İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

Adamın size özel bir ilgisi yok. sizi eve davet etmesi, sizin dışarda clubta beraber takılmanızı tamamen başka şeylere yormuş ,marjinal kelimesi çok manidar yani rahat geniş anlamında söylemiş gibi bu kelimeyi..Ayrıca adamın hareketlerinden çok fazla anlam çıkarmaya çalışmışsınız, hele ki başka kızlarla ilgili söylediklerini duymuşsunuz, nişanlını hiç aldattın mı gibi bel altı iğrenç sorular sormuş, bırakın duyguların karşılıklı olmasını beklemeyi, o size yaklaşsa bile siz kendiniz uzak durun böyle birinden..Yada isterseniz durmayın

hiçbir ilgisi yok size karşı. Sadece analiz ediyor. beni seviyor musun diye de sorar yakın da. ikinci kezbanı da siz olmuş olursunuz o_O

Sadece is ortamindan tanisiyorsunuz.
Bu soruyu sorabilmesindeki hadsizlik cok buyuk red flag.
Mesafesini koruma, haddini bilme konularinda yetersiz gorunuyor.
Bunlar bence cok onemli seyler.
Sizinle paylasmak istedim.

Açıkçası bu sorudan ben de rahatsız oldum.şaşırdım yani, kafası güzeldi ondan mı tolerans gösterdim bilmiyorum.Bir de şimdi aklıma geldi, bu sorudan önce de aldatıldın mı diye sordu bana..En azından neden böyle bir soru sordun diye sorsaydım ya!
Ama bir daha bu tarz bir şey olursa tepki vereceğim

Açıkçası verdiğiniz bilgilerle sizden hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor gibi kesin bir yargıya varmak zor. Zamanla görürsünüz.

Buradaki yorumları dikkate alıp size sorusundaki hadsizliği biraz sorgulamaya başlamanız da sevindirici. Dediğim gibi hoşlanmayla ya da hoslanmamayla ilgili yeterli veri yok ancak adam kalitesini (!) çok güzel göstermiş size. Ben hiç haz etmediğim bir kız hakkinda bile bu şekilde konuşan biriyle ilgili puanimi o anda verirdim. Kiz kötü birsey yapmamiş, yapsa bile emin olun centilmen bir erkek bu kezban muhabbetine girmezdi. Karar size kalmış böyle biriyle olmak istiyor musunuz?

doğru valla adam çok cool ve alabildiğine seksi, yalan yok :))
tavsiyenizde haklısınız, ben de zaten tensel bir şey istemiyorum. olacaksa duygusal birliktelik kapsamında tensel olsun :)
şimdi bazı yorumları görünce aklıma acaba ayhana toscana benden hoşlanıyor vs. gibi konuş mudur merak ettim? eve ilk gittiğimizde bir video izlerken dediler ki, gecen bir aradayken bişeyler izliyorduk. tvdeki falcı rolündeki oyuncu aynı sana benziyodu hahah falan senin hakkında konuştuk diye takıldılar. bir gelişme olursa editleyeceğim :)
Yani konuşmuşlar ki bu yorum yapılmış :)
Anlık konu bile açılsa yakın arkadaşıyla konuşur insan hepimiz anlatırız.
Merakla bekliyorum. ❤️

Muhtemelen sizden kötü bir dönüş alacağım mesajıma ama yazmadan geçemeyeceğim.

Başka konulara yazdığınız, olabildiğine duygusuz, sivri, yargılayıcı mesajları olan biri olarak, bu işin olmayacağını söyleyen biraz sizi eleştiren yorumlara verdiğiniz cevaplar tuhaf geldi bana.

Bu kadar rahat insanları eleştirebilen biri olarak biraz daha tahammüllü olmanız gerekir hâlbuki. Ben herşeyi yazayim ama bana cevap yazılırken gayet dikkatli yazılsın diye bekliyorsunuz.

Adamla ilgili ekstra birşey demeye de gerek yok herkes gibi aranızda herhangi birşey olacak gibi durmadığını düşünüyorum. Aslında sizde farkında olmalısınız bunun, bu farkedecek akılda bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. Ama işin içine duygusalık girince bazı şeyleri kabul etmek daha zor oluyor tabi.

Evet bir pijlik var bence de, mesela işyerinde hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi davranıyor, ya da partide buna asıldıklarında tepkisiz kaldı sanki farkında değilmiş gibi. ama gecen gece konu açıldıgında hepsiyle dalga geçiyor ya da bir yorum yapıyor mesela aslında çok çakal.
son yazdıklarına katılıyorum kesinlikle.. o tarz adamlar o an hayatlarında kimler varsa onunla oluyorlar.
ama yaşanan gelişme enteresan değil mi sanki resmen yokluyor gibi, eh.. bu da benim egoma hoş geldi :)
Yoklamaktan ziyade seni denemişler bence. Ayhan'la birlikte denemişler hem de. Bazı çakal herifler yapar bunu sonra da arkandan muhabbetini çevirir. Bereket versin mesafeli durmuşsun evlerine gittiğinde yoksa sana da ortamlarda özlem muamelesi çekerlerdi, yüzde yüz yani. Böyle herifler beş para etmez canım kendin de farkındasın. O bir buçuk senedir beslediğin his hoşlantı merak artık her neyse yok say gitsin. Erkek milleti işte hele hele iş yerlerinde çok olur böyle tipler.

Y yasemin773 gelişme olursa yaz demiştin :KK70:
Yani iş yerinde olan ıs yerinde burada olan burada kalır gibi bisey demek istemişler bence
Özlemle farklı bir arkadaşlık olup özlem bunu ıs yerinde de farklı tavırlar sergilemis olabilir buda bundan rahatsız olmuş kezban dediğine göre ben öyle düşünüyorum sen ne düşünüyorsun evet arkadaş olmuşsunuz ama ıs yerinde farklı ve mekanlarda farklı yani bu durum mekana gore değişiklik gösterecek ıs arkadaşlarının yaninda otokontrolunu bırakmaması onun sirkettekilerle arasına bır tik mesafe koyduğunu gösteriyor

Merhabalar, bazı gelişmeler var arkadaşlar...yeni konu açmaktansa buradan devam edip paylaşmak istedim.
bu konuyu yazdığımdan itibaren burak beyle her zamanki gibiydi... kısa yazmaya çalışıcam fazla detaya girmeden.
yılbaşında şirket bi eğlence düzenledi.yemekte pek bir araya gelmedik, uzaktan denk geldikçe baktığını gördüm. ama sonlara doğru alkolün etkisiyle herkes bi eğlence moduna geçti... derken bitti ve herkes dağılırken Burak bey yanımdaydı. Orada bulunan birkaç kişiye ve bana isterseniz başka mekana gidip devam edebiliriz dedi.Toplandık gittik 10 kişi cluba.Bu 10 kişinin içinde kendisinin işyerinde kanka olduğu tipler de vardı.
Clubta dans ederken içilmeye devam edildi.Burak Beyle bol bol karşılıklı dans ettik vs.. O gece gelenlerden bazıları alkolün de etkisiyle Burak Bey'e fazla samimi davrananlar oldu kendini dağıtan oldu falan. ben normaldim. o gece burak beyin bana karşı özel bir ilgi ve alakası olmadı, karşılıklı dans ediyoruz adam yere bakıyor falan :) gerçi o gece o da çok relax değildi, otokontrolü elden bırakmadı olabildiğince.dedim tosca, bence bu adamda bir şey yok sana karşı...
O gece şirketten bazı insanları daha yakından tanıma şansım oldu, bazılarıyla samimi olduk sevdik birbirimizi.Bu samimi oldugum insanlardan biri de Burak Bey'in kankalarından birisi, adı Ayhan olsun.Ayhan beni haftasonu yapılan şirketten pek çok insanların katıldıgı bazı etkinliklere davet etti vs.. Ayhana işyerinde gerçekleşmesini istediğim bazı projelerden bahsettim.O da, Burak beyin desteği ile bunları gerçekleştirebileceğimizi söyledi vs.
Gectiğimiz hafta bu projelerle ilgili iş çıkışı bir firmaya görüşmeye gittik.Oradan çıkışta yemek yiyelim dediler... Ama ben bi tuhaf oldum, düşünsenize 1,5 yıldır sevdiğim ve doğru düzgün konuşma, görüşme fırsatı bulamıyor olduğum adamla yemek yiyeceğim!Neyse yemek yedik, güzel güzel muhabbet ettik hep beraber arkadaş gibi olduk.
Bu arada konunun başında anlattığım, bana Burak Beyi kötüleyen ekip arkadaşım olan hatunun geçmişte Burak Bey'e asıldığını fakat karşılık bulamadığını da öğrendim sağlam bir kaynaktan.Tabi yemek yerken aklıma hep bu geliyor..Yemekte geçen bazı konularda bu ekip arkadaşım (adı özlem olsun) hakkında örnekler verildiğini farkettim.Mesela Ayhan beni bir yere davet ediyor şunu bunu yapıyoruz tosca sen de gelirsin yazın falan, hoop Burak bey "sizden özlem de gelmişti ama bi daha gelmedi" diyor.dalga geçer gibi "gelirken poğaça yapmış getirmiş hahah" diyor.inceden onun hareketleriyle dalga geçiyor gibi örnek veriyor, umarım anlatabilmişimdir.
Yemekten sonra wc e gittim,geldiğimde Ayhan dediki ; "Tosca vaktin var mı?Burağın evi buraya çok yakın ona geçip birkaç bira içicez sen de gelmek ister misin?"İçimden hemen analiz yapıp,bir kez bu yola girdim diye düşünerek bi de saat de epey erkendi; tamam dedim ve hep beraber gittik.
Bir yandan müzik dinleyip bir yandan yine hep beraber sohbet etmeye başladık,ben bayağı ısındım geyik çeviriyorum falan.. Burak kah kendinden bir şey anlattı, kah yılbaşı eğlencesinden konuşuldu,kah şirket dedikodusu oldu vs..vs.. derken derken konu yavaştan bana kaymaya başladı. Bana çok mesafeli olduğumu söyledi.Mesafeliymişim, marjinalmişim (o ne demekse..) Burak bey bana doğum yılımı, sonra da burcumu sordu.Benim yaş grubumdakilerle daha iyi anlaşılıyomuş falan, benden 4 yaş büyükmüş bu arada öğrendim. Hayatımda evlilik, sevgilik vs olup olmadıgını sordu.. Bana dedi ki; "sende nişanlanmış ama ayrılmış gibi bir tip var" dedi, ben şok!bunu şirketten çok az kişi biliyor çünkü..araştırdı mı bu adam beni hayırdır?
atmış olamaz yani, bu kadar da tutturulmaz..ben kısa ve kaliteli cevaplar verdim elimden geldiğince..Ardından neden attın, hiç aldattın mı, sen mi attın nişanı o mu attı gibi sorular geldi.. Konu değişti, şirkette belli bir mesafenin korunmak zorunda olduğu vs gibi bir konuya geldi, anlattığına göre bu ve birkaç kişi haftasonu bir yere gidiyorlar aralarında özlem de var. bir süre sonra özlem o ortamda buna bir mesaj atıyor, ve bu da rahatsız oluyor ve ona mesafe koyuyor.böyle anlattı konuyu.özlem kezban ya dedi bir de.
Ardından bana eleştiriyle karışık nasihat etmeye başladı.Şunu şöyle yapmalısın bunu böyle yapmalısın, aranın bozuk olduğu birileri varsa düzeltmelisin bu şirkette ve bu alanda kariyer yapacaksan kendini bütün herkese sevdirmek zorundasın (herkesle mıç mış değilim pek iş hayatında genelde) gibi gibi nasihatlar verdi.Ama bu kısım bana sert geldi biraz. Yani sanane di mi sen başka departmandasın sonuçta seni ne alakadar eder.. Sonra biz seni sevdik Tosca dedi (Ayhanla ikisinin kastediyor).Ayhan da aynen yine tekrarlayım bunu falan dedi.Sonra kalktık evlere dağıldık. Değişik bir geceydi, noluyoruz burakla arkadaş mı oluyoruz noluyoruz .. yorumlarınız varsa alırım bir dal..

ilk önce sormak istediğim 1.5 yıldır sevdiğim adam demişsiniz buna çok şaşırdım. Nasıl platonik sevgiler oluşuyor bu benim çok fazla anlayamadığım bir konu. Her neyse, Beyfendide ciddi sorunlar var bilmiyorum görebildiniz mi? İnsanlar birbirini beğenebilir. Özlem dediğiniz kadın mesaj atınca kezban mı oluyormuş ve de bunu herkese anlatıyor yani üzücü bir durum. Hiç olgun bulmadım ve hatta derin kişilik problemi olduğunu düşündüm. Adamın duygu durumunu net belli eden bir durum görmedim henüz ben. Hatta okuduklarıma istinaden bu kişi sizi çok yoracaktır yani 1 buçuk yıl daha bu durum devam edebilir.

O değilde ben şeye takıldım iki erkegin olduğu evde bira içmek nedir? Ben çok korkarım bu tarz arkadaşlık ilişkilerinden.bari başka kadin arkadaşınız falan olsaydı nasıl tehlikeli bir sohbet ortamı lütfen dikkat edin. Ayrıca nişanlıni aldattinmi dediğine göre sende o potansiyeli gördüğünü sandı.bence bu adamlardan uzak durun

Bahsettiğiniz bey sizden hoşlanıyor mudur veya ilginizden haberdar mıdır bundan emin olabilmemiz bu kadar uzaktan zor. Ancak;

1) Genel yoruma katılıyorum, 30'lu yaşlarda, bir de bu kadar özgüvenli bir adam sizden hoşlanıyor olsaydı eğer çoktan bir hamle yapardı.
2) Karşısındaki kadın ne hareketler yapmış olursa olsun, yakın olmadığı başka bir kadının yanında bu kadına "kezban" yaftalaması yapması gerçekten çok çirkin. Hepimiz kendi yakınlarımızla böyle konuşmalar yaparız tabi ama sizin yanınızda yapması inanılmaz büyük bir olumsuzluk bence. Sizin bundan rahatsız olmamanız da bana garip geldi açıkçası, yine diğer arkadaşların dediği gibi bugün Özlem'e söylediklerini yarın sizinle ilgili başka birine söylemeyeceğinin hiçbir garantisi yok.
3) Normalde kendim de çok rahat bir kadın olmama rağmen yine genel görüşe katılıyorum ve çağırılan eve gitmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Gözlerinde hem basit, hem de çağrıldığında hemen gelen bir kadın imajı oluşturmuşsunuz. Bence biraz soğuk davranmalı ve reddetmeliydiniz.

Yine de tüm bunlar yapıldı bitti artık dönüşü yok. Şimdi bu kadar sıcak davranıştan sonra yapmanız gereken şey sıcak-soğuk taktiği uygulamak ve kendinizi geri çekmek. Eğer siz soğuk davranırken gerçekten sizinle görüşebilmek için çabalarsa ilgisi olduğunu anlarsınız. Yok aynı modda takılırsa eğer böyle bir adamla vakit kaybetmeyin derim. Zaten geçmişinizde yaralanmışsınız, yeni bir yara eklemenin alemi yok diye düşünüyorum. Denizde bir sürü balık var, sadece oltayı doğru atmak gerek :KK50:

O değilde ben şeye takıldım iki erkegin olduğu evde bira içmek nedir? Ben çok korkarım bu tarz arkadaşlık ilişkilerinden.bari başka kadin arkadaşınız falan olsaydı nasıl tehlikeli bir sohbet ortamı lütfen dikkat edin. Ayrıca nişanlıni aldattinmi dediğine göre sende o potansiyeli gördüğünü sandı.bence bu adamlardan uzak durun

Benim hayat görüşüme göre bu durum ters değil, o nedenle gitmekle iyi mi ettim diye sormadım dikkat ederseniz.ayrıca biraz heybetli bir insanım fiziksel anlamda özgüvenim var,ama tabi yine de dikkatli olmak lazım.bende bu konuda bir güven oluşturdular, başkası olsa tabiki gitmezdim bende.

Burak bey bildiğiniz kendini beğenmiş bir tip ve sizi resmen deniyor özlem dediğiniz arkadaşınız gibi mi hareket edeceksiniz diye ölçüyorlar

eve kadar gitmeniz doğru olmamış ne kadar ilgili duysanızda biraz uzak durmalısınız

ben olsam böyle bi tipten uzak dururum

Ozlem napmis ya hoslandigi erkege mesaj atmis (eger ustelemediyse israrci olmadiysa rahatsiz etmediyse) ne var bunda. "Benden hoslandi, mesaj atti, kezban" bu ne ya kac yasinda bu insan???!! Hoslandigim erkeklere mesaj da atarim bir yerlere de davet ederim gelirlerse gelirler gelmezlerse kendileri bilir. Bir de isyerinde mesafeli olmak lazim filan demis sonra nisanlini aldattin mi demis sonra kendisinden hoslandi diye baska bir kadini gommus sonra is nasihati vermis sonra burc sormus anlamadim bu adami cok degisik bir tip yeminle.

Adami hic karizmatik bulamadim Ben ya her hareketinize dikkat mi edeceksiniz bu adamlayken yargilanmamak icin. Ben bir adama gonlumce mesaj atip isyerime gezmeye pogaca goturemiceksem o adamin yaninda bir saniye durmam. Kezbanmis ay g..m. yemin ederim vasat vasifsiz hicbir seyden anlamayan yetiskinlikle uzaktan yakindan alakasiz mal Turk erkeklerinden biktim. Afrika'da yasiyorum burda bile erkekler boyle degil.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızda doğruluk payı var elbet. Ben de öyle düşünüyorum. Ama aynı iş ortamında beğenip hoşlansanız bile farklı durumlar,engeller ortaya çıkabiliyor bilemeyiz.
Gelişmeyi okudunuz mu?

1.5 senedir aynı noktadaysa iş yeriyle alakalı bir şey olacağını sanmıyorum.
Yazanların çoğuna tepkili yaklaşmışsınız ama şöyle bir şey var ki ben eşimle aynı iş yerindeyim.
sevgili olduğumuzda 8 ay işte iş arkadaşı dışarda sevgiliydik gayette güzel saklamıştık problem olur diye. Sonrasında olduk biz tamamız dediğimizde açıklamıştık, kimsenin o ciddiyet karşısında sesi çıkmamıştı. Yani ortada karşılıklı bir aşk varsa ne iş yeri, ne sizin cool olup olmamanız, ne de x Kişiler o aşkın önüne geçebilir.
Sanırım sizinki tek taraflı bir şey, size süzmesiniz demiyorum yanlış anlamayın sakın ama insan hoşlaınca gerçekten bir merhabayı bile değişik yorumlayabiliyor. Ya da o bunun farkında ve eğleniyor olabilir sizin düşündüğünüz şekilde yaklaşıyorsa yani herkese dümdüz merhaba derken size gülümseyerek demesi gibi gibi.

X