valla kizlar sabriniza hayran kaldim.
bir adama aylar yillar boyu platonik asik olmak.. birseyler beklemek. minik adimlara sevinmek vs bana cok ilginc geliyor. hele belirli bir yas sonrasi
düsünsene sen platonik takiliyorsun ama karsindaki öküz o sirada baskasiyla tanisiyor hatta sevgili oluyor ayriliyor vs
herifler günlerini gün ederken ve sizin ruhunuz duymazken kendi hayatinizda can cekisiyorsunuz..
bir insan niye bunu kendisine yapar anlamiyorum?
hadi birini cok istiyorsaniz bu yillar süren iskence niye?
bekledikce cool felan da olmuyorsunuz.
cunki herkes kendisinden hoslanan birini hal ve hareketlerinden anlar. o enerji anlasiliyor. o enerjide oldukca cooluk felan hak getire..
Yani ben bu duruma düssem gider cay kahve teklifi ederim. Olursa olsun olmazsa olmasin diye kendimi bu durumdan azat ederdim.
Ama bu duruma düsme olasiligim da sifir.. cunki bir adamin sirf dis görünüsünden hal ve hareketlerinden bukadar anlam cikarip varsayimlar yaratip kendi kendime büyük hisler yüklemem.
Ki benden hoslanmayan ve ilgi alaka göstermeyen adamdan otomatik olarak soguyorum
Konu ve platonik asik kizlarimiz cok heyecanli cok sevimli okay ask güzel birsey ama realist olmaya bakin biraz..