İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

Adamın size özel bir ilgisi yok. sizi eve davet etmesi, sizin dışarda clubta beraber takılmanızı tamamen başka şeylere yormuş ,marjinal kelimesi çok manidar yani rahat geniş anlamında söylemiş gibi bu kelimeyi..Ayrıca adamın hareketlerinden çok fazla anlam çıkarmaya çalışmışsınız, hele ki başka kızlarla ilgili söylediklerini duymuşsunuz, nişanlını hiç aldattın mı gibi bel altı iğrenç sorular sormuş, bırakın duyguların karşılıklı olmasını beklemeyi, o size yaklaşsa bile siz kendiniz uzak durun böyle birinden..Yada isterseniz durmayın

hiçbir ilgisi yok size karşı. Sadece analiz ediyor. beni seviyor musun diye de sorar yakın da. ikinci kezbanı da siz olmuş olursunuz

Sadece is ortamindan tanisiyorsunuz.
Bu soruyu sorabilmesindeki hadsizlik cok buyuk red flag.
Mesafesini koruma, haddini bilme konularinda yetersiz gorunuyor.
Bunlar bence cok onemli seyler.
Sizinle paylasmak istedim.

Açıkçası bu sorudan ben de rahatsız oldum.şaşırdım yani, kafası güzeldi ondan mı tolerans gösterdim bilmiyorum.Bir de şimdi aklıma geldi, bu sorudan önce de aldatıldın mı diye sordu bana..En azından neden böyle bir soru sordun diye sorsaydım ya!
Ama bir daha bu tarz bir şey olursa tepki vereceğim

Açıkçası verdiğiniz bilgilerle sizden hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor gibi kesin bir yargıya varmak zor. Zamanla görürsünüz.

Buradaki yorumları dikkate alıp size sorusundaki hadsizliği biraz sorgulamaya başlamanız da sevindirici. Dediğim gibi hoşlanmayla ya da hoslanmamayla ilgili yeterli veri yok ancak adam kalitesini (!) çok güzel göstermiş size. Ben hiç haz etmediğim bir kız hakkinda bile bu şekilde konuşan biriyle ilgili puanimi o anda verirdim. Kiz kötü birsey yapmamiş, yapsa bile emin olun centilmen bir erkek bu kezban muhabbetine girmezdi. Karar size kalmış böyle biriyle olmak istiyor musunuz?

Yani konuşmuşlar ki bu yorum yapılmış :)
Anlık konu bile açılsa yakın arkadaşıyla konuşur insan hepimiz anlatırız.
Merakla bekliyorum.

Muhtemelen sizden kötü bir dönüş alacağım mesajıma ama yazmadan geçemeyeceğim.

Başka konulara yazdığınız, olabildiğine duygusuz, sivri, yargılayıcı mesajları olan biri olarak, bu işin olmayacağını söyleyen biraz sizi eleştiren yorumlara verdiğiniz cevaplar tuhaf geldi bana.

Bu kadar rahat insanları eleştirebilen biri olarak biraz daha tahammüllü olmanız gerekir hâlbuki. Ben herşeyi yazayim ama bana cevap yazılırken gayet dikkatli yazılsın diye bekliyorsunuz.

Adamla ilgili ekstra birşey demeye de gerek yok herkes gibi aranızda herhangi birşey olacak gibi durmadığını düşünüyorum. Aslında sizde farkında olmalısınız bunun, bu farkedecek akılda bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. Ama işin içine duygusalık girince bazı şeyleri kabul etmek daha zor oluyor tabi.

Yoklamaktan ziyade seni denemişler bence. Ayhan'la birlikte denemişler hem de. Bazı çakal herifler yapar bunu sonra da arkandan muhabbetini çevirir. Bereket versin mesafeli durmuşsun evlerine gittiğinde yoksa sana da ortamlarda özlem muamelesi çekerlerdi, yüzde yüz yani. Böyle herifler beş para etmez canım kendin de farkındasın. O bir buçuk senedir beslediğin his hoşlantı merak artık her neyse yok say gitsin. Erkek milleti işte hele hele iş yerlerinde çok olur böyle tipler.

Y yasemin773 gelişme olursa yaz demiştin
Yani iş yerinde olan ıs yerinde burada olan burada kalır gibi bisey demek istemişler bence
Özlemle farklı bir arkadaşlık olup özlem bunu ıs yerinde de farklı tavırlar sergilemis olabilir buda bundan rahatsız olmuş kezban dediğine göre ben öyle düşünüyorum sen ne düşünüyorsun evet arkadaş olmuşsunuz ama ıs yerinde farklı ve mekanlarda farklı yani bu durum mekana gore değişiklik gösterecek ıs arkadaşlarının yaninda otokontrolunu bırakmaması onun sirkettekilerle arasına bır tik mesafe koyduğunu gösteriyor

ilk önce sormak istediğim 1.5 yıldır sevdiğim adam demişsiniz buna çok şaşırdım. Nasıl platonik sevgiler oluşuyor bu benim çok fazla anlayamadığım bir konu. Her neyse, Beyfendide ciddi sorunlar var bilmiyorum görebildiniz mi? İnsanlar birbirini beğenebilir. Özlem dediğiniz kadın mesaj atınca kezban mı oluyormuş ve de bunu herkese anlatıyor yani üzücü bir durum. Hiç olgun bulmadım ve hatta derin kişilik problemi olduğunu düşündüm. Adamın duygu durumunu net belli eden bir durum görmedim henüz ben. Hatta okuduklarıma istinaden bu kişi sizi çok yoracaktır yani 1 buçuk yıl daha bu durum devam edebilir.

O değilde ben şeye takıldım iki erkegin olduğu evde bira içmek nedir? Ben çok korkarım bu tarz arkadaşlık ilişkilerinden.bari başka kadin arkadaşınız falan olsaydı nasıl tehlikeli bir sohbet ortamı lütfen dikkat edin. Ayrıca nişanlıni aldattinmi dediğine göre sende o potansiyeli gördüğünü sandı.bence bu adamlardan uzak durun

Bahsettiğiniz bey sizden hoşlanıyor mudur veya ilginizden haberdar mıdır bundan emin olabilmemiz bu kadar uzaktan zor. Ancak;

1) Genel yoruma katılıyorum, 30'lu yaşlarda, bir de bu kadar özgüvenli bir adam sizden hoşlanıyor olsaydı eğer çoktan bir hamle yapardı.
2) Karşısındaki kadın ne hareketler yapmış olursa olsun, yakın olmadığı başka bir kadının yanında bu kadına "kezban" yaftalaması yapması gerçekten çok çirkin. Hepimiz kendi yakınlarımızla böyle konuşmalar yaparız tabi ama sizin yanınızda yapması inanılmaz büyük bir olumsuzluk bence. Sizin bundan rahatsız olmamanız da bana garip geldi açıkçası, yine diğer arkadaşların dediği gibi bugün Özlem'e söylediklerini yarın sizinle ilgili başka birine söylemeyeceğinin hiçbir garantisi yok.
3) Normalde kendim de çok rahat bir kadın olmama rağmen yine genel görüşe katılıyorum ve çağırılan eve gitmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Gözlerinde hem basit, hem de çağrıldığında hemen gelen bir kadın imajı oluşturmuşsunuz. Bence biraz soğuk davranmalı ve reddetmeliydiniz.

Yine de tüm bunlar yapıldı bitti artık dönüşü yok. Şimdi bu kadar sıcak davranıştan sonra yapmanız gereken şey sıcak-soğuk taktiği uygulamak ve kendinizi geri çekmek. Eğer siz soğuk davranırken gerçekten sizinle görüşebilmek için çabalarsa ilgisi olduğunu anlarsınız. Yok aynı modda takılırsa eğer böyle bir adamla vakit kaybetmeyin derim. Zaten geçmişinizde yaralanmışsınız, yeni bir yara eklemenin alemi yok diye düşünüyorum. Denizde bir sürü balık var, sadece oltayı doğru atmak gerek

Benim hayat görüşüme göre bu durum ters değil, o nedenle gitmekle iyi mi ettim diye sormadım dikkat ederseniz.ayrıca biraz heybetli bir insanım fiziksel anlamda özgüvenim var,ama tabi yine de dikkatli olmak lazım.bende bu konuda bir güven oluşturdular, başkası olsa tabiki gitmezdim bende.

Fake'ten değil de normalden takip etsen şimdi belkiye kaç senelik birlikteydiniz. Her neyse, şimdiden sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Burak bey bildiğiniz kendini beğenmiş bir tip ve sizi resmen deniyor özlem dediğiniz arkadaşınız gibi mi hareket edeceksiniz diye ölçüyorlar

eve kadar gitmeniz doğru olmamış ne kadar ilgili duysanızda biraz uzak durmalısınız

ben olsam böyle bi tipten uzak dururum

Ozlem napmis ya hoslandigi erkege mesaj atmis (eger ustelemediyse israrci olmadiysa rahatsiz etmediyse) ne var bunda. "Benden hoslandi, mesaj atti, kezban" bu ne ya kac yasinda bu insan???!! Hoslandigim erkeklere mesaj da atarim bir yerlere de davet ederim gelirlerse gelirler gelmezlerse kendileri bilir. Bir de isyerinde mesafeli olmak lazim filan demis sonra nisanlini aldattin mi demis sonra kendisinden hoslandi diye baska bir kadini gommus sonra is nasihati vermis sonra burc sormus anlamadim bu adami cok degisik bir tip yeminle.

Adami hic karizmatik bulamadim Ben ya her hareketinize dikkat mi edeceksiniz bu adamlayken yargilanmamak icin. Ben bir adama gonlumce mesaj atip isyerime gezmeye pogaca goturemiceksem o adamin yaninda bir saniye durmam. Kezbanmis ay g..m. yemin ederim vasat vasifsiz hicbir seyden anlamayan yetiskinlikle uzaktan yakindan alakasiz mal Turk erkeklerinden biktim. Afrika'da yasiyorum burda bile erkekler boyle degil.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızda doğruluk payı var elbet. Ben de öyle düşünüyorum. Ama aynı iş ortamında beğenip hoşlansanız bile farklı durumlar,engeller ortaya çıkabiliyor bilemeyiz.
Gelişmeyi okudunuz mu?

1.5 senedir aynı noktadaysa iş yeriyle alakalı bir şey olacağını sanmıyorum.
Yazanların çoğuna tepkili yaklaşmışsınız ama şöyle bir şey var ki ben eşimle aynı iş yerindeyim.
sevgili olduğumuzda 8 ay işte iş arkadaşı dışarda sevgiliydik gayette güzel saklamıştık problem olur diye. Sonrasında olduk biz tamamız dediğimizde açıklamıştık, kimsenin o ciddiyet karşısında sesi çıkmamıştı. Yani ortada karşılıklı bir aşk varsa ne iş yeri, ne sizin cool olup olmamanız, ne de x Kişiler o aşkın önüne geçebilir.
Sanırım sizinki tek taraflı bir şey, size süzmesiniz demiyorum yanlış anlamayın sakın ama insan hoşlaınca gerçekten bir merhabayı bile değişik yorumlayabiliyor. Ya da o bunun farkında ve eğleniyor olabilir sizin düşündüğünüz şekilde yaklaşıyorsa yani herkese dümdüz merhaba derken size gülümseyerek demesi gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…