemin ona mesaj attığını ben başka yerden duymuştum. durduk yere bana bunu anlatması böyle düşündürdü.

Yorumlarını begendiğim birisiniz, muhalefet olmak için değil cidden öğrenmek için soruyorum; bana bu görüşmede nasıl davranmış olsaydı sizinle ilgileniyor ya da dikkatini merakını çekiyorsun derdiniz?

Burak tinlamiyor ama ayhan toscanayi anlamis ve aralarini yapmaya calisiyor bence

Ayhanın yanında Burağa hiç ilgili özel davranmadım (hatta arada bakış atmak dışında 1,5 yıldır hiç ekstra özel bir davranışım olmadı). Aramızı yapmaya çalışıyorsa bile ya Burak yoklamasını istemiştir ya da bunların ikisi de bekar sevaba gireyim diye düşünmüştür

Özlem poğaça yapmış getirmiş diye alay edercesine gülmesi ve Özlem'e kezban demesi - ki Özlem öyle biri olsa bile dememeliydi bana kalırsa - hiç hoş değil.

Şirket dedikodusu yapmak da bu dedikoduyu yapan kişilerden genelde daha az kurnaz olanı mağdur eder.Burda daha az kurnaz olan sizsiniz gibi geldi bana , çünkü iyi niyetle yaklaşmışsınız ama adam size nişanlını aldattın mı o mu bıraktı sen mi bıraktın diye sorabilecek teklifsizlikte.Bir iyi niyet göremedim adamda.Yani elimde çok az veri var ama bu adamla ilişki yaşasanız dahi ben size iyi geleceğini düşünmedim.

Bir kadın olarak erkeğe hislerini doğrudan açmanın doğru olmadığını düşünüyorum, yanlış anlaşılmasın yapanlara saygım sonsuz ama benlik bir hareket değil.
Çakal bir tip, bence gayet bakışlarımı farketmiştir çünkü kaç kez bana bakarken yakaladım onu.
Matematikle alakalı diyim, proje bol bizde :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…